BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 14:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czas zacząć rozmowę nt. EURO 2012... :)
PostNapisane: 13 czerwca 2012, 00:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34
Kod silnika: M50B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=320
Smuda zna zawodników na wylot, można powiedzieć że jest z nimi 24/7 więc każde myślę że każde zmiany są uważnie dobrane :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 00:11 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
RafalGliwiceBMW, napisałem to z przekąsem hehe :D mi się podobał mecz , bo w końcu zaczęli polacy grać :ok: nawet ładne akcje były na bramkę przeciwników :hyhy:

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 00:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36 sedan
Kod silnika: M50b25v
Garaż: Posiada to , to
Ruskje pewnie zdziwione ze nie dali wiecej rady Polakom niz 1-1 i zszokowane poziomem gry
( co prawda nie najwyzszy, ale jak na PL reprezentacje to bylo Dobrze)

Byla -- viewtopic.php?f=6&t=86211
Obecna -- viewtopic.php?f=6&t=128243

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 05:45 
Uzależniony od forum :)

Z poprzednimi trenerami mieliśmy większe sukcesy na EURO? Pomijając to co wydarzyło się 30 lat temu?

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 06:47 
Zacna persona forum

jak nasi snajperzy w końcu przestaną grać w dwa ognie z bramkarzem przeciwników to nawet mozemy zacząć wygrywać ;)

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 07:36 
Zacna persona forum

Moje BMW: BMW F10 M550D
Kod silnika: N57X
Podobał mi się mecz.Najważniejsze jest to ,że nie spuchli po 40 minutach gry tak jak z Grekami. Ładne akcje, niektóre wręcz koronkowe.Dobra prędkość.Walczyli, nie poddawali się mimo, że przegrywali.Kibice sporo im pomogli, ale same bramki też nie wpadną, a szczęście??? - cóż - trzeba je sobie umieć zorganizować.Polakom to się udało i myślę, że trener Rosjan niezłe ździwko strzelił.Widać nasi muszą nad sobą czuć bat - wtedy grają lepiej. Minus - za dużo straconych piłek, plus - sporo pozgarniali piłek Rosjanom sprzed nóg.

Ogólnie bardzo pozytywnie, i szczerze powiem - nie wierzyłem, że zremisują. Autentycznie strzeliłem ździwko.Stara prawda sportowa mówi - dopóki piłka w grze - wszystko się może zdarzyć.

Tym razem nie potwierdziło się powiedzenie - "grali jak nigdy, przegrali jak zawsze" i chwała im za to :ok:

Trener mimo, że Niemiec - bez uwag. :ok:

EKSPRESY CIŚNIENIOWE DO KAWY JURA TO MÓJ ŚWIAT !!! www.primocaffe.pl

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 07:42 
Forumowicz

Moje BMW: inny
Kod silnika: M47,M52,M57
Mecz ogólnie nie podobał mi się piłkarsko, słabo grała Rosja (myślałem, że będą czarnym koniem tych mistrzostw ale widać, że nie mogą rozegrać dwóch dobrych spotkań), natomiast Polacy zagrali dobry (nie bardzo dobry) mecz, mogliśmy go wygrać zwłaszcza w końcówce kiedy to ruski o dziwo spuchli.
Najważniejsze, że jesteśmy w grze...

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 07:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: BMW F10 M550D
Kod silnika: N57X
gra się tak jak przeciwnik pozwala.

EKSPRESY CIŚNIENIOWE DO KAWY JURA TO MÓJ ŚWIAT !!! www.primocaffe.pl

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 07:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
Wg mnie ten mecz Rosjanie sobie odpuścili. Po strzeleniu bramki widać było, że im się odechciało grać bo myśleli że wynik sam się utrzyma i tak by było gdyby nie przebłysk wysokich umiejętności Błaszczykowskiego. Tak samo mecz wcześniej, Czesi strzelili dwa gole Grekom i przestali grać licząc że jakoś się dowiezie wynik do końca. Nasi piłkarze wzięli remis z Rosją za wielki sukces a wg mnie Czechów będzie jeszcze trudniej pokonać niż Rosjan którzy mieli na pewno mniej motywacji.
Odchodząc od tematu czysto sportowego, jestem zażenowany tym co zrobili Ci pajace - nasi pseudokibice. Jeden wielki wstyd na całą Europę za bandę idiotów którzy myślą tylko komu by przypier****ć.

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 08:26 
Rafał525 napisał(a):
Wg mnie ten mecz Rosjanie sobie odpuścili.
też tak myślę, ale to turniej, nie można też zmęczyć się za bardzo na początku

Rafał525 napisał(a):
dchodząc od tematu czysto sportowego, jestem zażenowany tym co zrobili Ci pajace - nasi pseudokibice. Jeden wielki wstyd na całą Europę za bandę idiotów którzy myślą tylko komu by przypier****ć.
nie sposób się nie zgodzić, chodziły takie grupki debili wykrzykując coś na Rosjan i szukając zaczepki, widać było, że kibicować to oni na pewno nie przyszli. Aczkolwiek mam wrażenie, że media też temat troch rozdmuchały, jak przeczytałem Gazetę przed wyjściem z domu, to myślałem, że tam jakaś regularna wojna się odbywa, a mam wrażenie, że to były raczej incydenty.

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 08:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
artim32 napisał(a):
Smuda zna zawodników na wylot, można powiedzieć że jest z nimi 24/7 więc każde myślę że każde zmiany są uważnie dobrane :)

:rotfl: Zwłaszcza zdejmując zawodnika z siłami kiedy obok niego jest całkiem bez sił :ok:

KotSylwester napisał(a):
Z poprzednimi trenerami mieliśmy większe sukcesy na EURO? Pomijając to co wydarzyło się 30 lat temu?

Na euro to my 30 lat temu nie graliśmy, w 2008 pierwszy raz :)

Rafał525 napisał(a):
Wg mnie ten mecz Rosjanie sobie odpuścili. Po strzeleniu bramki widać było, że im się odechciało grać bo myśleli że wynik sam się utrzyma i tak by było gdyby nie przebłysk wysokich umiejętności Błaszczykowskiego. Tak samo mecz wcześniej, Czesi strzelili dwa gole Grekom i przestali grać licząc że jakoś się dowiezie wynik do końca. Nasi piłkarze wzięli remis z Rosją za wielki sukces a wg mnie Czechów będzie jeszcze trudniej pokonać niż Rosjan którzy mieli na pewno mniej motywacji.

Czy ja wiem czy odpuścili. Kierżakow zagrał od początku słabo, Pawluczenko od dłuższego czasu jest pod formą. I w zasadzie jak w drugiej połowie siedli Arszawin z Dzagojewem to można było pograć bo przestali się aż tak utrzymywać przy piłce, a obrona mocną stroną Ruskich nie jest.
Z Czechami fakt, może być bardzo ciężko, chociaż nie sądzę żeby zagrali z nami tak otwarcie jak z Ruskimi czy Grekami. Szkoda że mecz we Wrocławiu a nie w Warszawie. To że Czesi grali tam już dwa mecze a my żadnego może być dla nich małym +.

Rafał525 napisał(a):
Odchodząc od tematu czysto sportowego, jestem zażenowany tym co zrobili Ci pajace - nasi pseudokibice. Jeden wielki wstyd na całą Europę za bandę idiotów którzy myślą tylko komu by przypier****ć.

Dzicz po prostu.

Tak BTW. zauważyliście że przed tym meczem nawet Obraniak nauczył się naszego hymnu? :D
Bo do tej pory potrafił wydukać jedynie "lubie moja kolega z djuźiny". A Polański to jak mu bramki nie uznali to nawet "kur** mać" krzyknął :hyhy:

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 08:44 
Forumowicz

widać,że w Polańskim płynie polska krew

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 08:50 

Gumiś, no właśnie nie jestem kibicem, mecz otwarcia oglądałem jako pierwszy od kilku lat - poza ręczną, którą czasem oglądam i czasem jeżdżę na mecze.

Tak więc z poprzednimi trenerami nie mieliśmy też sukcesów? Domyślam się że trudno to porównać bo wiem że na Euro 2012 jesteśmy dlatego że jesteśmy organizatorem ale jakie wielkie sukcesy mieliśmy z poprzednimi trenerami, jakieś inne mistrzostwa? Bo ja mam wrażenie że 40mln Polaków od wieczoru 8go czerwca 2012 jest mądrzejsza od Smudy i lepiej by grało od naszej reprezentacji, która ma głupie zagrania i się im nie chce.

Panowie jeszcze żadnego meczu nie przegraliśmy, wstydu nie ma.

Co do zamieszek: Jak zawsze honorowi Polacy dali się podpuścić grupce Kiboli z Rosji, już słyszałem tu i tam że HONOR, że wszyscy Rosjanie są źli i niedobrzy, że nie można im pozwolić itp. To są mistrzostwa, impreza, która ma łączyć a nie dzielić... Ale kibole (nie mylić z kibicami) skutecznie wiele osób przekonało że to wojna...

Co do sierpa i młota - nie pamiętam dokładnie ale był jakiś zamęt że ktoś powiedział że jest u nas zakaz propagowania komunizmu a co zakazane... :rotfl:

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 08:54 
Smuda dobrze powiedział, że oczekujemy gry reprezentacji na poziomie Brazylii. Rosjanie ograli Czechów jak tylko chcieli, a z Polską grała zupełnie inna drużyna. Niby nie grali na całego? Oczywiście, że grali tak jak pozwoliła Nasza drużyna. Fakt, że Smuda nie jest najlepszym trenerem dla Reprezentacji, ale z samego faktu, że w tej chwili prowadzi drużynę narodową należy mu się odrobina szacunku, więc z łaski swojej Gumiś, bądź trochę kulturalny.

