Kucharz napisał(a):
kupiłeś szrota i tyle, poza moim e39 z 96 roku znam dość dobrze kilka egzemplarzy i nie spotkałem się z tego typu problemami
to nie jest szrot bo mechanicznie to bardzo ładny samochod -układ napędowy super,silnik skrzynia,most super,jaksc wykonania,małe spalanie -nie ma co zazucic.Ale elektronika jest Chinska

jesze nie wiem co z moim ABS ale jesli to sterownik to mocno sie zdenerwuje i bedzie to moje drugie BMW- Pierwsze i ostanie.Myslałem ze 30 lat na rynku tego urzadzenia pozwala skonstruwowac tak sterownik zeby choc te pare lat pochodziło......Jak by to auto było rozwalone lub miało 500 tys km to nie miał bym pretensji ale miałem starego mercedesa ktory ma przedpotopowy ABS i był z 93 roku-przebieg 400 tys i chodził jak nowy -zadnej wymiany czujnika ani nic....A klima jest mechanicznie sprawna tylko ze niewiadomo czemu chłodzi kiedy chce i wentylator nadmuchu sam sobie decyduje kiedy i ile dmuchac niezaleznie od przyciskow i niechodzi tu o tryb auto!!!! poprostu niedmucha nic -nagle max nadmuch przed 10 sek i potem znowu nic i tak w koło...Pieron wie,zaprowadze niech robią -moze cos wydumają. Poprostu jestem rozczarownay bo to nie ta klasa auta zeby w takim wieku takie usterki miały -zreszta znam goscia co kupił 745i rok chyba 2003 lub 2004 -salon w PL nowka.Wiecej stoi w ASO niz jezdzi

Nic mechanicznego tylko elektronika...Zreszta ktory dzisiaj ma dobra elektronike....