Cox możliwe że to zależy od miasta, bądź województwa. Bo moja mama ma abonament i do mnie normalnie jakoś mogła się dodzwonić także może coś w tym jest. A to że babki w Orange są nie ogarnięte to wiem bo u nas w mieście jest salon to te kobity tam są tak tępe, że jak z moją mamą mam iść do Orange to wolę u nas do Real-a się przejechać. Tam przynajmniej pracują kompetentni ludzie

A co do infolinii to miałem też taką sytuację właśnie w tym Orange u nas na mieście... babka też tak powiedziała mojej mamie jak z nią byłem bo nie wiedziała czegoś tam z abonamentem. To powiedziała ,,proszę zadzwonić na dział obsługi klienta Orange bądź przejść się do Real-a. Tam powinni Pani pomóc" Rozwaliło mnie to
A ostatnio jak byłem z moją mamą w Orange w Real-u to pracownik który nas obsługiwał sam powiedział że klienci często przychodzą bo tamte babeczki nie umieją sobie z jakimiś PIERDOŁAMI poradzić

Dobra, koniec off topu.
renoraines napisał(a):
Taki komunikat, ale okaże się w świeta czy to faktycznie darmowe minuty.

Wczoraj dostałem sms-a od Orange że minuty są już do wykorzystania i stan mogę sprawdzić pod *500. No i faktycznie dzwoniłem teraz i mam te 30 minut do wykorzystania w sieci Orange