Heja Panocki!
Łodgrzewam
Jak widze, nikt z czytaczy forumowych nie załamuje ostatnio rąk nad rządem, nad przekrętami, nad lipą i marazmem w polityce - telewizja tivien zaróżawia obraz, i jest w porzo.
Kilka razy miałem odświeżyć ten wątek, bo okazji kupa była - jak choćby ucięcie, po cichu, listy lektur, tak jak Giertych planował. "niezależni" dziennikarze jakoś totalnie temat przmilczeli...
hehehehe
okazji było setki, ale nic to, widać trzeba nam czekać na Piułsudskiego II.
Ale wczorajsza sprawa co ją widziałem w Misji Specjalnej w TV1 przeraziła mnie nie na żarty........
Zbrojny oddział kontrwywiadu wojskowego - ciała poddanego weryfikacji pod kątem uczestnictwa jego funkcjonariuszy w PRLowskim wosjkowym wywiadzie - NAJECHAŁ zbrojnie pałac prezydenta pod jego nieobecność wywożąc wszytskie akta z Komisji ulokowanej w Biurze Bezpieczeństwa Narodowego, z zajmującej się właśnie weryfikacją tychże funkcjonariuszy kontrwywiadu.......
Funkcjonariusze BOR będący wtedy na służbie byli pierwszy dzień w pracy

dzień wczesniej wymieniono calutką ich obsadę.....
Użyto do wywożenia akt specjalnej tajnej windy prezydenckiej, która zgodnie z procedurami bezpieczeństwa, może być użyta wyłącznie przez prezydenta !
Można się nabijać z każdego, z idioty Tuska, z opatrznego Bronisława, ale ta akcja była zamachem stanu przygotowanym przez służby....
W sumie BOR powienien otworzyć do funkcjonariuszy WSK (wojskowy kontrywywiad) normalnie ogień i wybić ich przy próbie wjechania na teren pałacu prezydenckiego....