Daro_280 napisał(a):
to i ja się wypowiem teraz, na bkm nie miales wlasniej galerii, na mojej pisałes eseje takze moje 3grosze:
zimowi sa spoko, na zime idealny zestaw,
szkoda ze lampy bez soczewki
grill chrom
felga z pierwszych stron git
brak gleby
tapicerka
kierownica
gałka ///M reszta nic nie jest m-kowa nie pasuje wogole to
dariuszku, więc tak, kolejno...
- Co miało znaczyć to, że nie miałem swojej galerii ?? A czyją miałem ?? Dziadka mroza ??
- Co to znaczy "zimowi" ??

- Nie mam soczewki i nie wkładam dziwnych zenonów, bardzo popularnych w allegro tunningowych samochodach. ty coś o tym chyba wiesz
- Brak gleby - a po co mi na naszych drogach niski samochód ?? Żeby zakładać non stop ponownie zderzaki albo mieć przesunięte tak jak u ciebie ??
- Co masz do tapicerki ??, która jest w idealnym stanie, czysta i pachnąca. Mam zrobić tak jak ty, włożyć bananową skórę, czarne boczki (widzę, że teraz już połowicznie je zmieniłeś bo kilka miesięcy temu to dopiero była dyskoteka), różnego koloru listwy, mam mieć dziurę zamiast głośnika i wystające kabelki ?? Wtedy będzie fajnie ?? Weź się ogarnij
- Kierownica jest w stanie idealnym. Cóż, multifunkcji brakuje ale zamiana kierownicy to nie duży problem. W przeciwieństwie do zdjęcia znaczka "M" z tylnej klapy bo jest przyklejony kropelką albo zamontowania klimy której nie ma. Mowa oczywiście o twoim samochodzie w którego włożyłeś drugie tyle co zapłaciłeś, a zrobiłeś z niego taką choinkę, że głowa mała
Nie wchodź tu więcej bo źle mi się robi jak sobie o tobie myślę
** Jak można z ładnego samochodu zrobić taką dyskotekę
** Jak można wjechać w betonowy kosz, cofając po czym powiedzieć do reszty ludzi, że wybrali złe miejsce na spoty
** Jak można zamontować taką rurę wydechową, że kot się w niej mieści
** Jak można przyciemnić tylne szyby na słomę, a przednich w ogóle nie ruszać
Skończ te twoje opowieści proszę cię bo nic mądrego nie piszesz. Oszczędź sobie tego, że wylecisz z kolejnego forum. No i ostatnia sprawa, dlaczego jeszcze nie założyłeś galerii ?? Wstydzisz się swojego samochodu ?? Boisz opinii ?? Stawiasz wielbłąda na wielbłądzie i nie wiesz jak to inni odbiorą ?? Opinię i krytykę trzeba umieć przyjmować i wyciągać z niej pozytywne wnioski. Niektórym jednak to nie służy. Lepiej się trząść, wyzywać i bluzgać. Jak widać są na świecie ludzie, którzy nie są prawidłowo wychowani
Apeluję do ciebie w dobroci (ledwo co się zarejestrowałeś na forum, a już pokazujesz swoje mądrości. Chociażby w bardzo już popularnych temacie na forum, w którym sprzeczasz się, że Tico "łyka" wszystkie BMW 316i, 318i - wrzuć na luz bo zawału dostaniesz). Nie wchodź do mojej galerii i nie udzielaj się bo mi śmietnik tylko robisz (chociaż i tak, trzeba przyznać, że pierwszy raz napisałeś coś bez wyzwisk, przekleństw i dziwnych ataków. Chwała ci normalnie za to). Całe życie starasz się być najmądrzejszy, pępkiem świata. Masz coś do mnie to pisz na PW. Człowieku od jednych dresów noszonych 7 dni w tygodniu
Pozdro dla wszystkich normalnych, chodzących po ziemi, a nie bujających w obłokach