BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: LEWAK, NAZISTA czy CENTROWIEC?Najpierw odwiedź 1-szą stronę!
PostNapisane: 1 grudnia 2012, 22:28 
Forumowy terrorysta

Zdzira 850I napisał(a):
reno napisałem, że to rzad ma się zająć przyszłościa a ja jako szary obywatekl jestem od oceniania ich działań a tych przyszłych nie mogę oceniać bo ich jeszcze nie było czyż nie tak???? także skończ przekręcać moje słowa

Zacytowałem Twoja wypowiedz i podkreśliłem fragment
Zdzira 850I napisał(a):
podstawowy minus pi-u myslenie o przeszłości zamiast o przyszłości rozpamiętwanie tego co było zamiast robienie czegoś na przyszłość
Wypowiadasz sie o pisie, nie rzadzie , odnoszę się do tego co piszesz, a nie co chciales napisac. Poza tym, ja wspominam o koalicji PO-PSL w latach 2007-2012, nie 2013-………………… , widzisz roznice? Także Ty przekręcasz moje słowa.

Dalej, nie używasz przecinkow, kropek, dużych liter itd., wiec krotko. W Twojej ocenie, do której masz prawo , roznica miedzy PIS-PO jest taka, ze PIS kradl 2 lata i oddał władze, a PO przynajmniej 2 razy mniej skoro daja rade 4 lata i to Ciebie cieszy.
2 lata ------4 lata o polowe mniej, czyli jest tyle samo.
Ale patrząc szerzej i biorac pod uwagę, ze to jednak 5 lat to będzie w sumie więcej?

Zdzira 850I napisał(a):
koszt gabinetu Lecha Kaczyńskiego był najwyższy mimo, że poprzedników za to wyśmiewlai
PO cudem tez nie jest ale jakos nie musza odchodzić tylko dlatego, że rozpiperzyli własny budżet przed czasem a dla mie to doskonale obrazuje jak dana partia liczy sie z kasa ludu bo to z naszej kabzy rzadza

+ ci co pisza o tanim państwie

Tanie państwo PO :rotfl: :rotfl: :rotfl: nie będę tego streszczał, bo mi sie nie chce i zaczyna sie po reklamach KSW http://nczas.com/wiadomosci/polska/za-r ... wieliczki/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 1 grudnia 2012, 23:34 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46B20
Vermilion napisał(a):
http://www.thedigitalship.com/powerpoin ... /ice/seppo liukkonen, GL.doc - polecam koncowke pierwszej strony i poczatek drugiej :ok:

Wysmiewac jest latwo, cos jak w temacie VW. Troche trudniej zadac sobie trud i czegos poszukac.

Cytuj:
The shallowness of the Danish Straits does not allow ships with draught deeper than 15.4 m to sail to the Baltic Sea. This limits the tankers useful at the Baltic Sea to the so-called “Aframax”-size, i.e., to the size of less than 150 000 tonnes in dead weight.

Cieszy mnie, że zgadzamy się na temat bezbożnego dupodajstwa rządu w kwestii świnoujskiego portu, bo to powyżej podtrzymuje pierwszą część informacji na poprzedniej stronie:
Cytuj:
Toeretycznie po rozpoczętych pracach modernizacyjnych wraz z falochronem o długości 3 km wartych miliard zł do nabrzeży w Świnoujściu będą mogły przybijać statki o zanurzeniu do 14,5 m

Miliard złotówek w błoto, jak krew w piach. A to tylko jeden smutny jak niemyte krocze chętnego dziewczęcia port w zapyziałej mieścinie, co się musi wyprawiać w skali całego kraju?

Vermilion napisał(a):
warto byloby sobie poszukac jakiegos ugrupowania, ktore ma cien szansy na prowadzenie polityki na swiatowym poziomie (bez dorabiania geb, pieniactwa, itd), pomimo, ze nie wpisuje sie 100% w Twoje poglady.

