Tomek-E46 napisał(a):
nugat18 napisał(a):
2000 dostajesz w byle firmie krzak co chodzi po domach i ulotki roznosi proponujac ubezpieczenia,

i do tego 500zł na paliwo masz.
tego chyba nie trzeba komentować... 2 tys zł to dostaje górnik na poczatek a nie pajac który prosi się ludzi żeby OFE sprzedać
Jezeli dla Ciebie OFE to ubezpiecznie to jesteś Bardzo na topie kolego, ofe to zabezpieczenie emerytalne a nie ubezpiecznie majatku tzn domu lub mieszkania na okres np oku czy trzech tak w skrócie

Poczytaj najpierw w necie jezeli nie masz takiej wiedzy i sie dopiero wypowiadaj,
A nie gadasz głupoty bezmyslnie, a jezeli nie wierzysz to wejdz na strone go work opinie i sobie poczytaj .
Widze ze rzadko kto tu na forum korzysta z wyszukiwarki nie dziwie sie czemu większość na tym forum pyta sie 20 razy w temacie jak wkrecić żarówke:)
W takim razie ubliżasz sam górniką bo w takiej firmie krzak zarabia sie

i ta firma jest w calym kraju.
A jezeli nie zarabia sie głową to niestety trzeba zarabiac fizycznie , taka prawda.
Tomek napisał(a):
nugat18 napisał(a):
No to Ciekawe gdzie mieszkasz ja u prywaciaza na wizyte czekam od godziny do dwóch.
Jakiego prywaciarza, zwykła przychodnia z NFZtu.
haha sory nie wiem gdzie mieszkasz ale chyba na dobrym odludziu bo w okolicy warszawy bez koleiki sie nie obejdzierz , nawet u prywaciarzy, kurna na lecznie raka czekaja na nfz po 8-9 miesiecy na glupie badania czy chemie, wiec o czym ty pier.... człowieku, wyjedz za granice i potem oceniaj opinie innych.
Socjal typu niemcy czy szwecja jest naprawde na bardzo wysokim poziomie jezeli sie z tym nie zgadzasz to zaczerpnij troszeczke wiedzy na ten temat a potem sie mądrzyj.
Tomek napisał(a):
Ty malowany chłopcze chcesz podyskutować czy poopowiadać bzdury jakie usłyszałeś od wiejskiego mędrca?
Ze wsi moze ty jesteś

wmawiano Ci cale zycie ze wykształcenie to podstawa sukcesu.
Lecz nie u nas, a jak już to w bardzooooo małym stopniu, i nie ma bata, jak jakis pajac kowalski dostanie stolek starosty, posla czy innego urzedu, dyrektor firmy, czy pracownik państwowy, zawsze obstawia sie swoja rodzinką bez pojecia o danej posadzie.
To jest właśnie Polska, Jezeli zaprzeczysz to naprawde masz coś nie po kolei z głową albo nie dostrzegasz rzeczywistości

Ja bajek nie pisze, ludzie bez zadnego wyksztalcenia robili i beda robic kase wieksza niz sobie wyobrazasz większą niż ty Czy ja zarobie kiedykolwiek.
Ja uwazam ze warto sie ksztalcić ale nie nalezy sie wywyższać tak jak Ty to robisz.
Dlatego prosze o rozwage w wypowiedziach, byś nie ubliżał innym.
Tyle z mojej strony
Pozdrawiam