BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 00:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czas zacząć rozmowę nt. EURO 2012... :)
PostNapisane: 3 grudnia 2011, 09:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
1.POLSKA
2. Czechy
3. Grecja
4. Rosja

Teoretycznie najlepsza grupa jaką mogliśmy wylosować ale prawda jest taka, że na Mistrzostwach Europy czy Świata nie ma łatwych meczów. Mecze będą bardzo trudne, najważniejsze by nie przegrać pierwszego bo od razu stajemy praktycznie pod ścianą. Ja liczę na Polaków i na zajęcie 1 lub drugiego miejsca, które da nam awans z grupy :ok:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 18:54 
Forumowy terrorysta

:D

Obrazek

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 19:18 
Uzależniony od forum :)

Garaż: Mercedes E63 AMG 514KM 2007
Audi A4 b9 2.0TFSI 252KM 2018
binta napisał(a):
Teoretycznie najlepsza grupa jaką mogliśmy wylosować

To nie my trafiliśmy łatwych przeciwników, tylko nasi rywale dostali słabeusza. Rosja, Grecja i Czechy cieszą się, że przynajmniej Polskę ograją...

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 19:25 
Częsty bywalec

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=95071&start=0
Nie chce krakać ale nie wyjdą z grupy...

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 20:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Karawan
Garaż: Nie ma....
binta napisał(a):
1.POLSKA
2. Czechy
3. Grecja
4. Rosja

Teoretycznie najlepsza grupa jaką mogliśmy wylosować ale prawda jest taka, że na Mistrzostwach Europy czy Świata nie ma łatwych meczów. Mecze będą bardzo trudne, najważniejsze by nie przegrać pierwszego bo od razu stajemy praktycznie pod ścianą. Ja liczę na Polaków i na zajęcie 1 lub drugiego miejsca, które da nam awans z grupy :ok:

Chciał bym żeby było jak piszesz.... może szczęście się do nas uśmiechnie, i w końcu się uda wyjść, ale będzie to mega ciężkie zadanie. No ale może przy wsparciu trybun jakoś damy rade :)

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 23:19 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Compact
Kod silnika: N42B18
Jak nie wyjda z grupy to myśle że czas zmienić sport narodowy na siatkówkę.

PostNapisane: 3 grudnia 2011, 23:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: Mitsubishi Galant
Kod silnika: 4G63
fr33dom, lepiej nie, bo chłopaki się speszą jak piłkarze i będzie lyyypa :rotfl:

żartuje, ale swoją drogą im mniej szumu wokół jakiegoś sportu tym lepsze są w nim wyniki, taką jakąś zależność zauwarzam

PostNapisane: 4 grudnia 2011, 12:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Wojt4S90 napisał(a):
binta napisał(a):
Teoretycznie najlepsza grupa jaką mogliśmy wylosować

To nie my trafiliśmy łatwych przeciwników, tylko nasi rywale dostali słabeusza. Rosja, Grecja i Czechy cieszą się, że przynajmniej Polskę ograją...

Okey ale przyrzeknij mi jedno. Jak nasi przynajmniej z jedną z tych ekip wygrają (po tym co napisałem to mógłbym w sumie napisać, że jak nawet zremisują) to nie będziesz pierwszym, który będzie się cieszył ze zwycięstwa, nie będzie pisał, że jest super, fajnie, jacy to my jesteśmy dobrzy i nie będziesz po promilach śpiewał "POOOLSKA" itp. W porząsiu ??

Wkurzają mnie tacy "niedzielni" kibice :dobani:

Owad, na pewno nie będzie łatwo bo nikt się przed nami nie położy i nie odda nam punktów ale trzeba wierzyć, że "coś" ugramy i uda nam się wyjść z grupy :ok:

PostNapisane: 5 grudnia 2011, 10:34 
Zacna persona forum

binta napisał(a):
Owad, na pewno nie będzie łatwo bo nikt się przed nami nie położy i nie odda nam punktów ale trzeba wierzyć, że "coś" ugramy i uda nam się wyjść z grupy :ok:

Taką też mam nadzieję. O siłę ataku jakoś jestem spokojny, mamy dobrych ofensywnych zawodników, ale obrona to już nie bardzo. Za dużo błędów, stanowczo za dużo, dlatego nie jestem w stanie pojąć jak można było Żewłaka wypierniczyć z kadry.....Franek jeszcze tego gorzko może pożałować. Ale oczywiście nie przyzna się do tego :hyhy:

PostNapisane: 5 grudnia 2011, 10:56 
Uzależniony od forum :)