Wg mnie na specjalne uznanie zasługuje Wasilewski i Błaszczykowski. Ci dwa piłkarze pokazali się z jak najlepszej strony. Reszta dobrze, ale bez wyróżnienia. Po raz kolejny kiepsko zagrał Murawski i nie rozumiem, dlaczego ten zawodnik ma podstawowe miejsce w składzie, ba, nie rozumiem dlaczego on w ogóle jest w kadrze.
Kolejnym zawodnikiem, który zagrał w meczu słabo jest Robert Lewandowski. Przez cały mecz oddał tylko jeden dobry strzał. W ogóle nie biegał, nie walczył o piłkę. Lewandowski strzela bramki, wtedy, gdy zespół wypracuje "setkę" i Lewandowski dokładka głowę czy nogę i jest bramka. Zawodnik tej klasy powinien sam sobie stwarzać również sytuację, walczyć o piłkę, biegać.

Trzeba być dobrej myśli i wygrać z Czechami :ok:

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 09:03 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
KotSylwester napisał(a):
Gumiś, no właśnie nie jestem kibicem, mecz otwarcia oglądałem jako pierwszy od kilku lat - poza ręczną, którą czasem oglądam i czasem jeżdżę na mecze.

Tak więc z poprzednimi trenerami nie mieliśmy też sukcesów? Domyślam się że trudno to porównać bo wiem że na Euro 2012 jesteśmy dlatego że jesteśmy organizatorem ale jakie wielkie sukcesy mieliśmy z poprzednimi trenerami, jakieś inne mistrzostwa? Bo ja mam wrażenie że 40mln Polaków od wieczoru 8go czerwca 2012 jest mądrzejsza od Smudy i lepiej by grało od naszej reprezentacji, która ma głupie zagrania i się im nie chce.

Nie, sukcesów od 92go nie było. Z tym że poza bramkarzami brakowało dobrych piłkarzy. No może szkoda że nie udało się odnieść sukcesu w dorosłej piłce tej srebrnej ekipie z Barcelony. Teraz mamy piłkarzy z których można zrobić na prawdę solidną drużynę. Ale do tego potrzeba trenera który czyta grę, widzi kogo zmienić i widzi czy trzeba bronić czy można zaatakować, Smuda nie widzi.

KotSylwester napisał(a):
Panowie jeszcze żadnego meczu nie przegraliśmy, wstydu nie ma.

Fakt, wstydu to i nie ma, ale chyba powinniśmy liczyć na coś więcej ;)

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 09:03 

RafalGliwiceBMW napisał(a):
gdyby nie sędzia który sędziował pod ruskich,spalony którego nie było, karny za faul Lewandowskiego

ty się nie czepiaj sędziego.. bo sędzia nie jest od faworyzowania nikogo i w tym meczu większych błędów nie popełniał ... poza swoją zbyt dużą drobiazgowością. A spalony był - bez dyskusji. Pomyliło ci się chyba z Meczem Grecji z Czechami - gdzie spalony był watpliwy... baa jak dla mnie - niesłuszny
Adam_94 napisał(a):
z reguły sędziuje się na korzyść gospodarzy a tu momentami wydawało się że UEFA liże tyłek ruskim

kolejny ... co Wy z tym sędzią...
Jakby nasi zagrali na 100% a nie na 90%.. to by nawet skorumpowany sędzia nie miał nic do gadania.
Brakowało nam skuteczności ... A tak teraz szukacie winy u Sędziego - Niemca..
Gdybyśmy wykorzystali choć 50% swoich sytuacji to byśmy panowali nad piłką i nikt by nawet na sędziego nie zwracał uwagi!

BARNABA napisał(a):
Trener mimo, że Niemiec - bez uwag.

dokładnie ... jak wspomniałem mam obiekcje jedynie do jego drobiazgowosci. Nawet boczni naprawde bardzo dokladnie wyłapywali spalone.

Rafał525 napisał(a):
wzięli remis z Rosją za wielki sukces a wg mnie Czechów będzie jeszcze trudniej pokonać niż Rosjan którzy mieli na pewno mniej motywacji

No własnie... Gdyby Smuda tak myślał po bramce Kuby. To już byśmy może walczyli o 1 miejsce w grupie :wsciekly:

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 09:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Karawan
Garaż: Nie ma....
Gumiś napisał(a):
Murawski nie gra NIC, oddycha rękawami, a ten idiota zdejmuje mającego przynajmniej siły Dudkę :mur:

racja racja, Dudka w drugiej części grał bardzo dobrze i też byłem zdziwiony jak dostał prikaz opuszczenia boiska :zly:

I nie wiem dlaczego Franciszek jest tak uparty i nie wpuści Grosika, który zaraz by narobił chociażby zamieszania pod polem karnym sowietów.... no ale nic miejmy nadzieję że z Czechami będzie lepiej :)

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 09:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Z meczu na mecz się rozkręcają, jeśli z Czechami zagrają dobrze to wyjdą z grupy i wtedy wreszcie wszyscy krytykujący się uciszą. Mamy niezłą drużynę, która nie przegrywa i trzeba jej kibicować a nie wieszać na niej psy.

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 09:49 

Zawsze można oczekiwać więcej. Jak do tej pory się nawet nie zakwalifikowaliśmy do Euro a tu już dwa mecze bez porażki :ok:

PostNapisane: 13 czerwca 2012, 10:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Pewnie, że można oczekiwać więcej. W końcu apetyt rośnie w miarę jedzenia :) Ja wierzę w naszą drużynę :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 670 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1