BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:28

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czas zacząć rozmowę nt. EURO 2012... :)
PostNapisane: 8 grudnia 2011, 23:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36 sedan
Kod silnika: M50b25v
Garaż: Posiada to , to
sLv napisał(a):
PiotrRadom napisał(a):
a ktoś z forumowiczów ma bilet na jakiś mecz?? z ciekawości pytam :)
generalnie się nie wybieram no chyba ze...
Jak kogoś interesują bilety na EURO2012 na razie mam takie opcje:

Wlochy - Irlandia klasa 1 - 650
Wlochy - Chorwacja klasa 1 - 650
Hiszpania - Chorwacja klasa 1 - 650
Hiszpania - Chorwacja klasa 3 - 200

Pisać PW.

a cos na Polska rozgrywke masz/bedziesz miec? jaka jest pewnosc ze nie drukujesz sam biletow w garazu :rotfl:

Byla -- viewtopic.php?f=6&t=86211
Obecna -- viewtopic.php?f=6&t=128243

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 grudnia 2011, 23:48 
Forumowicz

DaRo25 napisał(a):
a cos na Polska rozgrywke masz/bedziesz miec? jaka jest pewnosc ze nie drukujesz sam biletow w garazu :rotfl:
Na Polskę na bank nie. Pewność jest taka, że jak miałbym się bawić w jakieś drukowanie w garażu to miałbym bilety na mecze Polski, np. Polska - Grecja - dużo większy popyt niż na Hiszpanie czy Włochów. Poza tym jak kraść to miliony - tak jak to robią chłopaki w PZPN :dobani: , a nie parę stówek na biletach i to jeszcze na forum BMW... ;)

Best Machine (on) Wheels!

PostNapisane: 9 grudnia 2011, 11:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Wracając do tematu biletów i kwestii mojego kolegi o której niedawno pisałem. Zapłacił niecałe 600 zł. za 3 bilety, a propozycja 1000 zł. była za 2 bilety, a nie za jeden

PostNapisane: 4 maja 2012, 14:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Dobra... odgrzewam kotleta :)
Jak oceniacie powołania na Euro?

Jak dla mnie porażką jest Brożek... i poniemieccy zawodnicy

Żyro, Komorowski, Piech... oni powinni być w tej kadrze zamiast Grosickiego, Boenischa i Brozka...

PostNapisane: 4 maja 2012, 14:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Karawan
Garaż: Nie ma....
Największą porażką jest brak Żewłaka ...... a reszty nie komentuję - tak wybrał Franz i nic tego nie zmieni.
Za miesiąc zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało.

PostNapisane: 4 maja 2012, 14:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Tomek-E46 napisał(a):

Żyro, Komorowski, Piech... oni powinni być w tej kadrze zamiast Grosickiego, Boenischa i Brozka...

Nie zgodzę się z tym, że Grosickiego powinno nie być. Gra regularnie w Siva, strzela, asystuje. Może nie jest to zawodnik na pierwszą "11" ale na zmęczonego przeciwnika w drugiej połowie, jak najbardziej. Jeśli chodzi o Boenischa to masz rację. Chłopak przez półtora roku zagrał w sumie... 70 minut. Nie liczę kilku meczów w rezerwach Werderu. Co do Brożka, nie gra i na pewno nie jest w optymalnej formie ale prawda jest taka, że nie mamy napastników i nie ma za bardzo "w czym" wybierać. Za Kucharczyka powinien być powołany Piech. Kucharczyk zresztą będzie w tej trójce, która odpadnie z kadry na Euro. Mam takie wrażenie. Komorowski jest na liście rezerwowej i myślę, że jak się tylko wykuruje to na Euro na pewno pojedzie. Gdyby nie kontuzja, byłby pewniakiem. Brakuje Michała Żewłakowa i Peszki