Garaż: Mercedes E63 AMG 514KM 2007
Audi A4 b9 2.0TFSI 252KM 2018
binta nie jestem niedzielnym kibicem ;) cieszyłbym się jakby Polska w końcu coś osiągnęła, tylko po prostu brak mi wiary :P Na dzień dzisiejszy mamy jedną z najgorzej grających drużyn Europy. 66 miejsce rankingu FIFA o czymś świadczy. Uważam, że nie potrafimy grać albo tak ich stres zżera, że zapominają co i jak. Kłaniają się podstawy: podania i strzały (zastanawiam się czasem czy napastnicy nie próbują wejść do bramki, no ale może Franz zapomniał powiedzieć: Panowie strzelamy, strzelamy :!: ) I serio mogę dać Ci słowo, że nie powiem po wygranych meczach (oby takie były :padam: ), że jest ok, super, że piłka na wysokim poziomie, bo w ciągu pół roku nic się w tej kwestii nie zmieni. Ale mecze z chęcią obejrzę przy piwku :hyhy:

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 10:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
fr33dom napisał(a):
Jak nie wyjda z grupy to myśle że czas zmienić sport narodowy na siatkówkę.

Na Hokej :) :) to jest prawdziwy sport :) a nie siatkówka, w której się chłopaki obmacują po każdym zdobytym punkcie :P

Panowie, niema się co obrażać i kłócić :) na dzień dzisiejszy prawda jest taka, że to nie my rozdajemy karty, tylko rywale cieszą się jak nas losują :kwasny: Ciekawe czy Smuda zrobi ten sam błąd jak swoi poprzednicy i oglosi wcześnie skład... według mnie dobrze, że testuje dużo piłkarzy, ale niestety tylko nieliczni nadają się do gry w kadrze...

Ja chciałem się Was zapytać jak wy widzicie skład naszej reprezentacji na Euro? :) Bo ja osobiście uważam, że katastrofa... Smuda praktycznie niema stoperów, cały czas kogoś testuje na tych pozycjach... Obraniak gra końcówki meczów w Lillie... Błaszczykowski ma ciężko załapać się do meczowej 18nastki Borussi... a Lewandowski nie jest z żelaza, w każdej chwili może mu się przytrafić jakaś kontuzja i niemamy woogole napastników :(

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 11:44 
Forumowicz

Moje BMW: F31
Kod silnika: N57
Panowie...
co tu dużo gadać...
Wszyscy cieszymy się, że trafiła nam się grupa marzeń.
Owszem jest to teoretycznie najlepszy zestaw jaki chyba mógł się nam przytrafić, chociaż osobiście wolałbym Irlandię zamiast Pepiczków, ale...
imho te całe "hurra" po losowaniu, po głębszym przeanalizowaniu może się okazać zgubne...
Wbrew pozorom grupa jest ciężka, bo:
Grecy nie mają indywidualistów, ale jako drużyna są bardzo mocni! W grupie eliminacyjnej nie przegrali żadnego meczu.
Warto wspomnieć, że ograli nieobliczalnych Chorwatów 2:0.
Rosja? Pawluczenko, Kerzakow... na naszych extra stoperów w zupełności wystarczy :hyhy:
Czesi... ciężki temat. Wprawdzie nie mają gwiazd jak kilka lat temu, ale są nieobliczalni i na pewno tanio skóry nie sprzedadzą...

Moje typy na naszą grupę:
Polska - Grecja - X
Rosja - Czechy - 1
_
Polska - Rosja - 2
Grecja - Czechy - 1
_
Polska - Czechy - X
Grecja - Rosja - X

1. Rosja 7pkt.
2. Grecja 5pkt.
3. Polska 2pkt.
4. Czechy 1pkt.

Typy raczej z rozsądku. Oczywiście nie brałem pod uwagę możliwości negocjacyjnych prezesa Laty :rotfl:
Czyli jednym słowem nie wychodzimy z grupy.

Atak- Lewandowski (Jeleń)
Lewe skrzydło - Rybus (Obraniak)
Prawe skrzydło - Błaszczykowski (Jeleń)
Ofen. pomocnik - Mierzejewski (Obraniak)
Def. pomocnicy - Dudka, Polanski (Matuszczyk) (Jodłowiec)
Obrona (od lewej) - Boesnich, Wojtkowiak, Wasilewski, Piszczek
Bramka - Boruc lub Szczęsny

Największe problemy jak zwykle z linią obrony. Szczególnie o dwóch jegomości z lewej strony. Wasyl musi grać, tak samo jak Piszczek. Ogólnie poza Lewandowskim, który musi być w formie! największe nadzieje pokładam w Boesnichu (oby wydobrzał na Ojro), Piszczku, Mierzejewskim, Rybusie i Jeleniu. Błaszczykowski zagra jak zawsze na miarę swoich oczekiwań.
Trochę się rozpisałem... :mur:

