Hipek napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
No tak, jak zawsze... te same ryje się pojawiają, z kółka wzajemnej adoracji chiptuningowych zakładów, których umysł już chyba przesiąkł oparami nieprzepalonej gnojówy i jedyny argument to "bo Ty masz stare bmw".

walnij w stół a nożyce sie odezwą..

..rozumiem że pijesz do mnie jiGsaw ?....mimo, że nie do końca rozumiem tą twoją wypocinę intelektualną świadczącą o poziomie twojego rozwoju umysłowego, co zreszą prezentujesz nie tylko w tym topic'u - to powiem ci że ryja to ma świnia...nawet pies ma morde.
Żeby sprostować bo chyba nie skumałeś kolego - nie mam nic do starych BMW, a wręcz przeciwnie. Ale ty akurat zaliczasz sie do tych wszystkowiedzących w każdej materii, a jak sie wie wszystko to sie guwno wie.

Nie ja zacząłem gierkę pod tytułem "napiszę coś co uderza w kogoś, ale nie cytując jego wypowiedzi lub nie pijąc bezpośrednio do niego, a i tak każdy będzie wiedział o kogo chodzi".
Skoro nie rozumiesz prostego słowa pisanego to gratuluję Ci 335d.

Nie wiem tylko, czy to dobrze świadczy o państwie polskim. Z tym ryjem to tak w przenośni bardziej, nie bierz tego osobiście tak bardzo. Nie zaliczam się do wszystko wiedzących, ale skoro już nawet Hans - niegdyś chyba największy forumowy wyznawca diesel'a - zaczął narzekać i dał do zrozumienia, że kupi benzynę to coś chyba jest na rzeczy? Chłopaki tłumaczyli szerzej o co chodzi, m.in. Valdorane. Pewne dizle po prostu już nie mają wielkiego sensu i racji bytu.
Beny - o 330i pisałem w kontekście BRAKU SENSU przesiadki z 328i. Tłumaczyłem dlaczego, jak nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze raz. Co do zatrzymania się świata na e36 328i to może mówisz o swoim świecie. Jedyne co można mieć na uwadze to fakt, że wiele e36 328i za 10 lat nadal będzie trzymało serię, a takie 550d za 10 lat już nie, mimo że będzie o wiele młodsze. Czasy gdzie E30 na hamowni mi wypluła 97% danych znamionowych po 23 latach bez żadnej ingerencji w chociażby głupi filtr powietrza, czy dolot/zapłon oraz głowicę, BEZPOWROTNIE minęły i teraz będzie już tylko gorzej. Trzeba być niezłym ignorantem, żeby tego nie widzieć albo po prostu KOMPLTNIE nie wiedzieć o czym jest mowa, co nie dziwi mnie w Twoim przypadku. Akurat moje wykształcenie i pogląd na dotychczasowe sprawy pozwala mi sądzić, że będzie mnie stać na BMW zawsze. Tymczasem 3/4 forum niech się zastanowi czym będzie jeździć za 10 - 20 lat, skoro stać ich na BMW kilkunastoletnie, a takich już wtedy nie będzie po prostu najpewniej.
A napisał(a):
BMW patrzy tylko na zysk i na ilosc sprzedanych samochodow i robi coraz wiecej gownianych samochody, wybacz ale takie mam zdanie

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...