Znalazłem, regularnie zgarniają w wyborach jakieś promile poparcia (w tym mój skromny głos), bo otwarcie mówią głupim i leniwym ludziom, że są oni głupi i leniwi oraz że skończy się socjal i "darmowe", a tego nie lubi nikt. Nie mam ambicji stanowienia prawa i porządku (pracowałem kilka lat jako brygadzista, zaspokoiło to moją skromną żądzę władzy), od rządu obojętnej maści oczekuję zaś jedynie tego, że kiedy będę ciągnął przez życie swój mały wózeczek, nie podmieni mi kółek na kwadratowe ani nie dociąży owego wózeczka zgrają pasożytów i innym balastem. Wygórowane oczekiwania, jak się okazuje.

Vermilion napisał(a):
Powiedz wyborcy PiS, ze jego partia jest socjalistyczno-katolicka, a nie prawicowa. Oburzenie bedzie bezcenne :rotfl:

To jest nic, powiedz fanatycznemu katolikowi, zapatrzonemu w swego proboszcza o lepkich od masturbacji i liczenia srebrników rączkach, że czci Żyda i jego matkę, dopiero będzie śmiesznie :>

3.6 litra i 249 KM łącznie.
Obrazek

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 00:09 
jonas napisał(a):
Cieszy mnie, że zgadzamy się na temat bezbożnego dupodajstwa rządu w kwestii świnoujskiego portu, bo to powyżej podtrzymuje pierwszą część informacji na poprzedniej stronie:
Cytuj:
Toeretycznie po rozpoczętych pracach modernizacyjnych wraz z falochronem o długości 3 km wartych miliard zł do nabrzeży w Świnoujściu będą mogły przybijać statki o zanurzeniu do 14,5 m

Miliard złotówek w błoto, jak krew w piach. A to tylko jeden smutny jak niemyte krocze chętnego dziewczęcia port w zapyziałej mieścinie, co się musi wyprawiać w skali całego kraju?

cytujesz artykuł, w którym napisane są bzdury, a później wyciągasz z tego wnioski... 14,5m to owszem, ale taka będzie głębokość toru po modernizacji, więc nie wiem jakim cudem ma tam wpłynąć statek o takim zanurzeniu

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 01:42 
Forumowicz

jonas napisał(a):
Komu teraz wierzyć?

Niedouczonemu redaktorzynie czy anonimowym komentatorom z Neostradą? A może nikomu, pojechać z piętnastometrową tyczką do Świnoujścia i samemu pomierzyć co trzeba, przy okazji weryfikując wielkość portu? Niegłupie, ale życia nie wystarczy :>

O tym, jak produkuje się dziennikarskie brednie, miałem okazję posłuchać przy okazji pracy na odwiertach poszukiwawczych gazu łupkowego. Przyjechała jakaś tam telewizja, powęszyli, popatrzyli, pan redaktor spotkał chętnego do rozmowy rolnika z synkiem, kamery włączono, rolnik rzucił do dzieciaka "no powiedz synku, jak wiertnia tu stanęła to wody tam w studni nie ma, tak?". A mały, nienauczony widać pożytecznej sztuki kłamstwa, odpowiedział "ale tato, tam wody nie ma od trzech lat". Kamera stop, sensacji nie będzie.

Obrazek

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 03:08 
Przyjaciel forum

jonas napisał(a):
jonas napisał(a):
Komu teraz wierzyć?

Niedouczonemu redaktorzynie czy anonimowym komentatorom z Neostradą? A może nikomu, pojechać z piętnastometrową tyczką do Świnoujścia i samemu pomierzyć co trzeba, przy okazji weryfikując wielkość portu? Niegłupie, ale życia nie wystarczy :>

Moze zacznij od zastanowienia sie co mozna byloby rozladowac w tym porcie ze stakow tej wielkosci, jaki jest tam dojazd i chocby jakim terminalem konterowym dysponuje ten port, zanim zaczniesz rwac szaty nad kolejna porazka :spi:

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 11:23 
Forumowicz

Czyli ludzie, którzy zdecydowali o wydaniu wagonu waluty na bezsensowną jak się okazuje modernizację portu, również o tym wszystkim nie wiedzieli? A kto ich na stołki posadził i za czyjej kadencji? Naprawdę nie wiem, ale odpowiedź może być interesująca.

