Cytuj:
jak docisne do konca pedal gazu to jakby za duzo paliwa dostawal i sie dusi tzn szarpie podczas jazdy na benynie jak mu docisne.
Cytuj:
Z reszta chyba slychac ze chodzi jak traktor nierowno a tak jest jak nie pali na jeden garnek
takie objawy u mnie robil emulator wtryskow. popierdo.... mu sie i po przełaczeniu na gaz nie odcinal benzyny, potem bylo tylko gorzej i nawet na benzynie pojawial sie problem z jazda. moze tu lezy przyczyna
Cytuj:
Jak przejechalem sie tak ze silnik sie nagrzal to dotknalem sobie swiec i pierwsza od lewej byla zimna
czy na gazie jak wszystko ladnie chodzi ( bo rozumiem ze gaz ci dziala ok) ta swieca tez jest zimna? bo moze ja po prostu tak zalewac dwoma dawkami paliwa (benzyna+gas)co tylko by potwierdzalo teze o emulatorze wtryskow, i tam nie ma wybuchu( glosno mysle i nie wiem czy sensownie:)))
druga sprawa sprawdzic ta swiece, zamien ja miejscami z inna i wtedy porownaj
P.S : po obejrzeniu filmu to na moj gust te podmuchy wiatru powoduje ci zaklepana wiskoza na wiatraku:) temperatura jest u ciebie ok? moze poprzedni wlasciciel przegrzal ja bo mu wisko padlo i stad problemy z jednym garem? wody ci nie ubywa w chlodnicy? ale do wiatraka jestem pewien ze jest sklapany bo u siebie tez tak robilem zeby do domu dojechac to moje 2.5 chodzilo jak by tam z 10L bylo pod maska:)