teraz to proszę podziekować jednemu osobnikowi z naszego forum. Bo od poniedziałku zwodził bo chciał przyjechać i kupić skrzynie i mieć możliwość przejechania się i 4dni w plecy

/
k_urczak napisał(a):
Ale gratów już trochę nazbierał, no nie?

Dlatego też zbieram wcześniej żeby potem nie latać, a samochód żeby stał pół roku...
k_urczak napisał(a):
Ale gratów już trochę nazbierał, no nie?

Narazie kompletuje
- 6 tłoczkowe brembo od cayenne, tarcza 345mm
- szpera 25% 3.15
- 2x Recaro z Evo VIII i 4 punktowe szelki
- stabilizatory H&R
tcr2 napisał(a):
nie to żebym się czepiał ale
marcin1341 napisał(a):
przed zimą to już bedzie e46 344i śmigać:p
tylko nie pisz że nie napisałeś przed którą zimą

Ponieważ przechodziłem SWAP to wiem, że nie robi się tego z dnia na dzień i nie wszystko idzie tak jak się zaplanowało. Mimo wszystko napisałeś, nie zrealizowałeś i bawisz się w interpunkcyjne zagadki
Powiem tak, nie do końca tak było... wiem, że to forum to nie jest samosia.pl dlatego też nie bedę się rozpisywał ale poprostu czasem los życiowy plącze scieżki. Przez ostatnie kilkanaście tygodni nie myślałem o niczym innym jak pomoc mojej mamie i nałożyło się na to kilka innych problemów. Krótko mówiąć PRZEPRASZAM
Bobby Vintage napisał(a):
Jakieś szpoilery, lampki a silnika brak...

Liczyłem na przewózkę 24 grudnia !
Moge Cie Puntem przewieść:p
rybik napisał(a):
Jak on tak podchodzi do SWAPU, ciągle jakieś małolatki na przejażdżki zabiera i czasu na swap brak.
Nie do końca tak, ale troche jest w tym racji... (zainteresowani więdzą o co chodzi) pozatym gdybym mógł sam to przełożyć to zrobiłbym to nawet zaraz na podwórku ale sam wiesz, że to nie takie łatwe...
Także wszystkich wszem i obec przepraszam, ale samochód będzie skończony na profi po nowym roku...