ze fabrycznie daja plastik to niezla wiocha

(lepiej chyba zrobic porzadnie silnik niz go potem serwisowac w ramach gwarancji, nie?). LIPAAAAA!!!
W M60 z tego co wiem fabrycznie jest metalowy wirnik a zamienniki najtansze maja plastikowy i te sie rozpadaja...
Jesli chodzi o Polibude i SiMR to jakosc inzyniera po tej uczelni bardzo zalezy od systemu studiow: dziennie, wieczorowe, zaoczne.
Ja studiowalem na dziennych w warszawie i nie dalem rady przejsc drugiego roku bo poziom dla mnie byl za wysoki!!!
Mialem kolege na wieczorowych ktory mial znacznie okrojony zakres nauki, oraz znam glaba ktory ukonczyl zaoczne (nie obrazajac ludzi z zaocznych, ale tam jest duuuuzo latwiej).
Oczywiscie po ukonczeniu dziennych ma sie wieksza wiedze i lepszy papier. Jesli od poniedzialku do piatku po 10godzin dziennie ucza Cie najlepsi profesorowie i doktorzy to wiecej sie ogarnie niz w weekend na zaocznych.
Zdarza sie ze i dzienne po 10latach i wielu poprawkach uda sie skonczyc komus niezbyt ogarnietemu, dzieki wielkiemu uporowi, ale skoro musial powtarzac kazdy rok dwa razy to znaczy ze nie jest bardzo pojetny...
ps. ciekawe Kiedy zaczna robic plastikowe półosie napędowe lub pokrywy zaworów