BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 16:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:35 
Uzależniony od forum :)

a ja z innej beczki...tak zyciowo troche...

od kilku miesiecy prowadzimy z dziewczyna dzialalnosc gospodarcza...choc teraz prowadzi glownie ona poniewaz ja od pewnego czasu pracuje gdzie indziej.na zarobki nie narzekam ale NIE MA DNIA zebym sie nie zastanawial nad wyjazdem z kraju.i szczerze mowiac jestem coraz bardziej na to zdecyodwany...z czego dumny nie jestem...ale zycie ma sie jedno i nie mam zamiaru go marnowac na "walke z systemem w Polsce"... :/

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:42 
Kucharz napisał(a):
sprawiasz jednak takie wrażenie, jakbyś miał pretensje do innych, że im się udało, a mi nie, taki typ roszczeniowy, głównie z takich składa się elektorat PiS

Podaj jakieś cytaty na dowód Twoich słów. Nie znasz mnie, nie widziałeś mnie nigdy na oczy. Nie wiesz kim jestem. Oceniasz mnie na podstawie E30? Myślisz, że jesteś ode mnie bogatszy (śmiesznie to brzmi), bo masz E39? Nie o to tu chodzi. Człowieku sukcesu, któremu się "udało" :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
wnioskuję to po postach, auto nie ma tu znaczenia

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:49 
Bagor, prawda jest taka, że szukasz zaczepki, jak np. z tymi interesami. Dokładnie w ten sam sposób odbiera to Kucharz, więc się nie dziw takiej reakcji.

Pojawia się tylko pytanie: po co to? Dokąd prowadzi ta dyskusja poza spamowaniem forum? Porozmawiajmy o problemie, który ma Kornelio, a nie rozmawiamy na tak niskim poziomie :/

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:49 
Pierwsze kroki

Bagor napisał(a):
792238975 napisał(a):
Głosując na PiS kupujesz swojemu dziecku bilet w jedną stronę do Anglii! :super:

Dorośnij, nie bądź naiwny. Myślisz, że jak wygra PO, to nagle ludzie przestaną wyjeżdzać?!
Ludzie wyjeżdżają, bo mają taką możliwość! Jadą tam, gdzie jest większa kasa. Proste i logiczne, ale jednak nie dla wszytkich.

792238975 napisał(a):
Mydlą oczy dla polaków tymi swoimi reklamówkami, premier za swoją kilkusekundowa reklame w TVP zapłacił 400tys zł ciekawe z czyich pieniędzy.

Najzwyklejsze w świecie kłamstwo. Podaj źródło skąd to wytrzasnąłeś lub to publicznie odwołaj. To jest pomówienie, wiesz, że za to jest kara przewidziana prawem?

Kucharz napisał(a):
Bagor co Ty masz z tymi interesami, zacznij się dorabiać, to nie będziesz innym zazdrościł

Ja nikomu nie zazdroszczę, nie jestem typem materialisty. W przeciwieństwie do Ciebie nie zakładam tematów ile wydałem na samochód :rotfl: Zeskanuj jeszcze paragony i faktury :rotfl:

Co do pierwszego zarzutu, gdybyś czytał uważnie to przeczytałbyś że napisałem

chcę aby w naszej ojczyźnie coś się zmieniło, nie wiem czy PO to sprawi(...)

Jako iż PO jest najbliższa w walce z PISem to jest jeden z powodów mojego głosu.

Drugi zarzut, koszt reklamy został przedstawiony w jednej z gazet prawdopodobnie był to "Fakt" już nie pamiętam dokładnie - więm że to brukowiec ale myśle że mają w tym przypadku racje, skoro jak piszą Urbański za jeden występ w "Tańcu z Gwiazdami" chciał 50tys to myśle że te 400tys to zwykły ochłap. A wg Ciebie ile kosztowała ta reklama?

To że Kucharz sumuje rachunki i piszę o tym w jednym z postów na którym padło pytanie odnośnie kosztów utrzymania E39 chyba nie mówi o nim że jest materialistą, nie znam go osobiście więc nie wypowiadam się na ten temat.

Jestem zaocznym studentem 3 roku i chyba już tylko szkoła trzyma mnie w tym kraju szkoda tej grubej kasy która poszła na szkołę.
Edukacja następny temat za 1 semestr swoich studiów płacę 2400zł, myślisz że państwo jakoś pomaga dla studentów? Zlikwidowali wszystkie możliwe ulgi.

Czekam cały czas na Twoją odpowiedź co dobrego zrobił dla nas PIS że tak za nimi obstajesz???

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 22:55 
792238975 napisał(a):
Edukacja następny temat za 1 semestr swoich studiów płacę 2400zł, myślisz że państwo jakoś pomaga dla studentów? Zlikwidowali wszystkie możliwe ulgi.

student.. to zło konieczne i kasa.. zarówno dzienny jak i zaoczny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 23:01 
792238975 napisał(a):

Nie mam już siły na dyskusję z kłamstwami. Ulgi dla studentów zlikwidowano za rządów SLD :!: Znowu coś insynuujesz. Robisz to specjalnie? Skąd czerpiesz taką wiedzę?

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 23:08 
Pierwsze kroki

Prosta odpowiedź - Z ŻYCIA !!!
Mogli to zlikwidować nawet i za Gierka ale czy pis za swoich rządów coś poprawił w tym kierunku ???

Ja przynajmniej staram się w jakiś sposób wyjaśnić swoje poglądy a Ty ... ?
Może lepiej tak jak piszesz "skończ dyskusje z kłamstwami" :cisza:

Bo nie potrafisz wymienić nawet jednej pozytywnej strony swoich bohaterów, już chyba wiem czemu Ci tak na nich zależy, bo są z Warszawy :rotfl:

Ostatnio edytowano 28 września 2007, 08:46 przez 792238975, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 23:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E36 323ti Compact
Kod silnika: M52B25
widzę ze i w ankiecie na forum ,potwierdzają sie preferencje wyborcze Polaków ,oby sie potwierdziły :]

moje CB -- > President Harry II ASC + Sirio ML-145

Mój mały czarny diabełek BMW 323Ti Compact

Tytuł:
PostNapisane: 27 września 2007, 23:12 
Pierwsze kroki

Oby jutro mi ktoś nie zrobił z tej złości napisu gwoździem na becie - "I tak wygra PIS" :cenzura: :rotfl:

Dodam trochę humoru, żeby nie było że psuję atmosferę

http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=1973

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 00:08 
792238975 napisał(a):
Prosta odpowiedź - Z ŻYCIA !!!
Mogli to zlikwidować nawet i za Gierka ale czy pis za swoich rządów coś poprawił w tym kierunku ???

Tu nie chodzi o to czy coś poprawili, tylko o to, że napisałeś GŁUPOTