witam
Zdaję sobie sprawę, że jest to temat na którym co poniektórzy sobie poużywają , gdyż znają mnie z bezpośredniości i szczerości do bulu, ale jednak zaryzykuję i chciałbym zasięgnąć waszej opini co do ostrzeżenia jakie otrzymałem , na bmw Podbeskidzie z następującym uzasadnieniem :
"
Ostrzeżenie zostaje przyznane za "obrabianie" naszego Forum !!!
Kolego jesli cos Ci sie nie podoba to nikt Cie tu nie trzyma !!!
Załozyłem ten temat również na moim forum ale wszyscy nabrali wody w usta, a z administracją poszło na noże , mimo że do tej pory się dogadywaliśmy.
Nie boli mnie, aż tak bardzo fakt ostrzeżenia ponieważ od tego się nie umiera , ale z uzasadnieniem się nie zgadzam, ponieważ mogą się poczuć urażone osoby które nie powinny.
Jeśli pozwolicie to przytoczę tutaj text tematu który , zamieściłem na podbeskidziu ale po kilku postach administracja je usunęła i nie odpowiada na PW WIĘC Z CZYSTYM SUMIENIEM WYCIĄGAM BRUDY NA SWIATŁO DZIENNE.
CYTAT
Cytuj:
No więc jak w temacie dostałem ostrzeżenie i chciałbym tu poruszyć tę kwestię , nie z powodu, że ten fakt mnie jakoś bardzo przeraża, lecz z powodu , że mogą się poczuć urażone osoby które nie powinny.
Ostrzeżenie dostałem za niby obrabiabianie bmw Podbeskidzie na forum bmw Sport
Dla chętnych pod spodem podaję link do tematu gdzie Jaśniewielmożny Moderator asek poczuł się urażony i stwierdził ze obraziłem tym całe forum. Otuż nie , to co napisałem jako dewotki tyczyć się ma tych którzy, jak mi to napisał LoOkas dostał zjebkę od kilku ludzi (nie powiedział mi od kogo) i musiał usunąć moje avatar i podpis, bo były tam niecenzuralne wg tych dewotek zdjęcia.( usunięcie zdjęć miało miejsce na początku marca)
Ok. spox nie mogłem mieć do niego pretensji ponieważ mógł się czuć LoOkas pod presją tychże ludzi.
Pod koniec marca LoOkas zapodał sobie fotki z babkami , i dał mi cynk ze nie ma nic przeciwko temu żebym też sobie wrzucił.
Potem nagle się to spodobało jeszcze innym forumowiczom i też sobie zapodali zdjęcia, co znowu zaczęło komuś przeszkadzać no ,ale widać już nie miało to aż takiego znaczenia.
Więc g'woli ścisłości: Określenie dewotki tyczyło się tych ludzi którzy skarżyli się LoOkasowi , a czy to jest aż takie obraźliwe, aby się mógł ktoś poczuć tak urażony że dostałem ostrzeżenie to proszę o ocenę Klubowiczów. Napewno nie robiłem tego "za plecami" ponieważ cały czas sobie zdawałem sprawę z tego że część z was tam zagląda.
OBRAZA DLA CAŁEGO PODBESKIDZIA??????????
KONIEC CYTATU
Proszę was o ocenę czy to ostrzeżenie jest fair , chyba że admini usuną ten temat zanim wogule sie ktoś wypowie , jednak proszę ich o to aby przynajmniej narazie się powstrzymali.
Nie myślcie sobie że się nad sobą rozczulam ; nic bardziej mylnego , uchodzę za człowieka z mocnym charakterem , jednak Wasza opinia będzie dla mnie bardzo ważna bez względu na jej status , a myślę że ze względu na ilośc userów nie będzie tendencyjna.
Zresztą z tego co wiem to tutaj się dyskutuje nawet o dupie marynie