Cytuj:
Wy wszyscy tutaj macie downa, bez kitu. Ja mam BMW 750iAL z 1993 roku i jakos to auto nie sprawia mi zadnych problemow. Niemam gazu jak co niektorzy w calibrach czy Octaviach z pojemnosciami 1.6 i mniejszymi. 750-tka prowadzi sie wspaniale. Przebieg 280tyś km udokumentowany, czesci eksploatacyjne wymieniane na biezaco i co ?? Narzekam ?? Mam ja 7 miesiecy i przez ten czas wymieniłem tylko filtry i oleje. A w takiej Skodzie czy Calibrze cos sie psuje non stop, ale ludzie mowia "o co mi stare gowno jak moge kupic nowe" ja mowie: to kupcie... Ale za 20 lat moje BMW bedzie wygladało nadal pieknie, a Twoje juz dawno zardzewieje na zlomie, albo w jakims komisie. Co do ceny tych aut, moze i sa tanie, ale ktos kto kupuje takie auto i jest milosnikiem marki doprowadza je do 100% stanu oryginalnego i jezdzi nim dalej bezproblemowo!!! Co do komfortu jazdy, to autem sie po prostu płynie, a nie jedzie... Pokaz mi panie redaktorze auto ktore, ma takie wyposazenie jak 750-tka ?? Co do mojego wyposazenia w aucie mam tak: podwojne szyby, domykanie klapy bagaznika, podwojenj klimatyzacji, el + podgrzewane siedzenia oraz cala elektryczna tylna kanapa, skore, oryginalny system audio BMW C PROFESSIONAL RDS z 10 glosnikami i oryginalnym wzmacniaczem BMW o jakim innym producentom sie nawet nie snilo, plus moje auto jest w wersji LONG, posiada jeszcze rowniez wszystkie elektryczne szyby, lusterka, samosciemniajace sie lusterko wsteczne, 2x AIRBAG, ASC+T, PDC, Webasto, drugi akumulator w baganizku, podgrzewane zamki w klamkach drzwi i duzo, duzo innych rzeczy ktorych nie wymienilem... Pokaz mi nowe auto innej marki z takim wyposazeniem... Jestem pasjonatem marki i wiem co mowie... A ze stereotypem "dresów w BMW" tacy ludzie jak ja wlasnie walcza... naogladaliscie sie wszyscy a'la gangsterskich filmow w ktorych glowna role gralo BMW w ktorym bylo 5 mafiozow i macie teraz efekt w mozgu... Pozdrawiam wszystkich ktorzy jezdza autami z bialo-niebieskim smiglem na masce...
Chyba to napisał autor tego tematu na forum