BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 10:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 13:22 
tak jak rok temu nie zamierzam głosować. niech się dalej sami żrą o te stołki... :cwaniak:

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 13:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
tradycyjnie od lat środowisko związane obecnie z PO więc PO

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 14:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
GP-T1000 napisał(a):
niz banda czarnuchow

Do kogo to?

nie do kogo tylko o kim. bynajmniej nie o kolorze skory pisze. a jest jedna instytucja w ktorej chodza wszyscy na czarno i okradaja panstwo z kasy. bo juz dawno kosciol nie jest tym czym mial byc w swoim zalozeniu, a mafia to jest takie ukrupowanie przestepcze ktore ma wtyki w polityce. dlaczego pis nie chce ujawnic ile idzie na kosciol, ile szpitali by mozna bylo za ta kase od bankructwa uratowac, ile podwyzek dla lekarzy i pielegniarek.

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 14:57 
Uzależniony od forum :)

Cytuj:
polityk nigdy nie będzie miał na celu w pierwszej kolejności dobra państwa. najpierw liczy sie poparcie czyli kiełbasa wyborcza, potem własna pozycja. na samym koncu dopiero dobro obywatel
jeszcze przed społeczeństwem są posadki dla rodziny znajomych itp, zrobienie czegoś przeciw opozycji (kto by nie rządził zawsze jakaś jest) później długo długo nic i dopiero sprawy dla społeczeństwa :hyhy:
Coś kiedyś mi się obiła o uszy taka partia jak "karły i debile" czy coś takiego myśłe że oni byli by najlepsi, bo wszystkie mi znane to "K" i złodzieje :zdegustowany:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 15:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
PiS

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 15:46 
Ja póki co zagłosował bym na PO.
PiS zrobił trochę dobrego ale skąd premier ma wiedzieć czego potrzebuje polska rodzina jak sam jej nie ma? Nie szanuje ich również za koalicję z kimś takim jak Lepper czy Giertych. Poza tym jak to już gdzieś było powiedziane nie akceptuje robienia z Polski pośmiewiska czegoś takiego jak mylenie słów hymnu narodowego, nie ufność do banków trzymanie kasy w skarpecie, i Lizanie dupy Rydzyka kilka dni po tym jak Ojciec Dyrektor naubliżał zonie prezydenta ten pojechał podlizywać się na Jasnej górze i nie widział problemu.
Jak by nie patrzeć trzeba jednak szanować swoją kobietę i swój honor.
Wiadomo celem było zdobycie poparcia bo mocherki itd zawsze chodzą na wybory i wszyscy zagłosują na PiS jak Tadzio powie GO TO URNA.
Wyniki ostatnich wyborów mówiły jednoznacznie na PiS głosowali przeważnie emeryci i renciści którzy mieli ogromną frekwencje jako grupa społeczna na Samoobronę głosowali głównie ludzie ze wsi i rolnicy a PO miało największe poparcie wśród ludzi wykształconych żyjących w miastach niestety większość z nich olała sprawę widząc co się dzieje w sejmie dlatego frekwencja wśród tej grupy była mała i PO przegrało.

P.S. Żydów nie lubię nie przepadam i mam do tego pełne prawo tak samo jak mogę nie lubić mocherów itd Stones widzisz właśnie za takie podejście i ciągłe niezadowolenie nie lubi się żydów małą literka a zrobiłeś zadymę na pół tematu o wyborach. Upierdliwi są i ciągle chcą więcej chcą specjalnego traktowanie i czepiają się chu... wie czego :rotfl:
O mnie może ktoś napisać Ukasz łukasz i mam to głęboko ale o żydzie nie wolno haha.
Nazwij mnie antysemitą anty rydzykiem zwisa mi to :rotfl:

Ostatnio edytowano 5 września 2007, 15:57 przez --==maly==--, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 15:52 
Zacna persona forum

Cytuj:
a póki co zagłosował bym na PO.
PiS zrobił trochę dobrego ale skąd premier ma wiedzieć czego potrzebuje polska rodzina jak sam jej nie ma? Poza tym jak to już gdzieś było powiedziane nie akceptuje robienia z Polski pośmiewiska czegoś takiego jak mylenie słów hymnu narodowego, nie ufność do banków trzymanie kasy w skarpecie, i Lizanie dupy Rydzyka kilka dni po tym jak Ojciec Dyrektor naubliżał zonie prezydenta ten pojechał podlizywać się na Jasnej górze i nie widział problemu.
Jak by nie patrzeć trzeba jednak szanować swoją kobietę i swój honor.
Wiadomo celem było zdobycie poparcia bo mocherki itd zawsze chodzą na wybory i wszyscy zagłosują na PiS jak Tadzio powie GO TO URNA.
Wyniki ostatnich wyborów mówiły jednoznacznie na PiS głosowali przeważnie emeryci i renciści którzy mieli ogromną frekwencje jako grupa społeczna na Samoobronę głosowali głównie ludzie ze wsi i rolnicy a PO miało największe poparcie wśród ludzi wykształconych żyjących w miastach niestety większość z nich olała sprawę widząc co się dzieje w sejmie dlatego frekwencja wśród tej grupy była mała i PO przegrało.