PostNapisane: 4 maja 2012, 16:43 
Forumowicz

Moje BMW: E39 530dA M-Pakiet
Garaż: W garazu juz 6 lat
A wiec co do moich spostrzezen na temat Euro, to najbardziej sie boje tego jak polski narod wypadnie w oczach gosci z zagranicy, a glownie o zachowanie polskich "dziun". Ktore pewnie beda latac za kolesiami zza granicy "bo zachod, to kasa" i dawac d... jak ta lala. I jeszcze bardziej przyczynia sie do tego, ze lekie obyczaje nie sa im obce. :kwasny:

Irytuje mnie tez hymn Euro "Oceana-Endless Summer", brzmi to jak podroba "Waka waka" z RPA 2010. Spiewajaca czarnoskora niemka jak najbardziej odpowiada narodowi polskiemi i ukrainskiemu. :kwasny:

O polskim hymnie i drogach to szkoda gadac... :wstyd:

Ciekawi mnie rowniez podejscie polskiej policji jak sie spisza patalachy i aktywnosc polskich zlodziei, czy nie przykleja Polakom kolejnej negatywnej latki. :kwasny:

PostNapisane: 4 maja 2012, 16:48 
Uzależniony od forum :)

Garaż: Mercedes E63 AMG 514KM 2007
Audi A4 b9 2.0TFSI 252KM 2018
Benedykt a widziałeś przygotowany na czas dworzec PKP Wrocław? to jest dopiero śmiech na sali :/ żenujące podejście władz, zwlekanie ze wszystkim na ostatnią chwilę przez co wypadniemy blado w oczach obcokrajowców. Mi jest wstyd za to Euro, bo z fajnej imprezy zrobili kichę :zawstydzony:

PostNapisane: 4 maja 2012, 17:01 
Forumowicz

Wojt4S90,
W Polsce bylem ostatnio w tamtym roku na wakacjach. Wroclaw tez odwiedzilem chcac nie chcac(to moje wojewodztwo) i wtedy bylem w szoku, troche cos tam porobili od wjazdu od strony Inchape, ul.wyscigowa i slezna. PKP widzialem i w ogole zabezpieczenie robot w tamtym czasie to tak jak piszesz
Wojt4S90 napisał(a):
śmiech na sali żenujące podejście władz
:wstyd:

PostNapisane: 4 maja 2012, 18:27 
Forumowy terrorysta

Wojt4S90 napisał(a):
to jest dopiero śmiech na sali żenujące podejście władz, zwlekanie ze wszystkim na ostatnią chwilę przez co wypadniemy blado w oczach obcokrajowców. Mi jest wstyd za to Euro, bo z fajnej imprezy zrobili kichę

Polskie burdello czyli standard :rotfl: . W Poznaniu rzucili pomysl, zeby auta kibiców parkowac na Franowie (krancowe obszary na wschodzie miasta,praktycznie wylot na Kórnik) bo jest bardzo duzo miejsca na parkingach pod centrami handlowymi. Ale ... czym kibice mieliby dojechac na stadion w zachodniej czesci miasta? Metra nie ma, bezposredniej linii tramwajowej nie ma. Autobusy komunikacji miejskiej na wydzielonym bus pasie? I tak miasto jest zakorkowane, a gdyby powstal taki bus pas, miasto byloby sparalizowane :rotfl: .

PostNapisane: 4 maja 2012, 20:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Warszawa niczym się nie różni od innych miast - część prac przypomina malowanie trawy na zielono ;)

Ze swojej strony mogę wam powiedzieć, jak wygląda kwestia obłożenia w największych warszawskich hotelach. Właściwie dopiero w kwietniu rozpoczął się ruch, jeśli chodzi o kibiców indywidualnych. Zdecydowanie nad innymi narodowościami przeważają Rosjanie. Zorganizowane grupy turystyczne czy też firmy rezerwujące pokoje dla kontrahentów, a nawet państwowe instytucje mają w większości etap wybrania miejsca noclegu za sobą.

