BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 08:35

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2006, 22:02 
Zacna persona forum

Jakto po co, chłop miał gust i lubił dzieła sztuki

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2006, 22:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530i
Kod silnika: M54B30
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=149340
a jeszcze jednego brakuje :mrgreen: turbinki w tłumiku :mrgreen: daje całe 20% więcej mocy :mrgreen:
ps. ostatnio widzialem taki gadżet w BMW :roll: normalnie mnie powaliło na kolana...

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2006, 22:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e53
Kod silnika: m57
reserved napisał(a):
Moze jak zrobia wersje limitowana i wsadza platynowe drzwi to jakis szejk kupi.. tak jak bylo z Pandami, ktore mialy platynowe slupki Smile.. szejk chcial zamowic 20 egzemplarzy tych Pand Twisted Evil niestety nie bylo mozliwosci... musial sie zadowolic jedna czy tez dwoma sztukami Mr. Green
Swoja droga ciekawy jestem po co mu to bylo....

Jak to na co mu 20 sztuk? Po autku dla każdej żony :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2006, 22:38 
Uzależniony od forum :)

Cytuj:
a jeszcze jednego brakuje turbinki w tłumiku daje całe 20% więcej mocy
GARCIA RAMIREZ, a może jeszcze to do "pary " ?a i nie zapomnij o pokrowcach w panterke...ewentualnie tygrysek aby włos długi był... :mrgreen:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2006, 14:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
My z Korneliem tez jeździmy dacią logan.. hihih :twisted:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2006, 14:46 
Zacna persona forum

Ukasz napisał(a):
nie zapomnij o pokrowcach w panterke...ewentualnie tygrysek aby włos długi był... :mrgreen:

Nie, no to przecież jest pierwszy obowiązkowy zakup każdego poważnego tunningowca, oczywiście tygrys granatowo czarny ( na czasie)

Ostatnio edytowano 10 listopada 2006, 19:47 przez GARCIA RAMIREZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 grudnia 2006, 12:00 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
tygrys dodaje 5KM :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 grudnia 2006, 14:42 
Zacna persona forum

ja słyszałem że 6 !

Tytuł:
PostNapisane: 2 grudnia 2006, 17:00 

Kyokushin napisał(a):
tygrys dodaje 5KM

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
ja słyszałem że 6 !

to zależy od długości włosa w skrajnym przypaku może dać nawet 7KM - przy włosie 10cm i więcej :hyhy:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 11:42 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
bracie Garcia, fajny temacik - jest troche nowych postów, takich, że gacie mi spadły...

Cytuj:
to zależy od długości włosa w skrajnym przypaku może dać nawet 7KM - przy włosie 10cm i więcej
- tylko jak włos dobrze wyszczotkowany i lśniący

generalnie widzę kilka niedociągnięc:

dwa pasy biegnace przez cały samochód od maski po dach i tylną klapę - powietrze opływające auto ma lepsze rozeznanie którędy płynąc, dzieki czemu jest mniejszy opór i auto szybciej pędzi
zalepione klamki i otwieranie drzwi na pilota - auto szybsze o 1,5km/h - powód oczywisty - zmniejszony opór powietrza.
podwójne wycieraczki z przodu
celem poprawy trakcji podczas duzych przyspieszeń na prostej zaleca sie uzycia jednego koła z tyłu, ale za to na całą szerokośc auta. Mała szansa zerwania przyczepnosci oraz mozliwośc dorobienia sobie w czasie wolnym podczas walcowania dróg publicznych...
podręczny ręcznik (podręcznik) do wycierania spoconego z wielkich emocji czoła
na lusterku wiszący pęk drzewek zapachowych (kiedyś widziałem takiego malucha, miał na raz chyba wszystkie zapachy drzewek wiszące na lusterku i głośniki zamonowane tam, gdzie po bokach sa otwory wentylacyjne przy silniku)

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 11:53 
Forumowicz

Taaa i jeszcze choinka zapachowa w kolorze wnętrza dająca +0,3 gwiazdki do wyglądu :chytry: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:00 
Zacna persona forum

HIHIHI, po prostu mi gacie spadaja i już...

http://www.logan.fora.pl/tuning-naszych-dacii-t19.html

http://www.zender-tuning.com/dacia_loga ... oland.html

wersja z ogrzewanym bagaznikiem: http://www.logan.fora.pl/moj-logan-1-4-t28.html

i http://www.logan.fora.pl/nasze-samochody-f2.html - przecież one wszystkie wyglądają tak samo...