Obrazek

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 11:47 
Przyjaciel forum

jonas napisał(a):
Czyli ludzie, którzy zdecydowali o wydaniu wagonu waluty na bezsensowną jak się okazuje modernizację portu, również o tym wszystkim nie wiedzieli? A kto ich na stołki posadził i za czyjej kadencji? Naprawdę nie wiem, ale odpowiedź może być interesująca.

Widzisz, ekspertem od zeglugi morskiej nie jestem, daleko mi. Staram sie jedynie poszukac jakis logicznych informacji i zlozyc je w calosc. Modernizacja, ok, widocznie przyda sie dla statkow plywajacych tam w tej chwili - drobnicowcow i tankowcow (ktore, z tego co wiem, sa mniejsze niz kontenerowce, ktore maja tak duze, problematyczne tam zanurzenie - a skoro nie ma ich jak sprawnie rozladowywac na miejscu, ani jak transportowac kontenerow, to po co sobie nimi zaprzatac tam glowe?)

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 13:42 
Forumowy terrorysta

jonas napisał(a):
Komu teraz wierzyć?

Wierzyc faktom, nie propagandzie w stylu:
1) Wina poprzednikow.-- (Hipokryzja, koalicja rzadzi 2007-2012).
2) Obnizka cen paliw przez Orlen przed wyborami to sukces. --(Orlen jest zalezny od Skarbu Panstwa i narzucenie takiej decyzji nie jest problemem, a po wyborach podwyżka cen paliw. Gdyby ktos zapomnial to przypomne, ze podwyzka cen paliw przeklada sie tez na wzrost cen towarów, uslug).
3)UE nas nie grabi. --(Nie ma nic za darmo, a unijny wolny rynek to wprowadzanie limitów, na które zgadza się rzad i potem trzeba sprowadzać z UE).
4)Prywatyzacyjny sukces. --(Sprzedaz zmodernizowanej, zarabiającej na siebie i spłacającej swoje zobowiązania spólki, czyli ‘’wybicie zdrowego zęba’’).
5) Administracja PO nie jest kosztowna. --( PO w czasie wyborow głosiła ideę taniego panstwa. Przeciętny podatnik płaci na administracje centralna 1034 zł, a wydatki na administracje za obecnie rządzących wzrosly o 10,6 mld zł i tą kwotę 10,6 mld zł udałoby się zaoszczędzic, gdyby począwszy od 2008r nie zwiększano zatrudnienia w administracji, a wydatki waloryzowano o normalny wskaźnik wzrostu wynagrodzeń i cen. Jest to kwota dwa razy większa niż dodatkowe wpływy z VAT, wygenerowane podwyżką z 22 na 23% !!!.
Dalej zestawienie kosztow utrzymania kancelarii obecnego prezydenta z PO w porównaniu z kosztami utrzymania kancelarii prezydenta z PIS i prezydenta z SLD, a także z dworem krolewskim krolowej angielskiej i krola Norwegii. Kto w tym zestawieniu prezydencko-krolewskim wydaje najwięcej? Prezydent z PO.)
6) Podejmowanie decyzji przez urzędników bez odpowiedzialności, czy się stoi czy się lezy. Rondo dla pieszych, ograniczenie funkcjonowania portu przez rurociag na ktory zgodził sie rzad mimo, ze włożono w port miliard .Co z tego, przeciez Rycho, Krzycho, Zbycho za to ze swojej kieszeni nie płaca i jeszcze maja postawe rozczeniową bo chcą podwyzek i automatycznie zmniejszenia obowiazkow :rotfl:
Czyli

Obrazek

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 14:39 
Zacna persona forum

argumenty finansowe nie trafiają do wyborcy po, pis utrzymało państwo kosztem o 40 miliardów mniejszym na każdy rok kadencji, więc polacy w dupie mają pieniądze, renoraines, walczysz z sektą.

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 15:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: E32 E39
Kod silnika: M30B30 M52B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=100
Bury napisał(a):
walczysz z sektą.

