BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 08:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czas zacząć rozmowę nt. EURO 2012... :)
PostNapisane: 9 czerwca 2012, 10:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Byczus napisał(a):
LEEEEEEWWWWWWWWYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! 1:0 :D :D :D :D

Ja zacznę z innej beczki. Co jest z zegarem na forum ?? Byczus dodał posta po bramce "Lewego" na 1:0 o godzinie 17:20 (zgodnie z zegarem forumowym), a przecież mecz się rozpoczął o 18 :looka:

Co do meczu i naszych forumowych komentarzy. Nie będę się za wiele rozpisywał ale nie lubię mentalności większości Polaków. Każdy "jedzie" po naszej reprezentacji itd. itp. , a przed meczem wielki szał... Teraz komentarze typu "Jakby strzelili to co mieli to by było 3:0" albo "Jakby dołożyli jeszcze dwie to by było 3:0 i po meczu". Zawsze jest jakieś "jakby", więc po co tak gdybać... Gdyby wpadało wszystko to by było za pięknie. Grecy też mieli okazje, przede wszystkim karny i ta bramka po naprawdę minimalnym spalonym, gdzie sędzia mógł go nie pokazać

Co do trenera Smudy. Przyznam, że mnie też bardzo zdziwiła jego postawa. Kuba dzisiaj zagrał słabszy mecz, trzeba było dać szansę Grosickiemu w granicach 70-75 minuty. Jest szybki, przebojowy, na pewno by wniósł trochę świeżości do naszej gry. Pozytywnym impulsem mogłoby być również wejście Mierzejewskiego i Wolskiego. Cóż, tragedii nie ma, gramy dalej. Przed nami bardzo trudny mecz z Rosją, która wczoraj pokazała kawał dobrej piłki. Wybiegana i bardzo dobrze przygotowana (zarówno technicznie, fizycznie jak i taktycznie) drużyna, która sprawi nam wiele problemów. Nie można tego meczu przegrać, to jest oczywiste

Ze sportowym pozdrowieniem,
binta :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 11:23 
Forumowy terrorysta

Polska-Grecja 1;1, nie jest źle, bo mogliśmy przegrac.

binta napisał(a):
Ja zacznę z innej beczki. Co jest z zegarem na forum ?? Byczus dodał posta po bramce "Lewego" na 1:0 o godzinie 17:20 (zgodnie z zegarem forumowym), a przecież mecz się rozpoczął o 18 :looka:

Binta zobacz u siebie w profilu--->Twoje konto-->Ustawienia forum/strefa czasowa i tam można przestawić godzinę.

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 11:35 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
binta napisał(a):

Binta zobacz u siebie w profilu--->Twoje konto-->Ustawienia forum/strefa czasowa i tam można przestawić godzinę.

Faktycznie, przecież kiedyś już w ten sposób zmieniałem godzinę. Nie pomyślałem ;) Dzięki :ok:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 11:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
rafix napisał(a):
Piter napisał(a):

Mecz z nimi przegramy, ale tak jak nie lubię kiboli to teraz mam nadzieję, że nasi oddadzą im :wsciekly:

Najlepiej byłoby wygrać z nimi mecz.. Sami pokazują jak kulturalnie potrafią się zachować.. Banda dzikusów.. Łomot im się jak najbardziej należy i pewnie nasi kibole im nie odpuszczą..

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 11:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Turbo
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=184
Piter napisał(a):

Nie lubię burd na stadionach ale mam nadzieje, że ten film odpowiednio zmobilizuje kibiców Legi :D
styks napisał(a):
"Dlaczego nie robiłem zmian? Chciałem wpuścić w drugiej połowie PAWŁA BROŻKA, ale plany pokrzyżowała nam czerwona kartka. Później było już ciężko coś zmieniać" - selekcjoner Smuda.

:ok:

Ciężko zmienić :rotfl: To było cokolwiek zmienić :rotfl: Choćby obrońce za obrońce a pomocnika za pomocnika bo niektórzy to już ledwo mieli sile chodzić po boisku a co mówić o bieganiu... Jak by to był jeszcze pierwszy raz to może uwierzył bym. Ale on w każdym meczu co był do tej pory, oczywiście z kimś lepszym a nie Andorą robił tak samo... Czyli nic...