Zgadzam się w 100% :super:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 5 września 2007, 20:20 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 15:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
PO, chociaz pewnie gowno zrobia (obietnice przed wyborami a potem maja wszystkich w poszanowaniu, wszystkie kluby takie sa)...tak jak te durne kaczory...no ale Donald z mojego miasta wiec moze bedzie inaczej ;) ;) :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 15:59 
Cytuj:

i właśnie TO jest najbardziej smutne...

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 16:55 
Pierwsze kroki

Ja to się załamie jeśli by PO wygrało! Sprzedadzą Polskę doszczętnie, a szczególnie ten gestapowiec Tusk! Normalne Żydziska, a ludzie lecą na nich głosować! Paranoja! Żyd żydowi pomoże, ale Polakom się oberwie! Jedynie PiS tutaj widze, że są najbardziej patriotyczni! Jak to ktoś tu napisał, że premier mieszka w zwykłym mieszkaniu to tylko świadczy o tym, że nie jest w rządzie tylko dla pieniędzy, a nie oferma! Jednum słowem PO to przegrana dla Polski będzie gorzej jak za czasów SLD! PIS niestety nie morze rządzić bo im właśnie te patafiany przeszkadzają! Mam nadzieje, że będą mieć większą ilość głosów niż 50%, to by w końcu się uciszyły te afery!

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:02 
Przyjaciel forum

Kod silnika: N42B18A
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=100165
franczesko napisał(a):
...a szczególnie ten gestapowiec Tusk! Normalne Żydziska, a ludzie lecą na nich głosować...

no comment :wstyd:

zobacz moje autko: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=2030

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:25 
Częsty bywalec

z takim podejsciem jak niektorzy ... to echh .. nawet nie chce myslec... :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:29 
franczesko napisał(a):
gestapowiec Tusk!

znasz troche historię? wiesz kim byli gestapowcy?
takie gadanie i rzucanie kogoś takimi oskarżeniami, to poważna sprawa i jeśli tego nie zrozumiesz, to bardzo przykre jest.

stones1 napisał(a):
z powodu naszej nie tolerancji i antysemityzmu.

tylko dlaczego Polaków traktuje się jako antysemitów, a Rusków nie? przecież tam antysemityzm jest o wiele bardziej rozwinięty...

franczesko napisał(a):
Normalne Żydziska

franczesko napisał(a):
Żyd żydowi pomoże, ale Polakom się oberwie!

Jesteś chyba bardzo naiwny, skoro myslisz, że tam ich nie ma...
Rozumiem, ze jesteś wyznawcą idei Polska dla Polaków jeśli chodzi o sejm.. ok... nazwisko Dorn wyjątkowo po polsku brzmi... tak jak Wasserman...
"Mądry Żyd, to zakonspirowany Żyd" - i nie jestem antysemita zaden, bo to sam tego nie wymyśliłem, tylko własnie Zyd, którego nazwiska niestety nie pamiętam.

--==maly==-- napisał(a):
P.S. Żydów nie lubię nie przepadam i mam do tego pełne prawo tak samo jak mogę nie lubić mocherów itd

Prawda jest taka, że sami robią z siebie ofiary i koniec. Sami też wykreowali nasz image, jako antysemitów. Kiedyś czytałem trochę o tym, jak to w stanach opisują to, co Polacy robili w czasie II WŚ, to z nerwów nie wiedziałem jak mam to przyjąć.

No i dlaczego mam prawo nie lubić moherów, Amerykanów, Audi, Skody, a Żydzi to :cenzura:
:cenzura: :cenzura: tabu?
Wiele Polaków z zniezrozumiałych mi przyczyn nie lubi Niemców. Nie ma w tym nic dziwnego, a antydojczlandyzm nie istnieje takie, czy inne słowo :zdziwko:

Dajmy sobie z tym spokój...

