killer23 napisał(a):
no nie wiem jakie masz umiejetnosci i dryg do jazdy
jeśli chodzi o dryg to w sumie też nie wiem, egzamin i kurs na prawo jazdy odbyły się bez problemów, jeździło mi się dobrze i tylko tyle wiem, poza tym było to 2,5 roku temu, natomiast jeśli chodzi o umiejętności to raczej znikome, bo ile można się nauczyć w kilkanaście godzin
kuba93 napisał(a):
bo prawda jest taka: czym byś nie jechał, możesz się zabić.
zgoda, ale mimo wszystko jak jest duża moc to jednak kusi (zresztą widzę jak mi się zmienia styl jazdy jak przesiadam się do jakiegoś słabszego samochodu, a jak jeżdżę swoim).
kuba93 napisał(a):
opanujesz go i sukcesywnie manetka coraz mocniej.
no właśnie zastanawiam się jak jest z taką jazdą na pół gwizdka, po co moc skoro i tak nie będę jej umiał wykorzystać, czy nie lepiej, łatwiej i szybciej poprawię technikę na czymś słabszym
kuba93 napisał(a):
można zacząć od czegoś solidniejszego jak fundusze pozwalają.
no i właśnie czy w takim przypadku, skoro fundusze pozwalają nie lepiej kupić coś słabszego i jak będzie za mało to wtedy zmienić
Przejrzałem artykuł:
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html i tak w oko wpadł mi jeszcze Ducati Monster, Suzuki SV650, Kawasaki ER6 (te dwa ostatnie już trochę mocniejsze) no i z wyglądu najbardziej pasuje Yamaha MT03, ale teraz tyle nie chcę wydawać.