Z pierwszych wpadek - jeden z hoteli należących do międzynarodowej sieci rozpoczynając sprzedaż otworzył swoje systemy internetowe i cóż... wpadło im bardzo dużo rezerwacji za punkty z programów lojalnościowych, czyli zarobek żaden :wstyd:

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 5 maja 2012, 09:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Będzie jeden wielki wstyd.. Reprezentacja warta swojego koko euro spoko, drogi nie lepsze a ogólna organizacja to już szkoda gadać..

PostNapisane: 5 maja 2012, 09:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: e90 330d +
Kod silnika: m57t2
binta napisał(a):
Tomek-E46 napisał(a):

Nie zgodzę się z tym, że Grosickiego powinno nie być. Gra regularnie w Siva, strzela, asystuje. Może nie jest to zawodnik na pierwszą "11" ale na zmęczonego przeciwnika w drugiej połowie, jak najbardziej. Jeśli chodzi o Boenischa to masz rację. Chłopak przez półtora roku zagrał w sumie... 70 minut. Nie liczę kilku meczów w rezerwach Werderu. Co do Brożka, nie gra i na pewno nie jest w optymalnej formie ale prawda jest taka, że nie mamy napastników i nie ma za bardzo "w czym" wybierać. Za Kucharczyka powinien być powołany Piech. Kucharczyk zresztą będzie w tej trójce, która odpadnie z kadry na Euro. Mam takie wrażenie. Komorowski jest na liście rezerwowej i myślę, że jak się tylko wykuruje to na Euro na pewno pojedzie. Gdyby nie kontuzja, byłby pewniakiem. Brakuje Michała Żewłakowa i Peszki

Wg mnie w kadrze brakuje Kuszczaka, Komorowskiego i oczywiście Peszki oraz Piecha.

PostNapisane: 5 maja 2012, 09:45 
Zacna persona forum

Wydaje sie mi, że lepiej sie będzie skoncentrować na temacie piłkarsko - sportowym bo nie od dziś wiadomo, że drogowo, dworcowo i co tam jeszcze sobie dopiszecie bedzie kibel i to straszny i nie ma sensu sie denerwować i politykować

PostNapisane: 6 maja 2012, 19:37 
Forumowicz

Owad,
binta napisał(a):
Będziemy poruszać w nim dosłownie wszystko co jest związane z Euro, drużynami narodowymi, przygotowaniami, składami, typami, swoimi spostrzeżeniami itp.

Jak w temacie, spostrzezenia jak najbardziej wskazane. Na ten temat tez jest duuuuzo do powiedzenia! A chyba nie ma sensu zakladac nowego tematu. ;)

PostNapisane: 6 maja 2012, 23:19 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47TUD20
Ja bym się skupił na przygotowaniach sportowych ale jeżeli mowa o tych pozasportowych to pozwolę sobie skrobnąć co nieco.

Wiecie co mnie najbardziej denerwuje - mentalność przeciętnego Polaka i pieprzenie w kółko jaki to będzie wstyd na Euro.

Drogi na Euro, dworce na Euro, lotniska na Euro.... kto to wymyślił w ogóle z tą infrastrukturą, że coś jest tylko i wyłącznie na Euro?? Czasem jak rozmawiam z niektórymi osobami na ten temat to mam wrażenie, że liczy się tylko Euro a potem to już mogą te drogi,dworce itd. zburzyć bo po co komu. Bo najważniejsze to "pokazać się".... cholera nie wiem z czego to wynika, jakieś kompleksy??
Ważne by "zagraniczni goście" spojrzeli na Polskę jako na kraj dobrobytu.... tylko chwileczkę, czy Polska jest krajem dobrobytu??
Społeczeństwo wręcz domaga się w pewien sposób mydlenia oczu.

