--==maly==-- napisał(a):
Za 7,5 tyś można kupić dobre E30 a nie E36 a już napewno nie 2.5.
I tu się z kolegą nie zgadzam. Ja ok 2 miesiace temu kupiłem swoją E 36 za 7300zł. Felgi 17" prawie nowe założone niedawno były, pełna elektryka, 4 szyby, szyber i lusterka. Do tego czarna skóra w niezłym jeszcze stanie i komp pokładowy. Silniczek 2,5 oczywiscie. Z gazem, Nie narzekam na nią. Jedyne wady jakie miała, to odklejona podsufitka, ktorą wymieniłem (koszt 100zł) i szyber ktory się uchylał, a nie rozsuwał. Poza tym jeszcze nic przy niej nie musiałem robić poza tankowaniem oczywiście
--==maly==-- napisał(a):
Zabiera tak dużo mocy,że nawet na benzynie zostaje ze 130KM czyli objedzie cię 2.0 na PB
i tu znowu sienie zgadzam. Nie czuję prawie żadnej róznicy w mocy na gazie czy PB. Predkość maksymalna GAZ-PB waha sie w granicach 10 km/h różnicy. Na gazie w 4 osoby leciałem bez problemu ponad 2 paczki. Na 2 biegu z 4 osobami na pace leciałem 130km/h więc wyniki nie są złe

BMW to klasa sama dla siebie. W poprzednich autach jakimi latałem różnica gaz-Pb była ogromna natomiast BMW to rakieta niezależnie na czym jeździ i niech tak pozostanie
rybik napisał(a):
zle mi sie na sercu robi jak co chwila przejezdza ulica zniszczone BMW.
Tu się zgadzam w zupełnoći. Wnerwia mnie to ze jest tyle tego sprzetu. W moim mieście jest ich bardzo dużo. ALe najlepiej wygladają kolesie w czarnej becie w ciemnych okularach gdy nie ma słońca

Pełen szpan, jestem kupił E36 i tak włąśnie jeździ. Miała piekne 17" Rial'a, miała bo juz zostaly tylko 3 krawężnik i to tylnim kołem. Masakra!!!

Tak to się wożą BMkami

Ja w swojej chciałbym inne lampy na tył i ciemne szyby. CZy dobrym pomysłem jest aluminiowa lota na klapę??? Doradźcie cos. Przyjmę każdą opinię z godnością