Jednak wciąż mam nadzieje na ćwierćfinał :D Oraz wciąż podtrzymuje zdanie, że Smuda do pełnionej roli się nie nadaje, Błaszczykowski kapitanem najlepszym wg mnie nie jest, piłkarzem tak, ale kapitanem niekoniecznie. No to po Euro mam nadzieje, że czekają nas 2 zmiany.
A teraz mam nadzieje, że Rosjanie dostaną na boisku i po za nim :rotfl:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 12:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
Dziś grają nasi potencjalni rywale w ćwierćfinale :) Komu kibicujecie? Ja od lat trzymam kciuki za Holandię i jeśli mam być realistą to chciałbym by ten turniej wygrali. No ale w strefie marzeń wciąż mistrzostwo oczywiście dla Nas :rotfl:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 12:58 
Uzależniony od forum :)

Daj Boże żeby cały mecz z Rosją zagrali nasi tak jak pierwsze 45min z Grecją. Oczywiscie z wiekszą skutecznością :zabawa:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 13:58 

Nie jestem kibicem ale ciesze sie z remisu, ciesze sie ze niw przwgralismy. Dzis wszyscy madrzejsi od smudy.

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 14:11 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Co do filmiku z zadymy na stadionie we Wrocławiu to ciekawe co będzie się w Warszawie działo. Tam to pewnie będą zadymy dopiero :oczami:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 14:22 

Kod silnika: BCY+
KaroleK napisał(a):
Co do filmiku z zadymy na stadionie we Wrocławiu to ciekawe co będzie się w Warszawie działo. Tam to pewnie będą zadymy dopiero :oczami:

Huliganka nie pozowli na następne burdy Rosjan, po za tym nie będzie żadnych zorganizowanych akcji,

W Warszawskiej strefie kibica klimat był bardzo fajny

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 15:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: F11
Benyy napisał(a):
W Warszawskiej strefie kibica klimat był bardzo fajny

we Wrocławiu tak samo w strefie kibica na rynku było bardzo kulturalnie i pozytywnie :ok:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 15:32 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Powtórzę jedyne zdanie w którym zgadzam się z Tomaszewskim.
"Smude trzeba wypier*** dyscyplinarnie" i to już, dzisiaj, nie czekać do końca euro, niech kadrę prowadzi Zieliński.
Poza tym to chyba pierwszy turniej w którym od początku sędzia gwiżdże przeciwko gospodarzom. Po cholerę ci sędziowie za bramką? Skoro z 5 metrów nie widzi ewidentnego karnego? Jeszcze przy 0-0 jak Lewandowski wychodził do główki i go grek trzymał. W sumie Szczęsnego wyrzucić też nie musiał bo mogłoby skończyć się na żółtej no ale czerwo też nie jest niesprawiedliwe.
Ogólnie słaby mecz Szczęsnego, nie winie go bo cała kadra zagrała bardzo słabo, ale fakt faktem że zrobił grekom karnego i zawinił przy bramce. Po co wychodził, to była piłka Wasyla.
A miało być tak pięknie, takie zapowiedzi że tym razem będzie dobre przygotowanie fizyczne. A tu dupa, sił starcza na niespełna pół godziny.
No i ten pier*** dyzma. Rybus nie grał NIC, widać że mu nie szło, trzeba było zdjąć go w przerwie. Ten debil zmienia go dopiero kiedy nie ma wyjścia. Murawski też gra piach i zero reakcji. Tu to w ogóle nie wiem dlaczego grał od początku zamiast wystawić dużo pewniejszego Dudkę. A na ławce szarpiący Grosicki który mógłby rozciągnąć pod męczonych greków. No ale to trzeba by go wpuścić w 60-70 minucie a nie zastanawiać się w 90. Czy nawet Mierzejewski który w momencie kiedy trzeba koniecznie wsadzić bramkę byłby bardziej produktywny od Murawskiego czy rozgrywający słaby mecz Błaszczykowski. A jak słyszę że on chciał wpuścić Brożka... no ręce opadają. Gość ma papiery na najgorszego zawodnika jaki kiedykolwiek został powołany na mistrzostwa a dyzma chce nim ratować sytuacje :mur: Swoją drogą Brożek musi mieć niezłego agenta że udaje mu się wpychać takie drewno do nie byle jakich klubów.

Na wysokości zadania stanęli Obraniak, Lewandowski, Boenisch i Polański który był najpewniejszym punktem naszej kadry.

