witam. moj problem dotyczy wtyczki w listwie wtryskowej CR. Fakt watki byly poruszane na ten temat co do tego ze sa brudne styki ze trzeba to czyścić lub wymienic itd....owszem w moim przypadku za pierwszym razem czyszczenie pomogło na rok a ostatniego razu na miesiąc i szczerze mam juz dosc tego ze auto nie równo chodzi czasami przerywa a wiem ze to jest ewidentna wina wtyczki a nie wtryskow czy pompy bo zabieg zwiazany z wtyczka zawsze pomoagal:)))
Zdecydowałem sie wkoncu na wymiane i sa nowe problemy...złożylem zamowienie w BMW Auto Fus Wawa zadowolony usłyszalem cene ok 12-14zl. Nastepnie dostaje od nich wiadomosc ze wtyczka jest zamowiona ale jest problem z doborem pinów elektrycznych i prosza o sprawdzenie ile sztuk pinow i które:/
Troche jestem zdziwiony ich odpowiedzia podalem VIN rok model wszystko a oni nie wiedza:((
Na RealOEM : pozycja 24 brak inf o licz pinow i sa jakby dwa rodzaje kabelków....
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15Prosze Was o pomoc bo zalezy mi na tym zeby to zrobic gdyz naprawde no jest to zupelnie inne auto i mam nadzieje jak to wymienie problemu pozbede sie na dluzej niz rok tylko jakie zlozyc dokladne zamowienie jaka ilosc pinow i ktore kabelki pomocy!!!!! Czekam na wasze propozycje:))
Auto to BMW e46 330d 184km 2001r