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 13:19 
Zacna persona forum

porez napisał(a):
Bramka - Boruc lub Szczęsny

patrząc na to co się teraz dzieje z naszymi bramkarzami to Twój wybór jak najbardziej w porządku, ale jak wiadomo Franek nie zabierze na Euro ani Boruca ani Żewłaka, który jest naprawdę potrzebny, bo jak widać nasza obrona jest dziurawa jak nasze drogi i nie ma widoku żeby było lepiej. Ale Franio jak widać jest nie ugięty i jest jak jest. Jeśli chodzi o bramke to Wojtek z Arturem powinni na tą chwilę bić się o miejsce na boisku, bo wg mnie są w tej chwili najlepsi. Fabiański nie gra, i wczoraj było widać jaki jest niepewny, Tytoń też nie wiadomo jak po kontuzji będzie się prezentował. Czyli obsada bramki po mojemu - Szczęsny, Boruc, Tytoń. A o kolejności zadecyduje forma :)

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 14:32 
Zacna persona forum

porez napisał(a):
Największe problemy jak zwykle z linią obrony. Szczególnie o dwóch jegomości z lewej strony. Wasyl musi grać, tak samo jak Piszczek.

Gdybym nie miał poważnych kontuzji i nie musiałbym zakończyć kariery to niebylo by takiego problemu w reprezentacji :rotfl: :rotfl:

Boruca nie weźmie na Euro... i pewnie to będzie błąd bo Fabiański, Sandomierski i Kuszczak grzeją... (chociaż jak widziałem Man U i ich nowego bramkarza to ręce opadają jakie błędy popełnia..) a Tytoń kontuzjowany..

Z tych piłkarzy których wymieniliście to poza Lewandowskim, wszyscy grzeją ławe w klubach zagranicznych :) więc jak może być dobrze :D

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 15:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 535d++
Kod silnika: N57S
o formie nie ma co gadać bo za rok każdy może mieć z goła inną.

mnie zastanawia to jak ci ukraińcy muszą się czuć że nikt do nich przyjechać nie chce :wstyd:

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 15:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
szkoda ze nie możemy wystawić 11 bramkarzy :(

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 15:31 
Forumowicz

Moje BMW: F31
Kod silnika: N57
jnx napisał(a):
mnie zastanawia to jak ci ukraińcy muszą się czuć że nikt do nich przyjechać nie chce :wstyd:

tam jeszcze większa bida niż u nas :D
Jakoś to mnie nie dziwi :hyhy:

Tomek-E46 napisał(a):
Boruca nie weźmie na Euro... i pewnie to będzie błąd bo Fabiański, Sandomierski i Kuszczak grzeją...

dokładnie, głupota coacha może nas dużo kosztować...
Choć mam dziwne przeczucia, że Borubar wróci na Euro...

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 15:32 
Zacna persona forum

jnx napisał(a):

Na pewno miny nietęgie mają :( ale na pewno jeśli chodzi o ośrodki sportowe to nie jest tak źle jak się wszystkim wydaje. Bogate kluby mają takie bazy treningowe, że głowa mała. Wydaje mi się że takie a nie inne zdanie jest tylko dlatego że Ukraińcy to blok sowiecki, komuna itd. Fakt faktem, poza miastami jest bieda straszna ale nie sądzę żeby ekipy były lokowane w takich miejscach, bo raz że tam pewnie nie ma żanych ośrodków sportowych na wymaganym poziomie, a dwa że Ukraina będzie się chciała pokazać z jak najlepszej strony. Powinno być wszystko ok. Chociaż mogę się mylić.

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 17:50 
Zacna persona forum

jnx napisał(a):
o formie nie ma co gadać bo za rok każdy może mieć z goła inną.

Za rok o tej porze będzie konieć świata :) Do mistrzostw zostało niecałe pół roku :)

Może nikt u nich niechce mieszkać, ale to oni zarobią najwięcej kasy na Euro. Najbogatsze kraje grają właśnie na Ukrainie...

My w Polsce będziemy musieli się nacieszyć Pogrążonymi w kryzysie Irlandczykami, Hiszpanami, Włochami, bankrutującą Grecją... CZechami, którzy będą na mecze przyjeżdzać do Wrocławia 2 godziny wcześniej, i Ruskimi, ktorzy zawsze wypinają się na nas :]

Pod względem ekonomicznym to trafiliśmy na "grupe śmierci" :D

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 18:29 
Forumowicz

PiotrRadom napisał(a):
a ktoś z forumowiczów ma bilet na jakiś mecz?? z ciekawości pytam :)
generalnie się nie wybieram no chyba ze...
Jak kogoś interesują bilety na EURO2012 na razie mam takie opcje:

Wlochy - Irlandia klasa 1 - 650
Wlochy - Chorwacja klasa 1 - 650
Hiszpania - Chorwacja klasa 1 - 650
Hiszpania - Chorwacja klasa 3 - 200

Pisać PW.

Best Machine (on) Wheels!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1