Mariusz325 napisał(a):
renoraines napisał(a):
poza tym Squzoff, bez obrazy, patrzac na auto w Twoim profilu
czyli e90 M3 Kod silnika: S65B40 pomógłbys bratu finansowo w kwocie paru stówek...
Eeee tam, pewnie kolega Squzoff u siebie chce tę dwumasę zaspawać,
a o tym bracie to tak dla niepoznaki tylko...
Może tak być

.
Klaudek napisał(a):
renoraines napisał(a):
Mechnaik kombinuje, zeby klienta władować na minę, poza tym Squzoff, bez obrazy, patrzac na auto w Twoim profilu czyli e90 M3 Kod silnika: S65B40 pomógłbys bratu finansowo w kwocie paru stówek w naprawie i rzeźby by nie było.
To nie wiesz ze Ci co maja w h...j haisu to najwieksi kombinatorzy

Wiem

, choc bywa tez, ze przesadne kombinowanie odbije sie w niedalekiej przyszłości z nawiażką. Chyba, że tnie sie koszty przy sprzedazy, a potem niech sie martwi następny właściciel.
szwaglu napisał(a):
renoraines napisał(a):
czyli e90 M3 Kod silnika: S65B40 pomógłbys bratu finansowo w kwocie paru stówek w naprawie i rzeźby by nie było.
Haha, miałem to samo napisać, ale bałem się linczu.
Ja nie

, bo chyba wiesz co sądze o ...

.
cinek_328 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Mechnaik kombinuje, zeby klienta władować na minę, poza tym Squzoff, bez obrazy, patrzac na auto w Twoim profilu czyli e90 M3 Kod silnika: S65B40 pomógłbys bratu finansowo w kwocie paru stówek w naprawie i rzeźby by nie było.
masz rację

KotSylwester napisał(a):
To że ma kasę ma bratu serwisować auto? Nie przesadzacie? A co następne ma mu naprawiać? A może ma mu jeszcze tankować?
Mimo tego , ze w zyciu trzeba liczyc na siebie to nie pomogles nigdy najbliższym, ani najblizsi nie pomogli Tobie? Dzis ja pomoge bratu, jutro brat pomoze mi, niekoniecznie materialnie. Pomoc nie musi oznaczac regularnego utrzymywania za kogos jego auta.
KotSylwester napisał(a):
Samochód to nie tylko zakup ale i eksploatacja
Zgadza sie.