GARCIA RAMIREZ napisał(a):
Ladies und Gentlemen!
SKoro mamy gości, a goście chcą wiedzieć to Oto dlaczego ja osobiście dziwie się kupującym Dacie :
1. Za ( 30-50 tys jak pisze nasz gość) można przecież kupić auto renomowanego, uznanego bardziej lub mniej ale jednak producenta samochodów na dużą skalę ( strzelam: opel, nissan, fiat, whatever !) Nie trzeba sie skazywać na markę akurat rumuńską. Będą to auta na pewno ładniejsze, a i do tego trwalsze, z lepszym servisem itepe.
2. Rumuński przemysł nie kojarzy się z niczym dobrym i mimo że rumunów ci na dworcach i ulicach naszego kraju przybywa ( sic!) to nie budzą oni mojego zaufania.
3. Wiem, że to rzecz gustu ale design Logana naprawde nie grzeszy urodą. ( no jakby nie patrzeć - skrzynia)
4. Co zostanie z Logana za lat 5 i ile będzie wart w stosunku do ceny zakupu. I kto ( jaki ułamek ludzki) będzie chciał kupić używany, rumuński pojazd??????? No może się mylę, ale chyba, że z nożem na gardle
Koledze gościowi odpowiem:
Na swoim ( tak, swoim, bo czuje się tu jak u siebie) forum wyrażam swoje opinię i z całą stanowczością podkreślam, że prędzej bym wstawał o 3. 30 rano, leciał 3 km do mleczarni ( mleko, wiesz pan, ma dobry transport, inaczej się zsiada) potem PEKAESEM 27 kilometry jechał z przesiadką na kolejkę WKD i potem jeszcze tylko autobusami 112,456 i 512 oraz siódemką do roboty jechał niźli miałbym sobie Logana za ( cytuje) „30-50” tysięcy kupić.
Amen.