BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 18:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E39] Dynavin - informacje
PostNapisane: 4 sierpnia 2011, 21:20 
Forumowicz

Moje BMW: e34 540i
Kod silnika: m60b40
ma ktos dynavina w e39 zeby mogl wrzucic real foto i opowiedziec o wrazeniach?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 5 sierpnia 2011, 21:14 
Forumowicz

Moje BMW: było E39, jest E70
Kod silnika: było M52B20
wie ktoś może gdzie w Polsce można kupić nawigację do E39 firmy Hualingan?

PostNapisane: 7 sierpnia 2011, 12:38 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39 530i
Kod silnika: m54 530i
mnie najbardziej ciekawi jakosc dzwieku z tego cuda.. co do royginalnego radia czy navi do e39 jestem spokojny bo wiem ze z DSP gra to bardzo dobrze.. wiecie jak to jest zalozyc na te same glosniki radio Xinjangdzancang a jakies kozackie to widomo ze jakosc bedzie lepsza.. pozatym jestem muzykiem i wiem ile jest prawdy w tym ze sprzet musi byc dobrej jakosci i z dobrymch materialow..(nie koniecznie dobrej firmy) ale z dobrych materialow

PostNapisane: 7 sierpnia 2011, 14:58 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
Gdzies czytalem ze dynavin odstaje jakoscia wykonania (plastiki, pokretla) i jakoscia dzwieku. Reszta to superlatywy. Duza navi z pelna funkcjonalnoscia jest nie duzo tansza, a i tak to dwie epoki wstecz. Rozsadna alternatywa dla majsterkowicza moze byc car-pc wlasnej roboty, tyle ze duzy przy tym pracy.

Jezeli komus zalezy na jakosci dzwieku to wydaje mi sie, ze jest skazany na ramke 1din i brzydki wyglad deski. Z reszta rozsadne naglosnienie e39 i tak wiaze sie z innymi widocznymi przerobkami.

Sam stane niedlugo przed problemem, czy wymieniac radio czy moze zostawic, ale mam swiadomosc ze bedzie ono najslabszym ogniwem mojego systemu.

PostNapisane: 7 sierpnia 2011, 19:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
ded napisał(a):
Jezeli komus zalezy na jakosci dzwieku to wydaje mi sie, ze jest skazany na ramke 1din i brzydki wyglad deski
Kucharz, w swojej dawnej e39 schował radio pod klapkę.

PostNapisane: 15 sierpnia 2011, 20:20 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 540i
Witam

Szukam pomysłu na taki sprzęt już od dosyć dawna. Wszelkie ogłoszenia na ebay, alegro w polsce to ściema. Niestety należą one również do naszych forumowiczów. Nie można uzyskać żadnej informacji, po prostu zero kontaktu nie wiem po co to wystawiają na aukcjach. Czekam właśnie na informację od bezpośredniego importera elektroniki z chin na temat możliwości zakupu, dystrybucji, serwisu a przede wszystkim cen i jakichkolwiek danych fabryczbych co do oferowanych sprzętów. Okazuje się że jest tego tam dużo a jakość i rozpiętość cen to zupełnie inna historia. Zamówiłem do testowania dwa sprzęty do e 39 ale może się okazać, że może być tego więcej. Pierwsze jakieś konkretne informacje za dwa tygodnie.

PostNapisane: 15 sierpnia 2011, 20:25 
Forumowicz

Moje BMW: było E39, jest E70
Kod silnika: było M52B20
czekam na fotki i opisy, bo jestem zainteresowany tematem

PostNapisane: 15 sierpnia 2011, 20:46 
Częsty bywalec

akar13 napisał(a):
Witam

Szukam pomysłu na taki sprzęt już od dosyć dawna. Wszelkie ogłoszenia na ebay, alegro w polsce to ściema. Niestety należą one również do naszych forumowiczów. Nie można uzyskać żadnej informacji, po prostu zero kontaktu nie wiem po co to wystawiają na aukcjach. Czekam właśnie na informację od bezpośredniego importera elektroniki z chin na temat możliwości zakupu, dystrybucji, serwisu a przede wszystkim cen i jakichkolwiek danych fabryczbych co do oferowanych sprzętów. Okazuje się że jest tego tam dużo a jakość i rozpiętość cen to zupełnie inna historia. Zamówiłem do testowania dwa sprzęty do e 39 ale może się okazać, że może być tego więcej. Pierwsze jakieś konkretne informacje za dwa tygodnie.

Akurat oficjalnego importera i sprzedawcę Dynavin na Polskę znam osobiście i nie zauważyłem, aby był on niekompetentny w tym co mówił swoim klientom. Raczej jestem pewien, że nic nie zdziałasz w temacie oficjalnej dystrybucji Dynavin'a, skoro on ma podpisaną z nimi umowę. No chyba, że mówisz o jakimś innym sprzęcie.

Pozdrawiam
Emcebre

PostNapisane: 15 sierpnia 2011, 23:01 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 540i
Widzisz miałeś szczęście z nim rozmawiać ja niestety nie , na pytania zadawane na allegro i ebay nie uzyskałem żadnej odpowiedzi z tąd twierdzę, że to ściema. Pozdrawiam

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1