Szkoda że nie z zakonem :)

5er Automatyczna Bieda

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 15:26 
Zacna persona forum

"z zakonem" to by było pół biedy, zakony już obalaliśmy :)

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 15:28 
Uzależniony od forum :)

Bury napisał(a):
"z zakonem" to by było pół biedy, zakony już obalaliśmy :)

to 'sekta Smoleńska' walczy z rządem i podważa demokratyczne struktury państwa.

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 15:40 
Zacna persona forum

no tak bo ludowa demokracja opiera się na tym że albo nie ma opozycji albo powinna siedzieć cicho lub współpracować

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 16:32 
Forumowicz

Bury napisał(a):
argumenty finansowe nie trafiają do wyborcy po (...) walczysz z sektą.

Byczus napisał(a):
to 'sekta Smoleńska' walczy z rządem i podważa demokratyczne struktury państwa.

Powtarzam do znudzenia i porzygania - to żadna różnica. Jedni i drudzy kłamią, kradną i upychają kolesi po stołkach, a to czym merdają w telewizorze, to kosmetyka i detale, nad którymi Polacy tak uwielbiają sejmikować. Choćby teraz - port, samolot i martwy prezydent ważniejsze niż bankrutujący system emerytalny albo obłożnie chora służba zdrowia.

A potem to zdziwienie, że przychodzi obce wojsko obcego państwa i ustanawia swoje prawa. Ponowne rozbiory są tylko kwestią czasu i naprawdę nie chciałbym być wtedy w Polsce B, którą znów zajmą Sowieci. Stary diabeł Otto von Bismarck miał rację.

Obrazek

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 16:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
reno logiczne, że w ciągu 5 lat po nakradnie więcej ale gdyby wtedy pis dał radę także całą kadencję mielibyśmy zdecydowanych mistrzów i faworytów to chyba logiczne???

a co do czepiania się kropek itd brak logiki będziesz mi teraz ortografią rgumentował

podam Ci to na przykładzie pracy

przychodzi do dużej firmy nowy zarząd 2 lata nic nie robi po za wywlekaniem brudów poprzednich zarządów potem sie poddaje bo cała kasę przejebał i odchodzi dobrowolnie potem przychodzi inny zarzad szału nie robi ale firma działa jest itd to sorka ale kogo wyżej ocenisz??? bo ja to widze w taki oto prosty sposób :)

ale juz zauważyłem, że Ty w przeciwieństwie do mnie nie umiesz czegoś rozpatrzyc logicznie i widać to w wielu tematach gdzie wtrącasz swoje polityczne przysrywki non stop co prawda nie w moją strone ale stojąc z boku to widać taskże nie łudzę się, że cię przekonam po prostu mnie śmieszy taka twoja ślepa wiara w pis bo ja w po nie wierze napisałem Ci wyraźnie dyktatura:

Zdzira na Fuhrera :wstyd: :hyhy: :rotfl:

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 16:47 
Zacna persona forum

ja to nie wierzę żeby się w przyszłości zmieniały granice, no ale nasi przodkowie swojego czasu też nie wierzyli. przez dług który dzisiaj wżera nam 5% pkb będzie ciężej wyjść na prostą, a najgorsze że nikt z tym nic nie robi, dlatego poprę każdego kto z tym walczy.

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 18:10 
Forumowy terrorysta

Zdzira 850I napisał(a):
reno logiczne, że w ciągu 5 lat po nakradnie więcej ale gdyby wtedy pis dał radę także całą kadencję mielibyśmy zdecydowanych mistrzów i faworytów to chyba logiczne???

a co do czepiania się kropek itd brak logiki będziesz mi teraz ortografią rgumentował

podam Ci to na przykładzie pracy

przychodzi do dużej firmy nowy zarząd 2 lata nic nie robi po za wywlekaniem brudów poprzednich zarządów potem sie poddaje bo cała kasę przejebał i odchodzi dobrowolnie potem przychodzi inny zarzad szału nie robi ale firma działa jest itd to sorka ale kogo wyżej ocenisz??? bo ja to widze w taki oto prosty sposób :)

ale juz zauważyłem, że Ty w przeciwieństwie do mnie nie umiesz czegoś rozpatrzyc logicznie i widać to w wielu tematach gdzie wtrącasz swoje polityczne przysrywki non stop co prawda nie w moją strone ale stojąc z boku to widać taskże nie łudzę się, że cię przekonam po prostu mnie śmieszy taka twoja ślepa wiara w pis bo ja w po nie wierze napisałem Ci wyraźnie dyktatura:

