BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 18:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 11:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
KotSylwester napisał(a):
E92 cabrio widziałem na żywo... zdjęcia gucio oddają. :dobani:

racja, tak jest z wiekszoscia nowych modeli bmw, zdjecia nic nie daja, trzeba zobaczyc na zywo, usiasc i sie przejchac potem sie wypowiadac co jest lepsze czy ladniejsze.

ja widzialem A5 i E92 kolo siebie i bez 2 zdan wybralbym E92. poprostu ma cos w sobie. nie wystarczy zeby dziewczyna byla ladna, musi miec to cos ;)

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
E92 jest kolejnym pokracznym produktem BMW nowego typu. Może jak im sprzedaż spadnie ( na rzecz m.in takiego audi) to sie za jakieś pare lat nawrócą i pojawi się wreszcie jakieś ładne BMW.

hmmm z tym to mozesz sie rozczarowac, bo jestem obecnie w niemczech i zaskakujaco duzo jezdzi tu juz E92, cabrioletow tez, jedynek 3 drzwiowych tez.
ludzie maja rozne gusta, ostanio rozmwaiwalem ze znajomym ktory ma passata i chce zmienic auto, wiec mowie mu kup E39, a on na to "eee te stare bmw mi sie wogle nie podoja nic nie maja w sobie, te nowe wskazujac na E60 to co innego bardzo mi sie podobaja ale jeszcze za drogie dla mnie" przyzmam szczerze ze pierwszy raz sie z takim zdaniem spotkalem osobiscie, ale to tylko potfierdza fakt ze bmw wcale nie traci na klijentach.

Kornelio napisał(a):
Kubenzy napisał(a):
Bury napisał(a):
Chris Bungle niszczy historie BMW niszczy dobre imie BMW

tak samo jak zniszczył E39 i E38 i inne takie...

niestety Kubenzy ale nie doczytales :rotfl: ten Pan nie maczal swoich paluszkow w tych projektach. jego kariera w bmw rozpoczela sie wraz z wprowadzeniem e65 na rynek...

chris bral udzial przy projektowaniu E39 i E46 ale glownym projektatnem bmw stal sie dopiero od nowej 7. wiec nie tak do konca nie docztal lub ty jestes nie swiadomy tego ze ten wg ciebie zbrodniarz rodem z koreii bral udzial w poprzednich projektach bmw.

a co do deski to faktycznie szkoda ze bmw odeszlo od niej, w nowych alfach sa takie pochylone do kierowcy, zreszta nowe alfy sa piekne, agresywne, na wzor dawnych modeli bmw. ale to tylko alfy... wlosi maja styl ale nic pozatym.

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
No weżmy np. te tylne lampy w E 92 !!! To żart jakiś jest !@ czy jak !

w E92 sa inne lampy niz w E90, faktycznie te w E90 nie sa fajne ale w E92 sa super, szczegolnie w nocy fajnie wygladaja swiatla drogowe.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 11:02 
Uzależniony od forum :)

http://www.petitiononline.com/STOPCB/petition.html

podpisuje sie ktos? :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 11:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
ja nie

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 11:13 

GP-T1000 napisał(a):
hmmm z tym to mozesz sie rozczarowac, bo jestem obecnie w niemczech i zaskakujaco duzo jezdzi tu juz E92, cabrioletow tez, jedynek 3 drzwiowych tez.
ludzie maja rozne gusta, ostanio rozmwaiwalem ze znajomym ktory ma passata i chce zmienic auto, wiec mowie mu kup E39, a on na to "eee te stare bmw mi sie wogle nie podoja nic nie maja w sobie, te nowe wskazujac na E60 to co innego bardzo mi sie podobaja ale jeszcze za drogie dla mnie" przyzmam szczerze ze pierwszy raz sie z takim zdaniem spotkalem osobiscie, ale to tylko potfierdza fakt ze bmw wcale nie traci na klijentach.