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:08 
Forumowicz

no co ty roznia sie futerkiem na kierownicy i choinka zapachowa w srodku :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:25 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
bracie Garcia, fajny temacik - jest troche nowych postów, takich, że gacie mi spadły...

Cytuj:
to zależy od długości włosa w skrajnym przypaku może dać nawet 7KM - przy włosie 10cm i więcej
- tylko jak włos dobrze wyszczotkowany i lśniący

generalnie widzę kilka niedociągnięc:

dwa pasy biegnace przez cały samochód od maski po dach i tylną klapę - powietrze opływające auto ma lepsze rozeznanie którędy płynąc, dzieki czemu jest mniejszy opór i auto szybciej pędzi
zalepione klamki i otwieranie drzwi na pilota - auto szybsze o 1,5km/h - powód oczywisty - zmniejszony opór powietrza.
podwójne wycieraczki z przodu
celem poprawy trakcji podczas duzych przyspieszeń na prostej zaleca sie uzycia jednego koła z tyłu, ale za to na całą szerokośc auta. Mała szansa zerwania przyczepnosci oraz mozliwośc dorobienia sobie w czasie wolnym podczas walcowania dróg publicznych...
podręczny ręcznik (podręcznik) do wycierania spoconego z wielkich emocji czoła
na lusterku wiszący pęk drzewek zapachowych (kiedyś widziałem takiego malucha, miał na raz chyba wszystkie zapachy drzewek wiszące na lusterku i głośniki zamonowane tam, gdzie po bokach sa otwory wentylacyjne przy silniku)

No ciesze ze Ci sie podoba. Motywowany odświerzeniem tematu zajrzałem po przerwie na logan forum i rzeczywiście już po chwili zleciałem z krzesła oblawszy sie przy tym napojem energetycznym. Słuchajcie ( ci co tam nie zgladali)

Oto świeżo upieczony właścicel LOGANA zapytuje na forum:

" co zrobić, aby przy wyższych predkościach przód auta był dociskany aeodynamicznie ???, Jakiś spojler pod spodem, zmiana zderzaka. Mam już dość dziwnych zachowań auta przy duzym wietrze i poduszki pod nim jak sie tworzy, zwłaszcza jak wieje mu w morde."

Wow !!!! UFF! uhuhuhu!!!!! Wow!

wyższe prędkości???? ciekawe co kolega miał na myśli. Trudno się dziwić, że przy wyższych prędkościach, tj 30-40km/h logan sie dziwnie zachowuje, skoro przy prędkościach kosmicznych tj 50-60km/h Logan sie przenosi w czasie lub w przestrzeni ( czytaj: przestaje istnieć)

Kusi mnie trochę by sie tam zalogować i wziąć udział w tych pasjonujących dyskusjach, ale Luśka własnie mnie troche schłodziła: "I co sie nabijasz? Nie każdy może mieć BMW a tez by chciał by jego auto czymś się wyróżniało" No i może ma kobita rację ( a może nie ma he he)

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:43 

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
ale Luśka własnie mnie troche schłodziła: "I co sie nabijasz? Nie każdy może mieć BMW a tez by chciał by jego auto czymś się wyróżniało

chcialem to napisac wlasnie...nomen omen dostawczak MCV to dosyc ciekawa propozycja dla malych firemek a przy tym duzo tansza.Konkurencja typu Kangoo (majaca wspolna plyte z loganem) czy Partner jest drozsza w zakupie...

