piotres napisał(a):
W zyciu bym Cie nie posadzał ze Ty w takie mody bedziesz sie bawil !

.
Jakie felgi mieliscie w 330d? Widze ze przod w niej byl identyko jak w mojej (nerki chrom+bixen+ringi+non Mpack)

.
Ale że niby te mody to w dobrym kierunku czy w złym?
W 330d były felgi 18'' oz racing model superturismo jak się nie mylę
LU3710M napisał(a):
6000K to za dużo na HID'y.
tylko 4300k - serio. wszystko powyżej już sugeruje jakieś garażowe mody i nieoryginalność.
Co nie zmienia faktu, że opcja z przeróbkami na soczewki jest imponująca.
Fajna opcja
Natomiast ten element z pleksi powinieneś np. zamalować na czarno, albo czymś czarnym okleić i dopiero byłby KOZAK.
Fura OK

Masz racje że z barwa troszkę przesadziłem ale mi się podoba

Mam dwa pomysły... jeden tak jak napisałeś pomalować na czarno pleksie w tedy będzie świecić sama soczewka (bo to chciałem osiągnąć) ale mam też drugi patent bo posiadam coś takiego od e60

Korci mnie żeby to wpasować na soczewkę ale nie chce zbytnio zeszpecić auta:P narazie kwestia do przemyślenia...
Dziś byłem na komputerze na zakończenie wspomnianego na poprzednich stronach remontu i jedynie mam błędy sondy 1 i 2 oraz 6 wtryskiwacza wiec sprawa mi się rozjaśniła z czasami nierówną pracą silnika na benzynie... No i oczywiście wyszło mi że brakuje obwodu miedzy bocznymi poduszkami zarówno prawą jak i lewą oraz napinaczami wiec na dniach do nich zajrzę..
Rozjaśniła się również sprawa nie palącej się kontrolki od poduszek... rozebrałem licznik i oczywiście kontrolki są podświetlane diodami (raczej brak możliwości spalenia co podejrzewałem) i poprzedni właściciel zalepił sobie diodę od poduszek klejem do szyb... aż nie będe zdjęcia pokazywał bo aż wstyd nad ludzką głupotą....