BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Smoleńskie teorie spiskowe - artykuł z "Polityki"
PostNapisane: 1 listopada 2012, 03:15 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Roger-Nysa napisał(a):
Frank, zaraz zostaniesz złapany za słowo, bo dupa nie może być również gazotwórcza.

Wszystko zależy od przyjętej w dyskusji definicji tejże. Jesli za dupę przyjmiemy Rectum zakonczone Anusem, będące integralną częścią jelita grubego, to jak najbardziej moja teza jest słuszna. Źródłem tzw "gazów " są głownie bakterie egzystujące w jelicie grubym, które rozkładają węglowodany niewchłonięte wcześniej w jelicie cienkim.

Jeśli jednak definicja owa przyjmie jedynie dwa poślady, wówczas , faktycznie mogę się nie obronić w dyskusji.

Sorry za OT.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 1 listopada 2012, 09:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
kocham to forum od poległych rycerzy pod smoleńskiem do teorii odnośnie skąd biorą się bąki :rotfl:

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:02 
Częsty bywalec

Moje BMW: gnije :(
Garaż: e36-> e36-> e39-> e46-> e39-> e36-> e38 ;)
Obrazek

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:25 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
Cytuj:
"Jeśli ktoś zdołał podłożyć bomby przed odlotem, to na pewno nie Rosjanie"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... &_ticrsn=3

Przypomniało mi się takie coś :D obejrzyjcie koniecznie :D

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:41 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Nie sądzisz, że ta wypowiedź jest "nieco" wyrwana z kontekstu? W podpisie na filmie są słowa, których Komorowski wcale nie powiedział (nie mówił, że "problem się rozwiąże" tylko że "i to się wszystko zmieni". Tylko nie wiemy CO, bo wypowiedź jest pocięta. Jeśli zwolennicy teorii spiskowej opierają swoje przekonania na takich materiałach, to ja się nie dziwię, że ludzie zaczynają ich uważać (czy też już uważają) za idiotów.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:51 
Specjalista

daamn ale tu sztywno :/ szkoda że nie wyczułeś w moim poście akcentu humorystycznego ;)

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:53 
Naczelny bimbrovnik

No temat przekomiczny, fakt ;)

PostNapisane: 1 listopada 2012, 14:56 
Specjalista

i tu się z Tobą zgadzam w 100% to wszystko co się dzieje wokoło tego jest przekomiczne :/

PostNapisane: 1 listopada 2012, 19:53 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Jak donosi "Gazeta Polska Codziennie", Kancelaria Premiera jest w sporze m.in. z rodziną wicepremiera Przemysława Gosiewskiego. Chodzi o działania rządu po katastrofie smoleńskiej. Urzędnicy premiera Donalda Tuska wynajęli jedną z najdroższych w Polsce kancelarii prawnych – Prof. Marek Wierzbowski i Partnerzy.
Beata Gosiewska, wdowa po wicepremierze Przemysławie Gosiewskim, oraz jego matka Jadwiga Gosiewska, powołując się na przepisy ustawy o dostępie do informacji publicznej, chciały się dowiedzieć jakie były podstawy zastosowania konwencji chicagowskiej w śledztwie dotyczącym wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej oraz jakie ustalenia zapadły pomiędzy premierem polskiego rządu Donaldem Tuskiem a premierem rządu rosyjskiego Władimirem Putinem. Zadały również Kancelarii Premiera pytanie o działania podjęte przez nasze władze w celu sprowadzenia do Polski wraku Tu-154M oraz czarnych skrzynek.
KPRM nie odpowiedziała. Zamiast tego wynajęła jedną z najdroższych w Polsce kancelarii prawnych – Prof. Marek Wierzbowski i Partnerzy, która m.in. w imieniu Kancelarii Premiera wniosła do Naczelnego Sądu Administracyjnego skargę kasacyjną dotyczącą wcześniejszego wyroku Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Warszawie, zgodnie z którym premier musi udostępnić informacje na temat zastosowania konwencji chicagowskiej-
pisze "Gazeta Polska Codziennie".

http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/651 ... rawna.html

Frank napisał(a):

bierute napisał(a):
heh, poziom dyskusji w Polsce siega dna. nawet merytoryczni dyskutanci w kwestiach motoryzacyjnych dostaja piany w sprawach światopoglądowych. horror. zupełnie jak alkohol. unaocznia i uwypukla najgorsze instynkty. znamienne, ze jest to charakterystyczne szczególnie dla zwolenników pewnej opcji, chyba na wzór jej politycznego lidera, któremu w bezczelności i bezkompromisowości trudno dorównać, choc jego zwolennicy nie ustają w wysiłkach... dla tejze opcji równie charakterystyczne jest przekonanie o niezmiennej prawdziwosci własnych osądów i potrzeba ich implementacji dla ogółu bez wzgledu na cenę... upodlenie jest tym większe, ze przestaje wzbudzac poczucie własnego wstydu - wystarczy popatrzec na te poczciwe babiny i pokornych na codzień dziadków jak rzucają się do gardeł dziennikarzy z kur*ą na ustach.

