BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 21:20 
Specjalista

Im więcej partii tym bardziej rozdarte krzesła w sejmie i konieczność budowania koalicji dla uzyskania większości głosów.......to nie polityka, lecz biznes. My się przyłączymy do Was a Wy nam dacie to i tamto. Pozostali zaś będą robić podchody jakby ich tu udupić. Tak zawsze było, jest i będzie.....jeden drugiemu nogę podkłada, a drugi trzeciemu dołek kopie, gdzie trzeci popycha pierwszego, żeby i sam się też wywrócił. Tymczasem społeczeństwo czeka......czeka..... i doczekać się nie może.
Poli..ty..c.....BIZNESMENI swoje, a prawo swoje, naród zaś także swoje.......chyba jeszcze tylko cyganie trzymają się zasady, że swój swojego nie okradnie, nie oszuka.
Społeczeństwo się już naśmiewa, kpi sobie z całej tej sytuacji w oficjalny sposób i NIC. Żadnego zachowania godności własnej i partii.....byleby istnieć jak najdłużej i jak najdłużej trzymać się rządowego garnuszka.

Na jaką partię głosować ????????????......a w której są nowe twarze.......ze szczerymi intencjami, nie skorumpowane, wyznające narodowy patriotyzm. Na kogo mam głosować ???????? na te same osoby, które powinny odejść już dawno do lamusa ?????? Wszyscy chcą coś dobrego zrobić, ale jakoś im to nie wychodzi.
Wybierać mniejsze zło !!!!!!! Ciekawe podejście do urny wyborczej. Ja już wybrałem, jak kiedyś pisałem i do urny nie zamierzam narazie się zbliżać.....trochę patriotyzmu (dla ironi) w sobie jeszcze mam.

ps. w ankiecie brakuje jednej opcji "nie lecę" plus wygwiazdkowanie przed hasłem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 21:35 
Uzależniony od forum :)

Nie wiem czy już było o kosztach rozwiązania sejmu??
Sumka niemała, szacuje się na 9 mln pln na odprawy dla posłów :zly: ZA CO? :wsciekly: i nikt nie pyta skąd wziąć na to pieniądze, jakto było z drogami, czy pielęgniarkami...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 21:57 
Specjalista

Cytuj:
ZA CO?

Za to, że wybieraliśmy. (niech już będzie, że podałem końcówkę .....śmy, bo i tak ZA TO zapłacimy Wszyscy)

.......w odróżnieniu jednak od tego co pisałem, fakt, że nie głosowałem i nie wybierałem daje mi dobre poczucie i czyste sumienie, że to nie moja wina. Faktem jest, że nie oddany głos, to głos, który mogł wiele zmienić.........w istniejących okolicznościach (wybór partii) napewno nie wiele zmian by było.

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 22:04 
agrafga napisał(a):
....zauważcie, że w większości postów jest napisane "Kaczyńscy"........nie w liczbie pojedynczej.....tak mocno się obaj w Waszych głowach zakorzenili, że jeden bez drugiego też oddychać nie umie.........a przecież mamy jednego rządzącego....Prezydenta.....a nie dwóch takich....

W większości, ale nie w moich ;) Jak nie masz siostry lub brata (do tego bliźniaka!), to nie zrozumiesz :)

agrafga napisał(a):
EDIT: Bagor...jaką ocenę miałeś z języka polskiego?;-) Ot taka osobliwa ciekawość kobiety...
Generalnie, panowie...jestem pod wielkim wrażeniem eposów jakie tutaj wklejacie:-)
Serio serio...wypracowania na 6+...:-) :hyhy:

Skoro tak uważasz, to jest mi niezmiernie miło :) Jednakże ocena pozostanie moją słodką tajemnicą. Nie lubię się chwalić :hyhy: :rotfl:

EniGmatiC napisał(a):
To juz nie mo problem, tylko Kaczyńskiego, że wykonuje takie paniczne posunięcia niezgodne z prawem. Nie trzeba było odwoływć ministrów. To nie moja teoria, to prawo - odwołał ministrów wiec objał ich funkcje - a to ze nie był w stanie wykonywac ich obowiazków świdczy o jego durnych posunieciach.

Nadal nie rozumiesz. Jaki miał wybór? Wiesz co się w ogóle dzieje w sejmie? Tak czy siak zostaliby odwołani, ponieważ PO złożyło 19 wniosków o odwołanie ministrów. Tylko wtedy sprawa by się bardziej skomplikowała. Wyciągniesz z tego jakieś wnioski?