Dam tu taki przykład:
Jakaś impreza w Polsce (buty każą ściągać :P)
1) Jakiś tam biedak ściąga buty i ma dziurawe skarpety - kurcze no wstydliwa sprawa takie dziurawe skarpety, ale z drugiej strony ten człowiek na co dzień pomyka w takich dziurawych skarpecinach - podsumowując wstyd, ale jednocześnie szczera prawda.
2) Bogaty biznesmen ściąga buty i ma dziurawe skarpety - tu już można powiedzieć tylko i wyłącznie WSTYD.

Chyba każdy zrozumiał to porównanie - bo aż się prosi o wstawienie zamiast dziurawych skarpet np. dziurawych dróg ;)

I ja teraz nie rozumiem dlaczego niektórym tak się w głowach poprzewracało, że Polska to ten bogaty biznesmen. Otóż jesteśmy tym biedakiem. Tak wiem, na tą jedną okoliczność wypadałoby założyć jednak choćby zacerowane skarpety ale skoro już mamy dziurawe to trzeba to zaakceptować.

Dlatego w mojej opinii taki prawdziwy WSTYD to byłby gdybyśmy prezentowali obecny poziom infrastruktury i przykładowo byli w pierwszej dziesiątce np. tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/PKB_per_capita czy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_państw_świata_według_wskaźnika_rozwoju_społecznego

PostNapisane: 7 maja 2012, 12:31 
Forumowicz

Moje BMW: inny
Kod silnika: M47,M52,M57
binta napisał(a):
Tomek-E46 napisał(a):

Tak jak wyżej brak Żewłakowa i Peszki, powołanie Grosickiego to też nie jest jakaś wielka wpadka Smudy (ważne, że gra), ale... Brożka...masakra, to już Smolarka mógł wziąć

PostNapisane: 9 maja 2012, 18:41 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Zarwał się sufit nad jednym z wejść na Stadion Narodowy.
Czyżby Stadion Narodowy w Warszawie już zaczął się sypać? Nad jednym z wejść zarwał się fragment podwieszanego sufitu. Wykonawca już to naprawił. Teraz trwa sprawdzanie innych sufitów. Narodowe Centrum Sportu zauważyło usterkę w niedzielę. W wejściu na sektory D14-15 naderwana została część podwieszanego sufitu. To jeden z elementów wykończeniowych wejścia. Od razu wezwano generalnego wykonawcę do naprawy uszkodzonego sufitu na koszt własny. - Najbardziej prawdopodobną przyczyną usterki był wadliwie przeprowadzony montaż elementów podtrzymujących po pracach instalacyjnych prowadzonych w tym wejściu – informuje Daria Kulińska, rzecznik prasowy Narodowego Centrum Sportu. Prace naprawcze, czy prawidłowy montaż sufitu, rozpoczęły się w poniedziałek po południu i zakończyły się w środę. - Jednocześnie wewnętrzny zespół NCS, generalnego wykonawcy oraz projektanta prowadzą szczegółowe ekspertyzy montażu sufitów podwieszanych w pozostałych wejściach na stadion w celu potwierdzenia jakości i prawidłowości wykonania – zapewnia Daria Kulińska.
Wyniki ekspertyz mają być znane do piątku.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zarwal-s ... omosc.html

Burdello jak mawiał Franek Dolas :rotfl: .

PostNapisane: 9 maja 2012, 18:55 
Forumowicz

Moje BMW: BMW E46 MP
Kod silnika: M52 B28TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=115814
A ja wierze w polske:) dadzą rade wyjsc z gupy:) tak ich smuda przygotował ;p haha a szczerze zeałuje ze nie ma Boruca..ten gosc ma jaja:P

PostNapisane: 10 maja 2012, 09:28 
Zacna persona forum

luk45zek napisał(a):
A ja wierze w polske:) dadzą rade wyjsc z gupy:) tak ich smuda przygotował

Wydaje sie mi, że nie będzie tak źle jak sie większości wydaje, tak że nie ma sie z czego śmiać :)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1