KotSylwester napisał(a):
E92 cabrio widziałem na żywo... zdjęcia gucio oddają.

racja, tak jest z wiekszoscia nowych modeli bmw, zdjecia nic nie daja, trzeba zobaczyc na zywo, usiasc i sie przejchac potem sie wypowiadac co jest lepsze czy ladniejsze.
ja widzialem A5 i E92 kolo siebie i bez 2 zdan wybralbym E92. poprostu ma cos w sobie. nie wystarczy zeby dziewczyna byla ladna, musi miec to cos

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
E92 jest kolejnym pokracznym produktem BMW nowego typu. Może jak im sprzedaż spadnie ( na rzecz m.in takiego audi) to sie za jakieś pare lat nawrócą i pojawi się wreszcie jakieś ładne BMW.
hmmm z tym to mozesz sie rozczarowac, bo jestem obecnie w niemczech i zaskakujaco duzo jezdzi tu juz E92, cabrioletow tez, jedynek 3 drzwiowych tez.
ludzie maja rozne gusta, ostanio rozmwaiwalem ze znajomym ktory ma passata i chce zmienic auto, wiec mowie mu kup E39, a on na to "eee te stare bmw mi sie wogle nie podoja nic nie maja w sobie, te nowe wskazujac na E60 to co innego bardzo mi sie podobaja ale jeszcze za drogie dla mnie" przyzmam szczerze ze pierwszy raz sie z takim zdaniem spotkalem osobiscie, ale to tylko potfierdza fakt ze bmw wcale nie traci na klijentach.
Kornelio napisał(a):
Kubenzy napisał(a):
Bury napisał(a):
Chris Bungle niszczy historie BMW niszczy dobre imie BMW
tak samo jak zniszczył E39 i E38 i inne takie...
niestety Kubenzy ale nie doczytales

ten Pan nie maczal swoich paluszkow w tych projektach. jego kariera w bmw rozpoczela sie wraz z wprowadzeniem e65 na rynek...
chris bral udzial przy projektowaniu E39 i E46 ale glownym projektatnem bmw stal sie dopiero od nowej 7. wiec nie tak do konca nie docztal lub ty jestes nie swiadomy tego ze ten wg ciebie zbrodniarz rodem z koreii bral udzial w poprzednich projektach bmw.
a co do deski to faktycznie szkoda ze bmw odeszlo od niej, w nowych alfach sa takie pochylone do kierowcy, zreszta nowe alfy sa piekne, agresywne, na wzor dawnych modeli bmw. ale to tylko alfy... wlosi maja styl ale nic pozatym.
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
No weżmy np. te tylne lampy w E 92 !!! To żart jakiś jest !@ czy jak !
w E92 sa inne lampy niz w E90, faktycznie te w E90 nie sa fajne ale w E92 sa super, szczegolnie w nocy fajnie wygladaja swiatla drogowe.