Zdzira 850I napisał(a):
reno logiczne, że w ciągu 5 lat po nakradnie więcej ale gdyby wtedy pis dał radę także całą kadencję mielibyśmy zdecydowanych mistrzów i faworytów to chyba logiczne???
a co do czepiania się kropek itd brak logiki będziesz mi teraz ortografią rgumentował
podam Ci to na przykładzie pracy
przychodzi do dużej firmy nowy zarząd 2 lata nic nie robi po za wywlekaniem brudów poprzednich zarządów potem sie poddaje bo cała kasę przejebał i odchodzi dobrowolnie potem przychodzi inny zarzad szału nie robi ale firma działa jest itd to sorka ale kogo wyżej ocenisz??? bo ja to widze w taki oto prosty sposób

ale juz zauważyłem, że Ty w przeciwieństwie do mnie nie umiesz czegoś rozpatrzyc logicznie i widać to w wielu tematach gdzie wtrącasz swoje polityczne przysrywki non stop co prawda nie w moją strone ale stojąc z boku to widać taskże nie łudzę się, że cię przekonam po prostu mnie śmieszy taka twoja ślepa wiara w pis bo ja w po nie wierze napisałem Ci wyraźnie dyktatura:
Zdzira na Fuhrera
Zdzira miałeś czas na przeczytanie tresci w linku jaki wrzuciłem. Skup się nad tym co piszesz, bo bez obrazy, z każdym postem pokazujesz, ze nie potrafisz logicznie myśleć

.
1)Przeczysz sam sobie, twierdzisz ze pisałeś o jednym, a podkreślone cytaty z Twojej wypowiedzi pokazują ze o czyms innym. Wyzej jest to wyjasnione.
2) Nie możesz opierac swojej tezy o kasie ‘’gdyby rządził’’, bo nie rządził, wiec nie da się tego policzyć. Tym bardziej, ze napisałeś wczesniej
Zdzira 850I napisał(a):
ja jako szary obywatekl jestem od oceniania ich działań a tych przyszłych nie mogę oceniać bo ich jeszcze nie było czyż nie tak???
, ponownie wiec przeczysz sam sobie

.
Wspominam o interpunkcji, bo szybciej zacytuje Twoje błędy w Twoich własnych słowach

.
3)Pisałeś o kasie ludu, odpisałem i pokazałem link , ponownie podkreśliłem i pogrubiłem ile co kosztuje,a Ty nadal nie rozumiesz . Wiec jeszcze raz
renoraines napisał(a):
Analogicznie.Nowy dyrektor, po jakimś czasie nastapiła kradzież z terenu firmy, bo dziura w płocie. Kto jest odpowiedzilany? Poprzednia dyrekcja, bo to za jej rządów zniszczeniu uległo ogrodzenie? Czy nowa dyrekcja, bo zaniedbała swoje obowiązki, nie zrobiła protokułu zdawczo-odbiorczego i nie nakazała naprawić ogrodzenia?
Ty jestes slepo wpatrzony, bo nie widzisz, ze
zwiększając koszty funkcjonowania firmy, wydajac kase bez opamiętania, wpędzając firme w dlugi bez zadnej odpowiedzialności, dlugi, ktore chce sie ukryc kreatywna ksiegowoscia, nowa dyrekcja dryfuje juz od 2007, czyli 5 lat.
4) Uzywam argumentow finansowych, gospodarczych, nie ideologicznych, ze jedni za in vitro, aborcji, a inni przeciw itd bo to jest sprawa indywidualna osoby, rodziny itd. Mnie interesuje na co jest wydawana kasa czy tez powinienem napisac przej..ana kasa z moich podatkow posrednich i bezposrednich.
Zdzira, piszac pamietaj o tym co sam pisałeś wcześniej
Bury napisał(a):
argumenty finansowe nie trafiają do wyborcy po, pis utrzymało państwo kosztem o 40 miliardów mniejszym na każdy rok kadencji, więc polacy w dupie mają pieniądze, renoraines, walczysz z sektą.
Dobre okreslenie, sekta nie mysli o finansach, bo dla niej najwazniejsze jest koryto, bez wzgledu na koszty.