Nie chcę siać defetyzmu bo dusza kibica każe wierzyć że z grupy jednak wyjdziemy ale z taką grą to z ruskimi i Czechami będzie ostry wpierdziel. Także spiąć dupy, zagrać następne dwa mecze tak jak pierwsze 20 min z Grecją bo inaczej to już jest koniec.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 18:58 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Straż miejska będzie wozić pijaków autami za 100 tys. zł. Ratusz zakupił właśnie 10 takich pojazdów do zgarniania nietrzeźwych z ulic.Warszawska straż miejska zbroi się na Euro 2012. Jeszcze przed meczem otwarcia, który odbędzie się 8 czerwca do służby wejdzie 60 nowych samochodów. W większości będą to chevrolety aveo.10 z aut, to specjalnie przystosowane do zgarniania i przewożenia nietrzeźwych z ulic fordy connecty. Zamontowano w nich kamery, pozwalające strażnikom obserwować co dzieje się w przedziale, w którym "podróżuje" pijany, także w ciemności. Każdy z fordów kosztował 100 tys. zł. Cały kontrakt, realizowany m.in. ze względu na Euro – 3 miliony zł.

http://moto.gadu-gadu.pl/57504508076513 ... 100-tys-zl

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 19:07 
Przyjaciel forum

Mamy pierwszą niespodziankę :)
Dania-Holandia 1-0

Co w niektórych sytuacjach wyprawiał Andersen, np. w sytuacji z Huntelaarem to niesamowite.

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 19:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116330
Gumiś napisał(a):
Mamy pierwszą niespodziankę :)
Dania-Holandia 1-0

Co w niektórych sytuacjach wyprawiał Andersen, np. w sytuacji z Huntelaarem to niesamowite.

robi się naprawde ciekawie :)
Czekam na Niemcy - Portugalia :cwaniak:

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 19:17 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
Ogólnie słaby mecz Szczęsnego, nie winie go bo cała kadra zagrała bardzo słabo, ale fakt faktem że zrobił grekom karnego i zawinił przy bramce. Po co wychodził, to była piłka Wasyla

Gumiś, nie do końca się z Tobą zgodzę. Popatrz na to z innej strony. Gdyby nie faul Szczęsnego (to była chwila, podjął taką decyzję, a nie inną, nie zdążył i tyle. Jakby mu się udało wybić piłkę spod nóg Greka to by każdy się zachwycał tą interwencją), Grecja strzeliłaby bramkę na 1:2. Był faul, była czerwona kartka, był karny, była znakomita interwencja Tytonia i zostało 1:1 zamiast zmienić się na 1:2. Nie dramatyzujmy...

Co do zmian, w zupełności się z Tobą zgadzam. Grosicki powinien wejść jako pierwszy. Następnie Wolski i Mierzejewski. Grosicki wiadomo co by robił na skrzydle, tym bardziej na podmęczonych Greków, Wolskiego "gówniarstwo na boisku" (jak ja to nazywam) mogło by przynieść coś dobrego i nieprzewidywalnego. Mierzejewski o tym, że jest dobrym piłkarzem pokazał nam już niejednokrotnie. Zmiany były potrzebne i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości

Niedawno skończył się mecz Holandii z Danią. Wynik 0:1. Na pewno jest to niespodzianka. Duńczycy zagrali świetnie w obronie. Duże słowa uznania dla ich bramkarza i dwójki stoperów. Wrażenie cały czas na mnie robi, już 33-letni Rommedahl, który szaleje na skrzydle jak młodzieniaszek. Holendrów czeka teraz poważny sprawdzian z Niemcami, którego nie mogą przegrać jeśli chcą przedłużyć swoje szanse na wyjście z grupy

Za chwilę mecz wieczoru. Niemcy zagrają z Portugalczykami. Oczywiście jestem za tymi drugimi, choć będzie im na pewno bardzo ciężko wywalczyć chociażby remis. Liczę na dobry i szybki mecz z dużą ilością bramek oraz dobrą grę Raula Meirelesa, którego grę bardzo lubię :)

PostNapisane: 9 czerwca 2012, 19:37 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Gumiś napisał(a):
Ogólnie słaby mecz Szczęsnego, nie winie go bo cała kadra zagrała bardzo słabo, ale fakt faktem że zrobił grekom karnego i zawinił przy bramce. Po co wychodził, to była piłka Wasyla

Gumiś, nie do końca się z Tobą zgodzę. Popatrz na to z innej strony. Gdyby nie faul Szczęsnego (to była chwila, podjął taką decyzję, a nie inną, nie zdążył i tyle. Jakby mu się udało wybić piłkę spod nóg Greka to by każdy się zachwycał tą interwencją), Grecja strzeliłaby bramkę na 1:2. Był faul, była czerwona kartka, był karny, była znakomita interwencja Tytonia i zostało 1:1 zamiast zmienić się na 1:2. Nie dramatyzujmy...