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:33 
A ja myślę, że wzorem innych for tematy polityczne winny zostać i u nas zablokowane od strzału jako najbardziej afero i agresjogenne. Nierzadko ludzie, którzy mają ze sobą sporo do pogadania, spinają się najczęściej w takich wątkach. Po co to? Wnioskuje jak na wstępie.

też wczesniej o tym wspominałem i sie przychylam do tego.

no i prosze moda o usunięcie jednego z 2 takich samych postów... net mi sie przyblokował, sorry :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:37 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Czarny_simr napisał(a):
franczesko napisał(a):
gestapowiec Tusk!

znasz troche historię? wiesz kim byli gestapowcy?
takie gadanie i rzucanie kogoś takimi oskarżeniami, to poważna sprawa i jeśli tego nie zrozumiesz, to bardzo przykre jest.

stones1 napisał(a):
z powodu naszej nie tolerancji i antysemityzmu.

tylko dlaczego Polaków traktuje się jako antysemitów, a Rusków nie? przecież tam antysemityzm jest o wiele bardziej rozwinięty...

franczesko napisał(a):
Normalne Żydziska

franczesko napisał(a):
Żyd żydowi pomoże, ale Polakom się oberwie!

Jesteś chyba bardzo naiwny, skoro myslisz, że tam ich nie ma...
Rozumiem, ze jesteś wyznawcą idei Polska dla Polaków jeśli chodzi o sejm.. ok... nazwisko Dorn wyjątkowo po polsku brzmi... tak jak Wasserman...
"Mądry Żyd, to zakonspirowany Żyd" - i nie jestem antysemita zaden, bo to sam tego nie wymyśliłem, tylko własnie Zyd, którego nazwiska niestety nie pamiętam.

--==maly==-- napisał(a):
P.S. Żydów nie lubię nie przepadam i mam do tego pełne prawo tak samo jak mogę nie lubić mocherów itd

Prawda jest taka, że sami robią z siebie ofiary i koniec. Sami też wykreowali nasz image, jako antysemitów.

No i dlaczego mam prawo nie lubić moherów, Amerykanów, Audi, Skody, a Żydzi to :cenzura:
:cenzura: :cenzura: tabu?
Wiele Polaków z zniezrozumiałych mi przyczyn nie lubi Niemców. Nie ma w tym nic dziwnego, a antydojczlandyzm nie istnieje takie, czy inne słowo :zdziwko:

moze dlatego istnieje słowo antysemityzm a antydojczlandyzm nie, bo ktos kiedys wymordował 2 500 000 Żydów i rozpieprzył pół świata z powodu jakiejś parnoji.

Ostatnio edytowano 5 września 2007, 20:39 przez stones1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:39 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Czarny_simr napisał(a):
A ja myślę, że wzorem innych for tematy polityczne winny zostać i u nas zablokowane od strzału jako najbardziej afero i agresjogenne. Nierzadko ludzie, którzy mają ze sobą sporo do pogadania, spinają się najczęściej w takich wątkach. Po co to? Wnioskuje jak na wstępie.

też wczesniej o tym wspominałem i sie przychylam do tego.

no i prosze moda o usunięcie jednego z 2 takich samych postów... net mi sie przyblokował, sorry :(

w sumie szkoda ze nie można na jakiś temat merytorycznie rozmawiać, bo ludziom puszczają nerwy. Od samego początku w tym temacie niektórzy piszą wyjątkowo ostrym językiem... Ludzie zrozumcie za 99% polityków ma to wszystko głęboko w tyle , a co niektórzy z Was niemal dadzą się zabić za swoje przekonania polityczne i wiarę w tych .... "polityków".

Ostatnio edytowano 5 września 2007, 17:57 przez stones1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 17:51 
Forumowicz

To ja tez wyraze swe skromne zdanie. Nie wiem jeszcze na kogo pojde glosowac, ale zapewne nie na PIS. Mozna pisac wszystko o rzadach Millera czy nawet Buzka, ale takiego wstydu wtedy sie nie najadlem jak za czasow rzadow Braci. Nie ma to znaczenia ze jeden ma zone a drugi kota. Mysle ze oni nie umieli sobie zdobyc szacunku spoleczenstwa, a przez swe liczne glupie wpadki wzbudzali tylko smiech i pogarde.
Co do Rydzyka i wiekszosci wyborcow PISu to raczej strasznie bawia mnie te osoby. Ci wielcy Chrzescijanie wyzywaja ludzi od Żydow.......... ale czy Jezus nie byl Żydem?
W kazdym razie zal mi ze tyle osob musialo wyjechac zeby zyc, ale dzieki temu spadlo bezrobocie i mozna sie pochwalic statystykami.
I na sam koniec chce zauwazyc ze nic sie nie zmieni w tym pieknym kraju dopoki rzadzic beda osoby ktore o zyciu zwyklego szarego obywatela wiedza tyle co przy szykowaniu sie na bankiet zobazca w Uwadze.
Pozdro Ziomki i nie sprzeczajcie o takie rzeczy bo to i tak nic nie zmieni :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 18:19 

co do Żydów i naszego rządu to Żydem jest aktualny marszałek sejmu RP niejaki Dorn Ludwik

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ludwik_Dorn

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 18:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Żenada.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 5 września 2007, 18:51 
Żyda łatwo poznać ma nos niżej niż uszy ;)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1