ANDREW E36,
niestety ale halo były takie z autem jakie kopiłem chciałem zrobić je na ciemno żeby nie odstawały od reszty auta które mam praktycznie całe w czerni przesadziłem z nimi ok poszukałem na necie jak tego się pozbyć a spray wylądował w koszu pojechałem do kumpla co zajmuje się oklejaniem szyb w autach i nie tylko i zrobiłem sobie u niego halo na yellow nie nawiązując do yellow hella ze względów iż moje halo to tanie zamienniki ( może i z allegro nie wnikam skąd miał je poprzedni właściciel ), zegarów nie malowałem żadnym sprayem tylko wymieniłem tarcze cale na takie jak mi pasowały a ze przebieg jest ori wiec chciałem zachować i go, co do felg są zrobione na mój sposób i wg mojego widzi misie żeby mieć inne niż wszyscy

kiera taka a nie inna gdyż na mniejszej lepiej mi się jeździ wiec to z wygody a tak propos ja gram na padach na x360

i z kier logitecha jeszcze nigdy nie korzystałem

ale dzięki za podciągniecie mojej kiery do rangi logitecha

przełączniki takie gdyż nie chciało mi się latać i szukać jakiś wyszukanych a miałem w domu pod ręką takie płetwy chętnie bym się pozbył bo to już prawie ostatnia pozostałość po poprzednim właścicielu

ale niestety po jej zdemontowaniu zostałyby mi w dachu trzy dziury

mieszki i gałkę akurat kopiłem w sklepie motoryzacyjnym ze względów ekonomicznych gdyż nie dysponuje zasobnym portfelem na takie gadżety
a jeśli te "mody" komuś nie pasują nie musi oglądać i nie musi się mu to podobać ważne ze mi to pasuje i działa jak powinno

a komentować owszem można to wolny kraj

ps dzisiaj o 2:45 beta znowu zaczęła pomrukiwać

co prawda tylko przez chwile b na sucho bez chłodzenia ale prace idą w odpowiednim kierunku