Witam wszystkich po krótkiej przerwie. Troszke sie zmieniło w moim samochodowym życiu,jedne BMKi odchodzą,drugie przychodzą i tak w koło macieju. Właścicielem samochodu który chce wam zaprezentować stałem się 8 dni temu i było to zupełnie przypadkowo,bo nie chodziła mi po głowie kolejna e39 w kombiku

Jednak po obejrzeniu autka dokładnie i wyłożeniu kawy na ławę pod dom zawitała kolejna e39 530d. Autko kupiłem od pierwszego właściciela, jest 11sto letnie, przebieg 229tyś.km. potwierdzony NAP i książką serwisową. We wrześniu wymienione były wahacze,przedni komplet hamulców ( tarcze i klocki ) z tyłu klocki hamulcowe, czujniki ABSu wraz ze sterownikiem głównym ( miałem ten sam problem w 523i

) .Z wyposażenia jest bananowa skóra,czujniki parkowania i deszczu,tempomat,grzane stołki,telefon,klima dwustrefowa,el.szybki lusterka i szyberdach,Webasto,NIVO, wielofunkcyjna kierownica,aluminiowe koła w rozmiarze 18' z oponkami 245/40/R18 itp...
Parę fotek z dzisiaj

Autko jest troszke brudne,bo jeszcze nie miałem czasu posprzątać,no i pogoda w Holandii już nie ta

Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us Fotki ze środka wkleję jak tylko ogarnę wszystko ( odkurzanie ,czyszczenie tapicerki itp )
Zderzak Mpakietowy bądz od M5

założyłem 4dni temu wraz z lampkami po lifcie ( przynajmniej tak wyglądają ,ale nie są

To są lampy z ringami firmy DEPO )

bo oryginalny był pęknięty jak i lewa lampa :menel: Poprzedni właściciel wyjeżdzając z parkingu zawadził o słupek ( zderzak jest to małej naprawy ) , lampa pękła od uderzenia kamykiem . Do zrobienia jest parę kosmetycznych poprawek jak i wymiana oleju ,filtrów i wszystkich płynów ustrojowych,serwis klimatyzacji ( odgrzybianie i napełnienie ) no i jakieś mody
Na pierwszy plan pójdzie zderzak M5 na tył ( cholercia,trudno go zdobyć w dobrej cenie ) , ściągnięcie oznaczeń modelu , jakieś alu na zimową oponkę.
W ogóle chodzi mi po głowie taki mały plan jak z moją e36 -
viewtopic.php?f=6&t=45818 
:bmw: