morsik napisał(a):
Charlie88 napisał(a):
Nie uważam tego za interes życia, chyba że Ty tak uważasz. Jeśli nie, to nie wiem po co komentowałeś.
Samochód ma mnie się podobać nie innym. Mody robię wyłącznie dla siebie.
Chciałem byc delikatny (na serio) ale widzę że nie da rady trzeba zastosować terapię wstrząsową - może mózg odpali na pych?
czy tylko ty nie zauważyłeś mojej ironii. To że mody robisz tylko i wyłącznie dla siebie to jest normalne i tutaj nie trzeba się się leczyć, to że chcesz utrwalać w społeczeństwie negatywny obraz właściciela bmw to niestety trzeba się udać do ortopedy, to że chcesz włożyć do auta (które jakby nie patrzeć w tym samym społeczeństwie jest uważane za sportowo-luksusowe) badziew skrytykowany wielokrotnie na tym forum oraz na innych typowo racingowych to już twoje własne ego. Uwierz mi strumienica przegrywa jeśli chodzi o przepływ spalin z zwykłą rurką. Jak już chcesz tuningować "bejcę" to przynajmniej nie rób wiochy
Z moim mózgiem jest wszystko ok, nie martw się.
Jeśli chodzi o negatywny obraz właścicieli BMW, szczerze: wali mnie to co myślą inni o Beemce. Myślałem, że ortopeda zajmuje się inna dziedziną medycyny, ale skoro tak twierdzisz...
O motocyklistach też mówią, że wariaci latający na jednym kole przez środek miasta, kamikadze na 2 kołach itp itd, dużo by tego się nazbierało. A prawda jest inna. Generalizowanie jest wszechobecne.
Nie wierzę, że nikt tutaj z forum nie założył sportowego tłumika do swojego auta. Z tego co pamiętam nawet Ty
morsik zakładałeś i zachwalałeś tłumiki RM Motors...

Nie widziałeś chyba przekroju mojej strumienicy

Miała w środku tylko zwężkę, którą wyciągnąłem (była nabita) i teraz jest po prostu przelotowy tłumik. Tak bym to nazwał.
Nie nazwałbym tuningiem, wymianę końcowego tłumika.
Koniec off topu. Nie mam zamiaru dłużej dyskutować. I tak zrobię ze swoim autem to co będę chciał