Masz rację , Niesiołowski nie powinien w najbliższym czasie mieć styczności z dziennikarzami.

Dobry przykład, jad i nienawisc, Niesiołowski vel Aaron Nusselbaum.

Inny przykład na swiatowa skale, UNESCO wpisało Bazylikę Narodzenia Pańskiego w Betlejem na listę dziedzictwa kultury.
Cytuj:
Palestyńczycy domagali się wpisania leżącego na kontrolowanym przez Izrael Zachodnim Brzegu Jordanu Betlejem na listę UNESCO w trybie pilnym ze względu na postępującą "degradację kompleksu w związku z izraelską okupacją" palestyńskiego terytorium. (…)
Decyzję wpisania Betlejem na listę zagrożonego dziedzictwa premier Izraela Benjamin Netanjahu nazwał "polityczną" - podało jego biuro. "Decyzja ta dowodzi, że UNESCO kieruje się motywami politycznymi, a nie kulturalnymi. Zamiast zmierzać w kierunku pokoju, Palestyńczycy podejmują jednostronne rozwiązania, które pokój oddalają" - głosi komunikat. "Musimy pamiętać, że Bazylika, święta dla chrześcijan, dawniej służyła za bazę palestyńskim terrorystom".
Izrael najpierw w piątek potwierdził, że nie zgłasza obiekcji wobec wpisania Betlejem na listę, lecz jedynie kwestionuje zastosowanie procedury nadzwyczajnej, twierdząc, że skorzystanie z niej sugeruje, że "Izrael nie chroni tego miejsca". Nieco później, rzeczniczka izraelskiego MSZ Ilana Stein podkreśliła jednak, że decyzja Komisji "zmieniła UNESCO w teatr absurdu", i dodała, że "to smutny dzień dla Komisji Światowego Dziedzictwa". Według niej ci, którzy głosowali za wpisaniem Betlejem na listę, "okazali się pionkami na służbie Palestyńczyków kosztem profesjonalizmu i dobrego imienia UNESCO". (…)
USA były przeciwne wpisaniu Betlejem na listę UNESCO z pominięciem zwykłego 1,5-rocznego oczekiwania na rozpatrzenie wniosku. Amerykański ambasador przy UNESCO David Killion powiedział, że decyzja Komisji jest "głęboko rozczarowująca". (…)
Palestyńczycy członkostwo w UNESCO uznają za dyplomatyczny sukces na drodze do międzynarodowego uznania ich państwowości. UNESCO jest pierwszą oenzetowską agendą, która 31 października uznała palestyńskie państwo, przyznając mu status pełnego członka. W odpowiedzi USA odmówiły finansowania UNESCO, pozbawiając organizację 1/5 budżetu, a Izrael wstrzymał na dwa miesiące wypłatę przychodów z ceł za produkty importowane na terytoria palestyńskie. USA i Izrael wycofały też, na znak protestu, swoich przedstawicieli z UNESCO.

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiat ... 61917.html

Mało? Proszę. Ruch Odrodzenia Żydowskiego w Polsce postyluje powrot do Polski 3 mln zydow ( powrot ten ma być sfinansowany z naszych podatków) oraz ustanowienie hebrajskiego drugim językiem urzędowym :rotfl: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1f734

PostNapisane: 1 listopada 2012, 20:12 
Naczelny bimbrovnik

renoraines, wątki Ci się pomyliły ;) Fora chyba też :hyhy:

PostNapisane: 1 listopada 2012, 20:17 
Forumowy terrorysta

maaaad, kto jak kto, ale zebys Ty negował gazetę prawną ;)?

PostNapisane: 1 listopada 2012, 20:23 
Naczelny bimbrovnik

Nie nie, mi chodziło o fantazje z wp.pl ;)

PostNapisane: 1 listopada 2012, 20:25 
Forumowy terrorysta

maaaad napisał(a):
Nie nie, mi chodziło o fantazje z wp.pl ;)

To z wp dalem dla rozluznienia i dlatego tez smiejaca, rotflujaca buzka :D.

PostNapisane: 1 listopada 2012, 21:08 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
Panowie ..
Kończymy tą mało skuteczną dyskusję o żydach , ich akcjach w naszym kraju i planach.

PostNapisane: 1 listopada 2012, 23:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
renoraines napisał(a):
Mało? Proszę. Ruch Odrodzenia Żydowskiego w Polsce postyluje powrot do Polski 3 mln zydow ( powrot ten ma być sfinansowany z naszych podatków) oraz ustanowienie hebrajskiego drugim językiem urzędowym

tak, a jeden z posłów chciał ogłosić Jezusa królem Polski, tylko co z tego?

równie wysokim poziomem fanatyzmu Ty się legitymujesz wypisując totalne bzdury o teorii zamachu w Smoleńsku

Obrazek

PostNapisane: 1 listopada 2012, 23:22 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Nie zamach a dwumas :wstyd: 21 wiek mamy !