EniGmatiC napisał(a):
Bagor po prostu już nie wiem jak do Ciebie dotrzeć i dlatego daje takie przejaskrawione przykłady. Przykład z bankiem w dziecinny wrecz sposób

Do tej pory nie podałeś żadnych konkretów. Przykłady na poziomie dziecka, możesz sobie opowiadać do poduszki. Jeśli chcesz mnie przekonać, to musisz użyć rozumu w większym stopniu.

EniGmatiC napisał(a):
Twój problem polega na tym, że nie umiesz sie przyznać do błądu i brniesz dalej w swoim zaślepieniu. To Ty nie odpisujesz na postawione argumenty. Jedyne co robisz to wysmiewasz i sprowadzasz do banłu to co zostało napisane przez innych.
Nie na tym polega rzeczowa dyskusja.

Na szczęście nie jestem zaślepiony jak Ty. Atakujesz Kaczyńskich na oślep, ale z trafieniem masz już problem.
Podaj przykłady gdzie wyśmiewałem, bo póki co wygląda mi to na Twoje urojenia. Widzisz to, co chcesz, a nie to, co jest.

EniGmatiC napisał(a):
Problem polega na tym, że niektórzy udowadniaja, że Ziemia jest płaska i osadzona na 4 krokodylach. Najgorsze jest to, że sa ludzie, którzy im wierzą.
Załamka.

Komuś trzeba, zbytnia wiara we własny rozum i przeświadczenie o swojej racji, może się źle skończyć. Osobiście czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko.

EniGmatiC napisał(a):
Zupełnie jak Kaczyńscy. Widzę, że masz te same poglady co Kaczyńscy i postepujesz w podobny sposób. Zasady zobowiazują. Zadnymi argumentami nie da sie Ciebie przekonać, wiec tak, jak napisałeś, dalsza dyskusja nie ma sensu.

Żebyś wiedział, że zobowiązują. Również uważam, że jesteś niereformowalny, więc dalsza dyskusja będzie bardziej jałowa, niż kasza.

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 22:44 
Specjalista

Bagor......tak patrzę na Twój podpis i fotki i próbuję sobie wyobrazić myśli tych osób ze zdjęć na wspólnym spotkaniu:

pierwsza osoba
...ale ekipa....zaraz wybuchnę śmiechem!
druga osoba
...nie przesadzaj....zobaczysz, że będzie zabawnie
trzecia osoba
...nooooo....napewno na powagę nie widzę miejsca
czwarta osoba
...a czy ktoś tu zamierza wogóle coś poważnego
piąta osoba
...nie martw się Andrzejku.......coś wymyślimy
szósta osoba
...taaaaa i znowu będę musiał sprzątać po was
siódma osoba
....najbardziej obawiam się, że wszystko może się wydać
ósma osoba
...poradzimy sobie, ja jestem dobrej myśli...jak zawsze

brakuje mi jeszcze tylko fotki osoby za którą obstajesz do której mógłbym dopisać:
dziewiąta osoba (brak)
No to drogie koleżanki i koledzy do dzieła.....będziemy mieli darmową transmisję kabaretu w TV.
ewentualnie dziesiąta osoba
no to co.....jeszcze raz.......jeszcze jeden i jeszcze raz
reakcja społeczeństwa
oszukali mnie złodzieje

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 23:09 
robertbmw napisał(a):
brakuje mi jeszcze tylko fotki osoby za którą obstajesz

Mówisz, masz:
Obrazek
K****, w tym berecie mi nie do twarzy, ale ch** z tym, ważne są głosy.
;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2007, 23:22 
Specjalista

Cytuj:
Mówisz, masz:

Nie jestem pewien, czy akurat o tego mi chodziło, ale co za różnica.....ważne że w berecie :rotfl:

....bynajmniej nie będzie się ta osoba czuła zdemaskowana :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 01:43 
Forumowicz

Do zwolenników Pis'u: czy słuchacie Radia Maryja?

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 02:05 
Rekinek napisał(a):

Żyjesz w stereotypach?

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 02:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: saab 93 SC
Kod silnika: Z19DTH
Rekinek napisał(a):

Nie, nie sluchamy.. a co ma RM wspolnego z PiS ? Tylko ograniczonym uyslowo kojarzy sie jedno z drugim i nie widza nic poza tym ... Sluchamy np. BBC R1.. i nawet rozumiemy co tam mowia w tym obcym jezyku...

