becek napisał(a):
renoraines napisał(a):
Pisałem o róznicach K-Z.
ty bzdury piszesz ,nic wiecej
Zyj nadal oderwany od rzeczywistości dryfując na swojej platformie po morzach i oceanach populizmu i demagogii.
becek napisał(a):
renoraines napisał(a):
mówiłeś, że jestem konsekwentny, że byłem zwolennikiem prawicy
pisalem ,ze PIS = komuna i jestes tego dowodem
A może żydokomuna?

Sprawdzałeś kto pozmieniał rodowe nazwiska –baum, -stein na takie, które się jednoznacznie nie kojarzą?
Idąc dalej kto obiecywał zwrot mienia żydowskiego o wartości szacowanej na 60 mld zł?
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... caid=1b5bd Dobrzę, że nie można tego załatwić 1 podpisem, bo wtedy zamiast zielonej wyspy i dziury budżetowej mielibyśmy archipelag wysp z budżetowym rowem mariańskim.
greenevil napisał(a):
Nie wierze w to co czytam.
renoraines, wpadles kiedys na to, ze czasem zeby byc za swoim krajem, trzeba byc przeciwko ustrojowi?
pzdr
GreenEvil
Mnie też zadziwia Twoja i innych naiwność

. Jeśli będzie Ci lepiej, możesz tak sobie uzasadniać zdradę ojczyzny, ale to nie zmieni faktu, że Kukliński współpracował z obcym wywiadem przeciwko własnemu krajowi. Inni jadąc po pijaku tłumaczyli się pomrocznościa jasną, ale to nie zmieniło faktu, że jechali po pijaku. Jeszcze inni przyjmując łapówkę, tłumaczyli się, że: robił to dla rodziny czy myślała, że to prezent, ale nie zmieniło to faktu, że przyjęli łapówkę.
W ten sam sposób usprawiedliwiałabyś zdradę funkcjonariusza, obywatela polskiego, gdyby ten obecnie współpracował z obcym wywiadem, bo jemu i jemu podobnym nie podoba się ustrój, polityka polskiego prezydenta czy polskiego rządu?
greenevil napisał(a):
zylo sie lepiej
czy to nie jest hasło PO i kolegow Donka, Mira, Zbycha?