agrafga napisał(a):
....zauważcie, że w większości postów jest napisane "Kaczyńscy"........nie w liczbie pojedynczej.....tak mocno się obaj w Waszych głowach zakorzenili, że jeden bez drugiego też oddychać nie umie.........a przecież mamy jednego rządzącego....Prezydenta.....a nie dwóch takich....
W większości, ale nie w moich

Jak nie masz siostry lub brata (do tego bliźniaka!), to nie zrozumiesz
agrafga napisał(a):
EDIT: Bagor...jaką ocenę miałeś z języka polskiego?;-) Ot taka osobliwa ciekawość kobiety...
Generalnie, panowie...jestem pod wielkim wrażeniem eposów jakie tutaj wklejacie:-)
Serio serio...wypracowania na 6+...

Skoro tak uważasz, to jest mi niezmiernie miło

Jednakże ocena pozostanie moją słodką tajemnicą. Nie lubię się chwalić
EniGmatiC napisał(a):
To juz nie mo problem, tylko Kaczyńskiego, że wykonuje takie paniczne posunięcia niezgodne z prawem. Nie trzeba było odwoływć ministrów. To nie moja teoria, to prawo - odwołał ministrów wiec objał ich funkcje - a to ze nie był w stanie wykonywac ich obowiazków świdczy o jego durnych posunieciach.
Nadal nie rozumiesz. Jaki miał wybór? Wiesz co się w ogóle dzieje w sejmie? Tak czy siak zostaliby odwołani, ponieważ PO złożyło 19 wniosków o odwołanie ministrów. Tylko wtedy sprawa by się bardziej skomplikowała. Wyciągniesz z tego jakieś wnioski?
EniGmatiC napisał(a):
Bagor po prostu już nie wiem jak do Ciebie dotrzeć i dlatego daje takie przejaskrawione przykłady. Przykład z bankiem w dziecinny wrecz sposób
Do tej pory nie podałeś żadnych konkretów. Przykłady na poziomie dziecka, możesz sobie opowiadać do poduszki. Jeśli chcesz mnie przekonać, to musisz użyć rozumu w większym stopniu.
EniGmatiC napisał(a):
Twój problem polega na tym, że nie umiesz sie przyznać do błądu i brniesz dalej w swoim zaślepieniu. To Ty nie odpisujesz na postawione argumenty. Jedyne co robisz to wysmiewasz i sprowadzasz do banłu to co zostało napisane przez innych.
Nie na tym polega rzeczowa dyskusja.
Na szczęście nie jestem zaślepiony jak Ty. Atakujesz Kaczyńskich na oślep, ale z trafieniem masz już problem.
Podaj przykłady gdzie wyśmiewałem, bo póki co wygląda mi to na Twoje urojenia. Widzisz to, co chcesz, a nie to, co jest.
EniGmatiC napisał(a):
Problem polega na tym, że niektórzy udowadniaja, że Ziemia jest płaska i osadzona na 4 krokodylach. Najgorsze jest to, że sa ludzie, którzy im wierzą.
Załamka.
Komuś trzeba, zbytnia wiara we własny rozum i przeświadczenie o swojej racji, może się źle skończyć. Osobiście
czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko.EniGmatiC napisał(a):
Zupełnie jak Kaczyńscy. Widzę, że masz te same poglady co Kaczyńscy i postepujesz w podobny sposób. Zasady zobowiazują. Zadnymi argumentami nie da sie Ciebie przekonać, wiec tak, jak napisałeś, dalsza dyskusja nie ma sensu.
Żebyś wiedział, że zobowiązują. Również uważam, że jesteś niereformowalny, więc dalsza dyskusja będzie bardziej jałowa, niż kasza.