po czesci masz tutaj racje. kiedys w necie ogladalem wyniki badan robionych w europie i usa ktore precyzowaly klienta marki bmw.i co sie okazalo? ze klientami "nowych" modeli BMW sa ludzie, ktorzy do tej pory BMW nie posiadali.czyli jest to ich pierwsze BMW. A teraz najlepsze. Dotychczasowi stali klienci marki odchodza do konkurnecji.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 11:16 

GP-T1000 napisał(a):
chris bral udzial przy projektowaniu E39 i E46 ale glownym projektatnem bmw stal sie dopiero od nowej 7. wiec nie tak do konca nie docztal lub ty jestes nie swiadomy tego ze ten wg ciebie zbrodniarz rodem z koreii bral udzial w poprzednich projektach bmw.

racja.dostal pewnie do zaprojektowania guziczek od hamulca recznego albo ksztalt nakretki do zbiorniczka z plynem hamulcowym...i cale szczescie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 12:38 
Zacna persona forum

Kornelio napisał(a):
Bury a kupiles juz sobie to e31 850i "igłe" za 5000 ojro?

nie i raczej sie nie zdecyduje ,dlatego dałem temat o nich zeby się coś dowiedzieć ,ja nie grzebie pod maską za delikatne dłonie mam,dzięki za ostrzezenie ze auta są w tragicznym stanie -temat zdjęto i nie miałem okazji

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 15:12 
Zacna persona forum

Kornelio napisał(a):

A teraz najlepsze. Dotychczasowi stali klienci marki odchodza do konkurnecji.

Wyglada na to,ze będe jednym z nich. Odkąd w 1996 kupiłem sobie E36 sedana, wiedziałem, że następne będzie E36 coupe. Potem jak miałem coupe, wiedziałem że następne bedzie e46. Jak już kupiłem sedana to marzyło mi się e46 coupe. Kupiłem w 2004 swoje aktualne auto i po raz pierwszy nie mam gotowego następcy. Jasne, ze nowa linia może sie jednym podobać, innym nie, ale miłośnik dawnego stylu BMW nie ma praktycznie ruchu. Nie dziwne, że zacząłem się uważniej przyglądać innym ( oczywiście niemieckim) markom. I niestety lub stety ale oferta Audi właśnie coraz silniej do mnie przemawia. Dodam, że zawsze uwielbiałem BMW i zawsze ceniłem sobie wszystko co BMW zapewnia, ale nie moge do licha przecież kupić auta które, które mi sie najzwyczajniej nie podoba. No nie mam wyjścia!

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 15:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
GARCIA RAMIREZ, 740i na wypasie z 2001 roku, oj...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 16:15 

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
ktos tu wspomnial o porsche 911 w nowym wcieleniu..jak dla mnie przepiekne auto..model przed tym co jest teraz z tymi pokracznymi lampami to pomylka..obecny model jest bardzo udany stylistycznie..
co do tego ze audi jest bardzo bardzo ,zgodze sie..lecz ja gustuje w wiekszych autach czyli w tym wypadku 7er i A8..zdecydowanie 7er jest jak dla mnie duzo lepszym autem...no ale jesli postawimy nowa Ske..to juz nie wiem..ale niedlugo bedzie nowa 7er wtedy pogadamy...jak narazie z nowych bmw podoba mi sie bardzo 6er.. lecz e38 jest dla mnie w tej chwili wystarczajacym autem,i spelnieniem moich wymagan.. :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sierpnia 2007, 17:38 
Pierwsze kroki

No to widze ze jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze www.bmw-sport.pl stanie sie forum milosnikow audi :znudzony: , ja BMW kocham nie tylko za wyglad zewnetrzny, przyznam sie ze do nowych musialem sie troche przyzwyczaic, ale podobaja mi sie takie jakie sa, co bedzie w przyszlosci zobaczymy. W BMW kocham przede wszystkim silnik i jego dzwiek, jakosc wykonania i za to cos czego zadne nawet najbardziej wymuskane audi NIGDY miec nie bedzie!!!

--= moje obecne 523i =-- >>>-----> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=24083

--= moje byÂłe 323 coupe =-- >>>-----> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=134532#134532

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1