BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 08:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 13:57 
Pierwsze kroki

Logan to logan, auto rodzinne, jednak firmie Elia udalo sie zrobic cos z niczego:
Obrazek
trzeba przyznac ze tu wyglada lepiej ...

A tu wersja logan Gran Turismo a'la Advanced Tuning :rotfl: :
Obrazek

kartylos, przjezyj forum BMW a zobaczysz ze wiejski tuning tu jest nagminnie wysmiewany takze na autach marki ktora kazdy z nas posiada... Wiecej dystansu kolego :]

--= moje obecne 523i =-- >>>-----> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=24083

--= moje byÂłe 323 coupe =-- >>>-----> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=134532#134532

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 14:00 
Uzależniony od forum :)

Bardzo proszę o zachowanie spokoju i ograniczenia "komentarzy" w stronę Dacii Logan.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 14:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Wodzu, a potem musimy walczyć przez takie teksty ze stereotypami posiadaczy BMW....

Bez sensu teraz walnałeś!

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 14:59 

Może lepiej odpowiedzmy sobie na pytanie czemu Renault nie sprzedaje tych aut jako Renault Logan, tylko jako Dacia?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:09 
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Komentarz jest zbędny.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 550i
Kod silnika: M70B54
:rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:29 
Zacna persona forum

Ladies und Gentlemen!

SKoro mamy gości, a goście chcą wiedzieć to Oto dlaczego ja osobiście dziwie się kupującym Dacie :

1. Za ( 30-50 tys jak pisze nasz gość) można przecież kupić auto renomowanego, uznanego bardziej lub mniej ale jednak producenta samochodów na dużą skalę ( strzelam: opel, nissan, fiat, whatever !) Nie trzeba sie skazywać na markę akurat rumuńską. Będą to auta na pewno ładniejsze, a i do tego trwalsze, z lepszym servisem itepe.
2. Rumuński przemysł nie kojarzy się z niczym dobrym i mimo że rumunów ci na dworcach i ulicach naszego kraju przybywa ( sic!) to nie budzą oni mojego zaufania.
3. Wiem, że to rzecz gustu ale design Logana naprawde nie grzeszy urodą. ( no jakby nie patrzeć - skrzynia)
4. Co zostanie z Logana za lat 5 i ile będzie wart w stosunku do ceny zakupu. I kto ( jaki ułamek ludzki) będzie chciał kupić używany, rumuński pojazd??????? No może się mylę, ale chyba, że z nożem na gardle

Koledze gościowi odpowiem:

Na swoim ( tak, swoim, bo czuje się tu jak u siebie) forum wyrażam swoje opinię i z całą stanowczością podkreślam, że prędzej bym wstawał o 3. 30 rano, leciał 3 km do mleczarni ( mleko, wiesz pan, ma dobry transport, inaczej się zsiada) potem PEKAESEM 27 kilometry jechał z przesiadką na kolejkę WKD i potem jeszcze tylko autobusami 112,456 i 512 oraz siódemką do roboty jechał niźli miałbym sobie Logana za ( cytuje) „30-50” tysięcy kupić.

Amen.

Ostatnio edytowano 28 sierpnia 2007, 15:30 przez GARCIA RAMIREZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:29 
Kocham mojego Brata :) Bagor,nie moge :rotfl: Wlasnie ,dlaczego Dacia Logan a nie Renault Logan?Kurcze,mnie tez to ciekawi :) .

