akar13 napisał(a):
Witam
Szukam pomysłu na taki sprzęt już od dosyć dawna. Wszelkie ogłoszenia na ebay, alegro w polsce to ściema. Niestety należą one również do naszych forumowiczów. Nie można uzyskać żadnej informacji, po prostu zero kontaktu nie wiem po co to wystawiają na aukcjach. Czekam właśnie na informację od bezpośredniego importera elektroniki z chin na temat możliwości zakupu, dystrybucji, serwisu a przede wszystkim cen i jakichkolwiek danych fabryczbych co do oferowanych sprzętów. Okazuje się że jest tego tam dużo a jakość i rozpiętość cen to zupełnie inna historia. Zamówiłem do testowania dwa sprzęty do e 39 ale może się okazać, że może być tego więcej. Pierwsze jakieś konkretne informacje za dwa tygodnie.
Akurat oficjalnego importera i sprzedawcę Dynavin na Polskę znam osobiście i nie zauważyłem, aby był on niekompetentny w tym co mówił swoim klientom. Raczej jestem pewien, że nic nie zdziałasz w temacie oficjalnej dystrybucji Dynavin'a, skoro on ma podpisaną z nimi umowę. No chyba, że mówisz o jakimś innym sprzęcie.
Pozdrawiam
Emcebre