Ps. Na przyszlosc.. Nie sluchamy RADIA... sluchamy RADIO! proponuje poglebic swoja wiedze z zakresu jezyka Polskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 09:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
reserved napisał(a):

Ps. Na przyszlosc.. Nie sluchamy RADIA... sluchamy RADIO! proponuje poglebic swoja wiedze z zakresu jezyka Polskiego.

...i przytyków OT-owych część druga:-P

...polskiego piszemy z małej litery:-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 16:07 
Częsty bywalec

Dzisiaj przeczytałem tekst wywiadu, którego udzielił Tomasz Lis Wirtualnej Polsce i w pełni zgadzam się z tym co powiedział (choć nie zawsze jestem tego samego zdania co on ;) )
Oto fragment...
"Na swój sposób zabawne jest obserwowanie jak nasi politycy próbują nas robić w konia. Te próby mają oczywiście charakter permanentny, ale w kampanii wyborczej szczególnie przybierają na sile. Nie ma takiej bzdury, której by nie powiedzieli, nie ma takiej obietnicy, której by nie złożyli. I nie przejmują się, że bzdury są oczywiste, a obietnice nie do spełnienia. Mają nas za durniów i zgodnie z tym założeniem działają."
Więcej tutaj http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=14738

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 16:18 
Częsty bywalec

reserved napisał(a):

Obecnie w języku polskim słowo radio odmienia się

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 20:13 
Forumowicz

reserved napisał(a):
Nie, nie sluchamy.. a co ma RM wspolnego z PiS ? Tylko ograniczonym uyslowo kojarzy sie jedno z drugim i nie widza nic poza tym ... Sluchamy np. BBC R1.. i nawet rozumiemy co tam mowia w tym obcym jezyku...

Nic, chciałem wiedzieć. Może inne źródła informacyjne kłamią, nie słucham RM ani nie oglądam TRWAM, a z innych źródeł słyszę, że PiS lubi te stacje i często tam gości.
Program PiS mi się podoba, głównie w kwestii rozliczenia komuchów (trzeba było to zrobić od razu po okrągłym stole, ale cóż...) Ale tolerowanie księżula-rasisty już nie...
reserved napisał(a):

komentarz zbyteczny...

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2007, 21:19 
Forumowicz

Ja powróce do tematu: głosuje na PO i mam nadzieję, że PO po wygranych wyborach utworzy koalicje z PiS'em. Jest to dla mnie jedyna koalicja, która ma sens.

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2007, 14:26 
Forumowicz

Bagor napisał(a):
Rekinek napisał(a):

Żyjesz w stereotypach?

Tak, np. w takich

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2007, 19:19 
uuuuuuuuuuuuuuu... ZABIŁ!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2007, 23:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Podpalmy ten Reichstag...

Tytuł:
PostNapisane: 26 września 2007, 19:30 
Pierwsze kroki

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
zagłosować na jakąś normalną partię

przykłady, przykłady z uzasadnieniem????

MAJSU_WuWuA napisał(a):
takim debilom z PiS`u

uzasadnienie, uzasadnienie z przykładami ?????

PIS??? Dziwie się ludzią którzy raz się nabrali i jeszcze raz chcą się nabrać, niech ktoś mi powie co się poprawiło??? Może tak jak premier twierdzi zmniejszyło się bezrobocie, brawa drogi premierze że odesłałeś z kwitkiem 50% w poszukiwaniu pieniędzy na życie (normalnych) do krajów UE głównie na wyspy a teraz chodzisz dumny i jeszcze masz czelność mówić w kampanii że zmniejszyło się bezrobocie.
Rządy objeły osoby kompetentne a Polska napewno zyskała uznanie w świecie ale prędzej za sprawą TYSKIEGO :D
Patrze na swoją babcie i ręce mi opadają jak ostatni grosz ze swojej marnej emeretury rzuci na koło radia Maryja i nie da powiedzieć złego swłowa o ojcu dyrektorze, który za te pieniążki kupuje nowe A6 z pełnym wyposażeniem bo przecież bez nawigacji nie trafiłby do Częstochowy. Komentarze starszych ludzi na ten temat "ojciec musi jeździć bezpiecznym autem i wcale nie jest rozrzutny bo kupił auto za ćwierć miliona a mógł kupić za milion."
Pan Zbigniew Z. następna aktywna osoba która jest sterowana jak kukiełka i za wszelką cenę próbuje błysnąć wśród narodu, co za tym idzie najpierw aresztowania a później wypłacenia słonych odszkodowań dla niesłusznie zamkniętych - z czyjej kieszeni .... PS. Pan Zbyszek samotny kawaler który pewnie nigdy nie miał kobiety więc musi to z siebie wyrzucić w jakiś sposób - takiego chłopaka to ze świeczką szukać :rotfl:

Dlaczego nawiązałem do radia Marysia ponieważ to jest najsłabszy punkt naszego państwa niby śmieszne ale "Imperium Rydzyka" przekształciło się w sektę która metodą "coś za coś" połączyła się z PISem, teraz ojciec mówi że w rządzie są sami złodzieje to babcie klaszczą idą na wybory i na kogo głosują oczywiście na tych najsprawiedliwszych ludzi prawa... (mam nadzieje że Nelly R. wprowadzi trochę zamieszania w kręgu imperium po tym jak powiedziała że popiera aborcje)

A co się podziało z młodymi??? Oczywiście podbijają wyspę i choć by chcieli zagłosować to nie mogą. Ci co zostali twierdzą że i tak nic zmienią i mają wybory głęboko w d....

Ktoś już to pisał ale powtórze

"LUDZIE WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ TO WASZ ZASRANY OBOWIĄZEK ABY POŚWIĘCIĆ TE 15 MIN I WRZUCIĆ KOPERTĘ DO URNY, JEST ŹLE A MOŻE BYĆ JESZCZE GORZEJ!!!"

co z was za patrioci skoro nasza ojczyzna jest wam obojątna, zauważcie co się dzieje na drogach same radary i radiowozy, na ulicach wszedzie policja, państwo prawa, a żeby było mało to przed wyborami nasz premier oświadczyłe że pieski dostaną jeszcze po 500zł podwyżki !!! Bardzo mobilizujące zagranie. Dziwnym trafem nagle znalazły się pieniądze dla pielegniarek - też ciekawe!!!

Jak widzę w TV lub słyszę w radiu głowy państwa to aż ciarki mi na plecach przechodzą, a już jak widzę ich super reklamę to brak mi słów.

Ja będe głosował na PO - dlaczego bo są największym konkurentem PISU i tylko oni mogą z nim wygrać. Więc każdy głos może się liczyć, pozatym po części popieram zamiary Tuska nie tylko ja, jak widać zawsze po wyborach to PO wygrywa w dużych miastach gdzie głosują ludzie wykształceni. A poza tym jest to partia typowo demokratyczna, wkońcu ile lat walczyli nasi przodkowie byśmy mieli tą pseudo demokracje. Chcecie mieć znowu godziny policyjne??!!??
Nie zaprzepaszczajcie tego IDŹCIE na wybory skoro macie jeszcze prawo głosu!!!

Dzięki za przeczytanie przemówienia :-)

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 10:20 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Jeszcze takie jedno zaslyszane sporztrzeżonko.

Się twierdzi, że w Polsce panuje kult sily - moda na lykanie koksu, nabijania karkow + golenie na lyso ( nie wiem czy pamietacie, ale to sie pojawilo na poczatku lat 90-tych kiedy kryminalisci zaczeli rzadzic w miastach i miasteczkach, w innych krajach tego nie ma!!)
Do tego jest straszny pęd i presja na wyglad - operacje palstyczne, solaria, kosmetyki (meskie tez) - ludzie maja ponabijane glowy myślą, żeby wyglądać jak ci na reklamach i billboardach.
Zdaje się, to taki regres czlowieka, cofamy się w kwestii rozwoju osobowości, czesto czytam o wtórnym analfabetyźmie. Zamisat sie ineteresowac tym co w srodku, ludzie sie skupiają na wyglądzie.
Wygląd wystarczy by być "gwiazdą" - zobaczcie na pseudo kariery niby gwiazd z wiadomości - zwykli czytacze tekstu robią z siebie, i robi się z nich, gwiazdy. Niedawno w końcu na glos powiedzial to Jan Łomnicki. Miernota się promuje, dlatego bo wygląda dobrze.
Z zera - bohatera.

Piszę o tym, bo tylko tak można wytlumaczyc w jaki sposob krytykuje sie Kaczynskich, i glownie za co.
Że maly, że Kaczyńska brzydka ( to dla mnie bylo zchamienie na maksa jakiego Polska nie widziala - porownywanie jej do jakichś kadrów z filmów, jakichś potworków), że koślawy, że się sepleni.

W sumie to nie wiem czy trzeba sie dziwić.....
W USA dawno to pojeli, i prezydent zawsze jest przystojniejszy niz jakas srednia z ulicy.
Ci mądrzejsi, brzydsi, robią robote za kulisami.
A lud potrzebuje zawsze i potrzebowal igrzysk.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1