Garcia-prędzej bym wstawał o 3. 30 rano, leciał 3 km do mleczarni ( mleko, wiesz pan, ma dobry transport, inaczej się zsiada) potem PEKAESEM 27 kilometry jechał z przesiadką na kolejkę WKD i potem jeszcze tylko autobusami 112,456 i 512

Kurde,a ja tak co rano musze (powaznie),a nawet Dacii nikt mi nie zaproponowal :( .
:) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:34 
Częsty bywalec

Cytuj:
a to ze nasze logany sa takie podobne i malo zmodyfikowane - wiekszosc ludzi nie modyfikuje ich bo to jak bys pralke chcial ulepszyc aby lepiej sie prezentowac w lazience i jej spojler doczepisz...

ciekawe porównanie :rotfl:

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:39 
Zacna persona forum

elebele napisał(a):
Cytuj:
a to ze nasze logany sa takie podobne i malo zmodyfikowane - wiekszosc ludzi nie modyfikuje ich bo to jak bys pralke chcial ulepszyc aby lepiej sie prezentowac w lazience i jej spojler doczepisz...

ciekawe porównanie :rotfl:

Większość ludzi ich nie modyfikuje bo jak już wyjadą z fabryki to są już tak pomodyfikowane, że dalsza modyfikacja jest raczej nie możliwa. Pamiętam, podobnie było z badaniami nad zawartością cukru w cukrze !

Ostatnio edytowano 28 sierpnia 2007, 15:42 przez GARCIA RAMIREZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:41 
Częsty bywalec

Pewnie chodzi o to że mają w sobie po prostu wszytko ... a zarazem nic :P

e30 kiler 3xx

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:44 
Ten koles w Loganie ma na twarzy niesamowity spokój, jakby nic sie nie działo takiego niezwykłego.

Co do teksu ze za Logana ktoś daje 30-50 tys zł to miałem ubaw niesamowity. Za 50 tys można miec Fiata Linea z 1,3 MultiJet nówke. Nie mówie tu juz bardzo dużej ilości różnych kompaktów rocznych lub 2 letnich. Np oststnio na allegro była Astra II, 5 drzwi, srebny metalic, 1,7 CDTi, kupiona w salonie (w Polsce), I właściciel, przebiego 80 tys km, elektryka, klima i na 100% 2xAirbag, choć nie wiem czy nie 4. To wszystko za 28 tys zł i rocznik 2005. Jesli ktoś bedzie szukał benzyny to wiadomo ze jeszcze taniej bedzie. Tak wiec jesli to prawda ze ktoś daje za logana 30 tys to gratulacje :).

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
..ja bym te 30 tys w fundusz inwestycyjny na te 5 rdzawych lat wrzuciła od ręki....
I to z zyskiem!

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 550i
Kod silnika: M70B54
musialem chwile pomyslec i doszedlem do wniosku, ze na forum Dacii Logan bezpieczenstwo to gwiazdki w testach... hmmm ciekawe... Dla mnie bezpieczenstwo zczyna sie na innych zdarzeniach niz samo zderzenie ze sciana. Np. Wlasciwosci jezdne, moc silnika, przeniesienie napedu.
No ale coz kazdy ma swoje zdanie

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 15:56 
Forumowicz

agrafga napisał(a):
Wodzu, a potem musimy walczyć przez takie teksty ze stereotypami posiadaczy BMW....

Bez sensu teraz walnałeś!

Generalnie stereotyp bmw nie mu tu nic to rzeczy. Po loganie jadą wszyscy :rotfl:

Bagor, i wszystko na temat dlaczego nie kupować dacii logan :padam:

GARCIA RAMIREZ, dobre :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 16:11 
Radze poczytać temat pt: Jakim autem jeździliście przed Loganem. Szokujące jest to ze jest tam sporo osób które jeździły całkiem przyzwoitymi autami, a potem zminiły na NOWEGO Logana :). Jeden sie nawet chwali jaką to super Astre sprowadzoną ze Szwajacarii miał. Jakby Astry z importu były tylko bezwypadkowe :)

Jedyne co moge zrozumiec to to ze ktoś kupi Logana w podstawowej najgorszej wersji. Rozumiem to bo to zawsze tani i nowy samochód, przez ten rok po zakupie masz wszytsko gdzieś, jak sie popsuje to gwarancja itd. Ale jak ktoś daje ponad 40 tys zł za 1.5 DCi i ma podniete ze ma klime, elektryke i wspomaganie to aż mi sie słabo robi. Pozatym przy takiej pojemności po włączeniu klimy to o wyprzedzaniu lub podjazdach pod wieksze wzniesienie bez redukcji na 2, no max 3 można zapomnieć.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 16:35 
Forumowicz