Zdzira na Fuhrera :wstyd: :hyhy: :rotfl:

Zdzira miałeś czas na przeczytanie tresci w linku jaki wrzuciłem. Skup się nad tym co piszesz, bo bez obrazy, z każdym postem pokazujesz, ze nie potrafisz logicznie myśleć :wstyd:.
1)Przeczysz sam sobie, twierdzisz ze pisałeś o jednym, a podkreślone cytaty z Twojej wypowiedzi pokazują ze o czyms innym. Wyzej jest to wyjasnione.
2) Nie możesz opierac swojej tezy o kasie ‘’gdyby rządził’’, bo nie rządził, wiec nie da się tego policzyć. Tym bardziej, ze napisałeś wczesniej
Zdzira 850I napisał(a):
ja jako szary obywatekl jestem od oceniania ich działań a tych przyszłych nie mogę oceniać bo ich jeszcze nie było czyż nie tak???
, ponownie wiec przeczysz sam sobie :rotfl:.
Wspominam o interpunkcji, bo szybciej zacytuje Twoje błędy w Twoich własnych słowach :rotfl: .
3)Pisałeś o kasie ludu, odpisałem i pokazałem link , ponownie podkreśliłem i pogrubiłem ile co kosztuje,a Ty nadal nie rozumiesz . Wiec jeszcze raz

renoraines napisał(a):
Analogicznie.Nowy dyrektor, po jakimś czasie nastapiła kradzież z terenu firmy, bo dziura w płocie. Kto jest odpowiedzilany? Poprzednia dyrekcja, bo to za jej rządów zniszczeniu uległo ogrodzenie? Czy nowa dyrekcja, bo zaniedbała swoje obowiązki, nie zrobiła protokułu zdawczo-odbiorczego i nie nakazała naprawić ogrodzenia?

Ty jestes slepo wpatrzony, bo nie widzisz, ze zwiększając koszty funkcjonowania firmy, wydajac kase bez opamiętania, wpędzając firme w dlugi bez zadnej odpowiedzialności, dlugi, ktore chce sie ukryc kreatywna ksiegowoscia, nowa dyrekcja dryfuje juz od 2007, czyli 5 lat.
4) Uzywam argumentow finansowych, gospodarczych, nie ideologicznych, ze jedni za in vitro, aborcji, a inni przeciw itd bo to jest sprawa indywidualna osoby, rodziny itd. Mnie interesuje na co jest wydawana kasa czy tez powinienem napisac przej..ana kasa z moich podatkow posrednich i bezposrednich.

Zdzira, piszac pamietaj o tym co sam pisałeś wcześniej ;) :rotfl:

Bury napisał(a):
argumenty finansowe nie trafiają do wyborcy po, pis utrzymało państwo kosztem o 40 miliardów mniejszym na każdy rok kadencji, więc polacy w dupie mają pieniądze, renoraines, walczysz z sektą.

Dobre okreslenie, sekta nie mysli o finansach, bo dla niej najwazniejsze jest koryto, bez wzgledu na koszty.

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 21:18 
Przyjaciel forum

kreatywna księgowość fajne określenie możesz je rozwinąć i powiedzieć mi na czym niby polega i prosiłbym jak to nie problem jaką role pełnisz zawodowo w sensie gdzie pracujesz ( wbrew pozorom dla mnie ma to wpływ na ocvenę danej jednostki jej doświadczenie i zdolność oceny ) ??? ciekawi mnie to tylko bez wycieczek osobistych tak po prostu

i to nie ja jestem nie logiczny skoro w 2 lata kradli ile wlezie, że forsy zabrakło to czemu mam sądzić że potem by nagle przestali znasz z życia takie przykłady, że złodziej nagle przestaje kraść tak ot bo koniec i basta?????

