ULLISSES napisał(a):
Wiem, że 2gen to nie jest super instalacja, ale jeździ na niej naprawdę dużo samochodów i zdecydowana większość nie ma z nią problemów. Jeździła kumpla Fiesta, jeździła moja E30 i jeździła Vectra A mojej dziewczyny. Bez problemu jeździ też kumpla Nexia oraz Astra G znajomego.
Poza tym zakładanie sekwencji do E36 w średnim stanie (bo egzemplarz kolekcjonerski raczej to nie jest) mija się z głównym jej celem - ekonomią. Jak gość już ma E36 z 2gen, to musiałby być niepoczytalny aby zmieniać na sekwencję. Jedyny wyjątek jest wtedy, gdy auto jest w naprawdę dobrym stanie i właściciel zamierza nim jeździć przez kilka kolejnych lat.
Dlatego nie stresuj się tak, bo to nie ma sensu. ;]
A ja znam gościa który rope do benzyniaka leje bo tańsza i też mówi że auto jeździ, miesza sobie.

A co, jemu, nie pojedzie?
(oczywiście żart..)
jest też taki co aż 150 m20 mu leci
Auto z II generacją nie jeździ bez problemów. II generacja w tym aucie jest problemem.
Jak ktoś twierdzi, że II gen w aucie MPI jest ok, to powinien zająć się zbieraniem znaczków

II gen w MPI to tak jak kwadraty zamiast kół w wozie. Możesz też pchać zamiast jechać, albo włożyć gumofilce w lato i też pójdziesz. Z wybitą szybą też można jeździć.
II gen w MPI to użycie czegoś, niezgodnei z przeznaczeniem tego, do MPI jest sekwencja, II gen może służyć do gaźnikowców.
Nie istnieje opcja mpi+II gen. Jak ktoś to zrobił, to poprostu ma druta który się jedynie telepie, bo od OK jest daleko, a jak ktoś nie jest w stanie wyczuć, bynajmniej nie subtelnej różnicy, to równie dobrze może gacie zdjać, też dziwnego wzroku przechodniów nie zauważy

II gen w MPI (po raz trziec), to jest usterka i nic poza tym

kusy6 napisał(a):
Ciekawe, bo Ja miałem dwie E36 co jedna strzelała ze dwa razy na 100km, a druga tylko przy odpale jak zgasiłem ją na gazie, ale później gasiłem na benzynie i już strzałów nie było wcale. A nie tak dawno miałem accorda 2.0 95r też z taką instalacją i darła jak zła, i ani razu przez 500km które nią zrobiłem to nie strzeliła, nawet na zimnym silniku
Nie no, bardzo fajnie ziooommm.
kusy6 napisał(a):
i darła jak zła,
O kur..na debiut ROKU
Nie rób tego prosze więcej, bo zakrztusiłem się i mam przez Ciebie łzy w oczach

Strzelanie, to jest już w ogóle jakiś ekstrem... ja nie wiem, rozumiem że jak juz byle nie strzela i drze jak zła to jest ok