PostNapisane: 1 listopada 2012, 23:51 
Forumowy terrorysta

Kucharz napisał(a):
renoraines napisał(a):
Mało? Proszę. Ruch Odrodzenia Żydowskiego w Polsce postyluje powrot do Polski 3 mln zydow ( powrot ten ma być sfinansowany z naszych podatków) oraz ustanowienie hebrajskiego drugim językiem urzędowym

równie wysokim poziomem fanatyzmu Ty się legitymujesz wypisując totalne bzdury o teorii zamachu w Smoleńsku

Odpowiem Tobie tym samym, jesteś fanatykiem slepo wpatrzonym w obecny rząd i nie wyciagasz wnioskow z zaistnialych faktów. Nie widzisz, ze rzad zamiast informowac unika wszelkimi sposobami odpowiedzi, wynajmuje prawnikow, zeby wniesli do NSA skargę kasacyjną dotyczącą wcześniejszego wyroku WSA, zgodnie z którym premier musi udostępnić informacje. Czy ktos, kto nie ma nic do ukrycia, unika odpowiedzi? Czego mozna sie spodziewac po wladzy, gdy nawet minister sprawiedliwosci z PO głosi lekceważenie dla przepisów prawa i jak mowi sluzy duchowi prawa a nie literze, czyli uznaje ideologie nad praworzadnoscia.

PostNapisane: 2 listopada 2012, 01:20 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
Kucharz napisał(a):
renoraines napisał(a):

Ja osobiście zachował bym bardziej umiarkowany ton wypowiedzi...

Wszyscy wiemy co to godło ,wiemy jaką wartość stanowi dla danego państwa,ile znaczy dla społeczeństwa które mocno się z nim utożsamia..... na przykład dla mnie.

Pod przykrywką sztuki nie powinno się robić takich rzeczy !!! Ponadto postulaty ,tego ugrupowania pojawiają się coraz częściej nie tylko w naszym kraju.

Ja tego nie nazywam sztuką tylko profanacją ... to co zobaczyłem ,mocno mnie zabolało.
To nie jest zabawa.... to konkretne cele .
Ja rozumiem .....tolerancja ,wolność słowa itd. To działa w wszystkie strony OK
Tylko dlaczego każdy kto krytykuje tego typu działania od razu okrzyknięty jest antysemitą ??
Na całym świecie żydów nie można krytykować bo są nietykalni , powiesz słowo jesteś zły.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To jest zabawa ? Mi nie jest śmiesznie!!!
Czy ktoś kiedyś zapłaci za to?
Oczywiście że nie !! Nie będę pisał dlaczego...
Kodeks karny
Art.137. §1.Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§2.Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwa obcego, wystawione publicznie przez przedstawicielstwo tego państwa lub na zarządzenie polskiego organu władzy.

Pułkownik Zuber napisał(a):
ale to może nieco obalić Twoją teorię... haha :oczami:

Moja teoria się zachwiała gdy przeczytałem to :
Pułkownik Zuber napisał(a):
Chryste Panie. :zdziwko: :znudzony: :niepewny:

:kwasny: ;)

Dobranoc

PostNapisane: 2 listopada 2012, 01:33 
Forumowicz

Ciekawe czy doczekamy się menory tak wielkiej jak pod białym domem:

Cytuj:
Ekstremistyczna sekta żydowska Chabad-Lubavitch zapaliła 4 grudnia kolejną menorę – tym razem w Waszyngtonie na trawniku przed Białym Domem. W najbardziej prominentym publicznym miejscu, miejscu w którym ustawienie krzyża czy szopki bożonarodzeniowej jest zabronione, stanęła olbrzymia menora, a Prokurator Generalny USA, żydowski fanatyk i zwolennik importowanego z Izraela systemu przesłuchiwania więźniów poprzez torturowanie – Michael Mukasey zapalił pierwszą świeczkę na siedmioramiennym świeczniku. Menora przed Białym Domem jest tak wielka, że wypożyczono specjalny dźwig, aby można było zapalić lampki tego żydowskiego symbolu religijnego.

Obrazek

PostNapisane: 2 listopada 2012, 07:57 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46B20
Bobby Vintage napisał(a):
Nie zamach a dwumas :wstyd: 21 wiek mamy !

Łotrze, obudziłem żonę straszliwym końskim śmiechem. Uprzedzaj następnym razem.

Roger-Nysa napisał(a):
Tylko dlaczego każdy kto krytykuje tego typu działania od razu okrzyknięty jest antysemitą ??
Na całym świecie żydów nie można krytykować bo są nietykalni , powiesz słowo jesteś zły.

Odpuść, papa Adolf próbował ich poskromić, dysponując dużo większymi środkami niż forum internetowe. Arabstwo próbuje cały czas, nie brak im bomb, amunicji i zapału. Ale podobnie jak porażkę Adolfa sponsorowali Jankesi, przekazując Krasnej Armii technologię i fanty już grubo przed 1939, tak obecnie najbardziej agresywne państwo na Bliskim Wschodzie, którego nazwa zaczyna się na "I", jest finansowane i wspierane przez US & A.
A spróbuj o tym bąknąć w ich telewizji:

3.6 litra i 249 KM łącznie.
Obrazek

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1