takżed mje myślenie jest logiczne twoje nadal polega na ściemie o kreatywnej księgowości a moja rodzina ma biuro rachunkowe od 16 lat i nigdy taskiego terminu nie słyszałem a opinię mają, że wiedza co robią ;)

a co do linków daruj sobie nie potrzebuję linków do podpierania swoich tez najpierw Ty udowodnij i daj logiczne argumenty czemu w ciągu następnych dwóch lat mieliby rządzić lepiej i mniej kraść bo na razie tłumaczysz się jak pracownik którego wyjebali za kradzież że potem to już byś nie kradł :kwasny:

aha a co d osekty to bez urazy ale z doświadczenia wiem, że Ci co najbardziej szafują tym słowem zazwyczaj sami najbardziej się do nich nadają wel o. Tadesz i jego "rodzinka" miłości, gdzie numer konta w radiu leci częściej jak w instytucjach niecharytatywnych do tego mam przykład osoby w rodzinie jak bardzo ta sekta bo to akrat jest sekta bez żadnegj kultury potrafi omamić i ogłupić do tego wyprac mózg zdalnie przez radyjko 10x15cm

PostNapisane: 2 grudnia 2012, 22:52 
Forumowy terrorysta

Rozbawiłeś mnie pokazując ponownie, ze nie myślisz logicznie. Według Ciebie kreatywna ksiegowosc nie istnieje, bo Ty o niej nie slyszales :rotfl: . Nie zadałeś sobie nawet trudu :wstyd: , żeby w myśl zasady ‘’poszukaj zanim zapytasz’’ wpisac w google hasla kreatywna ksiegowosc czy tez kreatywna ksiegowosc ministra finansów. Nie chce Ciebie obrazić, ale tym momencie zmienia się mój stosunek do Ciebie wiec dalsza dluzsza dyskusja jest bezcelowa. Odpowiem krotko. Wpisz, a się dowiesz co to oznacza i to jest dla Ciebie ''wedka'', nie będę tego łopatologicznie tłumaczył, nie dam Ci ''ryby'', bo mi szkoda czasu i powiesz, ze Cie sciemniam. Czegos nie zrozumiesz, dopytaj rodziny, skoro ma biuro rachunkowe od 16 lat .Opinie maja dobra czyli działają zgodnie z przepisami i nie władowali klienta na mine, a tzn, ze posiadają tez wiedze, czego nie można powiedzieć o Tobie. Pracuje w bankowości. Podałem Ci linki z wyliczeniami, bo gdybym te wyliczenia napisał bez zrodel, powiedzialbys, ze Cie sciemniam hahaha. Ty nawet w linki nie zajrzałeś. Pokazalem również Twoje bledy cytując Twoje słowa, w których sam sobie przeczysz.
Pis został rozliczony wyborami w 2007 i zmienila się koalicja na PO-PSL, która rzadzi już 5 lat i na tym się skup, jak dymaja nas po kieszeni. Pisalem Ci tez o wymówkach w stylu ‘’winy poprzednikow’’ i widze ze to nadal działa, a ze zyja na kreche ( pisalem wyzej) to pikuś :rotfl: .
Co do kierownika radia z Torunia, powinni go rozliczyć z kasy, która zbieral na stocznie. PO-PSL rządzi od lat, mieli okazje to zrobic, wiec nawet taką sprawe spierd... :rotfl: Ja nie słucham tego radia, ale Ty chyba tak razem z ta osoba/osobami z rodziny, skoro mówisz, ze numer konta leci tam bardzo czesto.

PostNapisane: 3 grudnia 2012, 14:29 
Przyjaciel forum

nie muszę go słuchać co jakiś czas odwiedzam swoja babci e a to gówienko leci non stop także musiałbym byc głuchy, żeby nie słyszeć :)

akurat w jednym się zgadzamy ani pis ani po kierownika z torunia nie umieli rozliczyć a szkoda dziad jakich mało w tym kraju...

wiesz jakby Ci to powiedzieć, to ,że nie słyszłem nie znaczy, że pytałem ja mam mciekawsze tematy jak widze rodzine raz na miesiąc jak gadanie o pracy mam tego dosyć na co dzień :)

miło mi, że Cie rozbawiłem Ty mnie podobnie :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1