Mi się jednak wydaje że Grek by nie doszedł do piłki gdyby Szczęsny ją puścił. Ale oczywiście że była to chwila się zgadzam, heh, właśnie na ShotBox naszego lokalnego forum o tym gadamy i sam chwilę wcześnie tam napisałem o tej sytuacji "Ale to nam łatwo mówić jak mamy powtórki w TV, co innego jak decyzje trzeba podjąć w ułamku sekundy" ;)

binta napisał(a):
Co do zmian, w zupełności się z Tobą zgadzam. Grosicki powinien wejść jako pierwszy. Następnie Wolski i Mierzejewski. Grosicki wiadomo co by robił na skrzydle, tym bardziej na podmęczonych Greków, Wolskiego "gówniarstwo na boisku" (jak ja to nazywam) mogło by przynieść coś dobrego i nieprzewidywalnego. Mierzejewski o tym, że jest dobrym piłkarzem pokazał nam już niejednokrotnie. Zmiany były potrzebne i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości

Nie wiem czy chodzi mi o to samo co Tobie ( z tym boiskowym gówniarstwem) ale uważam że Smuda wpuszczając go powinien rzucić jakieś "nikt dziś od ciebie niczego nie oczekuje, zagraj na luzie, jak potrafisz" czy inny podobny patetyczny tekst żeby chłopak zagrał bez presji, wszak nie przegrywaliśmy. Grosicki wiadomo, swoją szybkością mógłby by rozciągnąć obronę Greków tworząc więcej miejsca dla Lewandowskiego czy wchodzącego z tyłu Obraniaka. Nie zgodzę się co do Mierzejewskiego :P Moim zdaniem jest kiepskim grajkiem i w każdym kolejnym meczu mnie w tym przekonaniu utwierdza. Kompletnie nie rozumiem dlaczego Trabzonspor zapłacił za niego aż ponad 5mln euro. Ale gdyby wprowadził go za Murawskiego to bym się ucieszył, bo nie dość że Murawski oddychał rękawami to mimo wszystko Mierzejewski jest od niego zdecydowanie bardziej kreatywny.

binta napisał(a):
Za chwilę mecz wieczoru. Niemcy zagrają z Portugalczykami. Oczywiście jestem za tymi drugimi, choć będzie im na pewno bardzo ciężko wywalczyć chociażby remis. Liczę na dobry i szybki mecz z dużą ilością bramek oraz dobrą grę Raula Meirelesa, którego grę bardzo lubię :)

Ja tutaj za nikim nie jestem ale chciałbym żeby Portugalia wyszła z grupy ;)
Liczę na dobry mecz.
Obstawiam zwycięstwo Niemców jedną bądź dwoma bramkami (2-1;3-1;4-2) ale pieniędzy nie stawiałem ;)

PostNapisane: 10 czerwca 2012, 11:27 

wczorajszy mecz był Niemców miły do oglądania jakoś myślałem że twierdza bunkier Niemiec..... Słoneczne....... chłopaki zdobędą a tu nic :( :( ale piłkarze Bayernu pokazali całej europie jak należy grać w gałę.Wynik poszedł w świat...dziś grają dwie drużyny też słoneczne ale która wypije wino zobaczymy po meczu...miłego kibicowania :08: :08: :08: :35: :35: :35:

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 10 czerwca 2012, 13:20 
Przyjaciel forum

No Niemcy-Portugalia naprawdę super mecz. Trochę brakło bramek. W przeciągu całego meczu lepsi chyba Niemcy ale okazji bramkowych zdecydowanie Portugale. Od strzału Pepe po spierdzielone setki Postigi, Vareli i Naniego po wystawieniach Ronaldo.

http://euro2012.przegladsportowy.pl/Pil ... 1,291.html

Stark na Polska-Rosja. Czyli będzie wydrukowany mecz. Ciekawe tylko dla nas czy dla nich.

PostNapisane: 10 czerwca 2012, 16:06 
Forumowicz

Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=117788
Ktoś z Was spotkał się z opinią, że Narodowy jest bublem bez wentylacji?

Wiadomo, że przyczyn porażki szuka się wszędzie, tylko nie u siebie - zaczęły się tłumaczenia, że Polacy napuchli w drugiej połowie, bo na stadionie było za gorąco i brakowało powietrza - a że Grecy wychowani w ciepłym klimacie, lepiej sobie z tym poradzili.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1