franczesko napisał(a):
gestapowiec Tusk!
znasz troche historię? wiesz kim byli gestapowcy?
takie gadanie i rzucanie kogoś takimi oskarżeniami, to poważna sprawa i jeśli tego nie zrozumiesz, to bardzo przykre jest.
stones1 napisał(a):
z powodu naszej nie tolerancji i antysemityzmu.
tylko dlaczego Polaków traktuje się jako antysemitów, a Rusków nie? przecież tam antysemityzm jest o wiele bardziej rozwinięty...
franczesko napisał(a):
Normalne Żydziska
franczesko napisał(a):
Żyd żydowi pomoże, ale Polakom się oberwie!
Jesteś chyba bardzo naiwny, skoro myslisz, że tam ich nie ma...
Rozumiem, ze jesteś wyznawcą idei Polska dla Polaków jeśli chodzi o sejm.. ok... nazwisko Dorn wyjątkowo po polsku brzmi... tak jak Wasserman...
"Mądry Żyd, to zakonspirowany Żyd" - i nie jestem antysemita zaden, bo to sam tego nie wymyśliłem, tylko własnie Zyd, którego nazwiska niestety nie pamiętam.
--==maly==-- napisał(a):
P.S. Żydów nie lubię nie przepadam i mam do tego pełne prawo tak samo jak mogę nie lubić mocherów itd
Prawda jest taka, że sami robią z siebie ofiary i koniec. Sami też wykreowali nasz image, jako antysemitów. Kiedyś czytałem trochę o tym, jak to w stanach opisują to, co Polacy robili w czasie II WŚ, to z nerwów nie wiedziałem jak mam to przyjąć.
No i dlaczego mam prawo nie lubić moherów, Amerykanów, Audi, Skody, a Żydzi to

tabu?
Wiele Polaków z zniezrozumiałych mi przyczyn nie lubi Niemców. Nie ma w tym nic dziwnego, a antydojczlandyzm nie istnieje takie, czy inne słowo
Dajmy sobie z tym spokój...