[quote="kratylos"}
zreszta zapraszam wczesna wiosna nad baltyk do domu letniskowego projektowanego na wakacje... do tego z 6 miesiecznym dzieckiem..[/quote]

A to Cię developer na niezłą minę wpier... :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 17:04 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Logan nie jest oferowany w Wielkiej Brytani, co zresztą nie sposobało się Clarksonowi.
Stwierdził on, że jeśli komuś potrzebne auto do samego jeżdzenia, wsiąść, wysiąśc, bez elektryki, klimy radia czy czego tam, to Logan jest OK, tym bardziej że w UK kosztowałby on mniej niż w Polsce.

To po prostu urządzenie techniczne do użyczania nam swej mocy i przemieszczania.

Jeśli ktoś lubi samochód,
jeśli patrzy na niego zainteresowaniem,
oczekuje przyjemności po samym patrzeniu, używaniu go, chciałby mieć dobry humor siedząc w aucie,

to nie kupi Dacii Logan, Thalii czy czego tam jeszcze.
To nie samochód dla ludzi lubiących samochody. Zdecydowanie.

I nie jest Logan sama tu, jest pare innych aut, jak choćby nawet Toyota Corolla - auto księgowych (dobrze że bezawaryjne).
Co do jakości i bezawaryjności to mam obawy, bo wiem co produkują Francuzi, i co wymyślają.....

Tyle od mnie.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 17:09 
Częsty bywalec

Moje BMW: saab 93 SC
Kod silnika: Z19DTH
Cos duzo tych loganow z pogniecionymi dachami sie trafia, czyzby nie udane manewry ominiecia przeszkody ? :wstyd:

http://allegro.pl/item230717902_dacia_l ... dzona.html

http://allegro.pl/item230872701_dacia_l ... zbita.html

;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2007, 17:15 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
Ladies und Gentlemen!

SKoro mamy gości, a goście chcą wiedzieć to Oto dlaczego ja osobiście dziwie się kupującym Dacie :

1. Za ( 30-50 tys jak pisze nasz gość) można przecież kupić auto renomowanego, uznanego bardziej lub mniej ale jednak producenta samochodów na dużą skalę ( strzelam: opel, nissan, fiat, whatever !) Nie trzeba sie skazywać na markę akurat rumuńską. Będą to auta na pewno ładniejsze, a i do tego trwalsze, z lepszym servisem itepe.
2. Rumuński przemysł nie kojarzy się z niczym dobrym i mimo że rumunów ci na dworcach i ulicach naszego kraju przybywa ( sic!) to nie budzą oni mojego zaufania.
3. Wiem, że to rzecz gustu ale design Logana naprawde nie grzeszy urodą. ( no jakby nie patrzeć - skrzynia)
4. Co zostanie z Logana za lat 5 i ile będzie wart w stosunku do ceny zakupu. I kto ( jaki ułamek ludzki) będzie chciał kupić używany, rumuński pojazd??????? No może się mylę, ale chyba, że z nożem na gardle

Koledze gościowi odpowiem:

Na swoim ( tak, swoim, bo czuje się tu jak u siebie) forum wyrażam swoje opinię i z całą stanowczością podkreślam, że prędzej bym wstawał o 3. 30 rano, leciał 3 km do mleczarni ( mleko, wiesz pan, ma dobry transport, inaczej się zsiada) potem PEKAESEM 27 kilometry jechał z przesiadką na kolejkę WKD i potem jeszcze tylko autobusami 112,456 i 512 oraz siódemką do roboty jechał niźli miałbym sobie Logana za ( cytuje) „30-50” tysięcy kupić.

Amen.

:rotfl: :D :rotfl: :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 241 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1