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:43 

zreszta ja powodow do smiechu nie mam bo jezdze autem duzo tanszym niz wspomniane Logany :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:51 
Zacna persona forum

Tak, kobity rzadziej ulegają emocjom w temacie motoryzacji i niezbyt lubią rywalizację na tym polu, ale, bracie Ramirez, w temacie stania przed lustrem, zajmowania łazienki, grzebania w szafach, łazenia po sklepach, fryzjerach, kosmetyczkach, salonach piekności, manicure, pedicure, odnowy biologicznej, spa, kąpieli błotnych, maseczek, kremów i żelów, podkładów, nakładów, zakładów, zapinek, tipsów, pasemek, warkoczy, kroczy i okolic bikini to one są pierwsze, każda mądra, i wcale nie dlatego, że nie chcą się wyróżniac spośród tłumu innych babeczek, ale dlatego, że chcą; nic nie poprawia tak humoru babeczce jak bajerancki ciuch czy lakier, taki, którego nie maja inne...

A ten Logan to jakis gość czy co, jak mu wieje w morde to niech w kasku jeździ :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Pan który chce załozyc spoiler pod zderzak prywatnie jeździ Thalią, Logana ma w pracy. Nic dziwnego ze chce go dorżnąc, jak to nie jego.
Poczytałem forum, nie nabijam się ale jest tam specyficzny klimat. Chociaz jeden bordowy Logan na alusach nawet ma wygląd :cool: :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:55 
Zacna persona forum

Kornelio napisał(a):
zreszta ja powodow do smiechu nie mam bo jezdze autem duzo tanszym niz wspomniane Logany

no właśnie masz powód, bo jak sie okazuje, można miec fajny samochód za mniej niz kosztuje Logan. Poza tym Twój nie jest TAŃSZY tylko STARSZY. Za jakieś 5 lat ich ceny się zrównają, za 10 Logana juz nie bedzie... a Twój pewnie tak.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 13:05 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
Tak, kobity rzadziej ulegają emocjom w temacie motoryzacji i niezbyt lubią rywalizację na tym polu, ale, bracie Ramirez, w temacie stania przed lustrem, zajmowania łazienki, grzebania w szafach, łazenia po sklepach, fryzjerach, kosmetyczkach, salonach piekności, manicure, pedicure, odnowy biologicznej, spa, kąpieli błotnych, maseczek, kremów i żelów, podkładów, nakładów, zakładów, zapinek, tipsów, pasemek, warkoczy, kroczy i okolic bikini to one są pierwsze, każda mądra, i wcale nie dlatego, że nie chcą się wyróżniac spośród tłumu innych babeczek, ale dlatego, że chcą; nic nie poprawia tak humoru babeczce jak bajerancki ciuch czy lakier, taki, którego nie maja inne...

A ten Logan to jakis gość czy co, jak mu wieje w morde to niech w kasku jeździ :rotfl:

A więc bracie Bierute ( bardziej pasuje: bracie bierucie, jeśli pozwolisz) racje posiadasz zupełną i nima co do powyższej listy kobiecych zainteresowań głównych dodać. Tyle, że baby ogólnie babamy ( babmy) są w moto tematach i takiemy pozostaną. Bo przecież ja jestem daleki od nabijania się z ludzi mniej zamożnych, czy cos w tym stylu. Nawet podziwiam takich co oststnie piniędze bierą i Logana sobie zakupowywują ( bo to trzeba mieć i myśl lotną i niczem niezmąconom i ten szczególny rodzaj estetyki oraz utylitarnego podejścia do przedmiotów, którym każdy samochód jest) Ba, może to myśmy są głupki własnie co sie wpatrujemy w nasze samochody i widzimy w nich Bóg wie co i tylko myślimy co tu ulepszyć, co upiększyć, jak poprawić etecete. A taki normalny człowiek ( vide włąscicel Logana) samochód traktuje jako środek przemieszczania się, lokomcji czy komunikacji i olewa jak to to wygląda i komu sie podoba a komu nie ( w przeciwieństwie do nas) No ale na miłość boskom !!!!! Przecież jest jeszcze kilka innych samochodów na tym świecie ładniejszych, trwalszych i ogólnie lepszych niż Dacia Logan. Ale może to kwestia gustu, bo tam na forum koledzy Thaliami se jeżdżą jak nic, jeszcze tylko Sienny brakuje i będzie komplet 3 najbrzydszych samochodów świata ( z wyłączeniem produkcji dalekowschodnio-indyjskich)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1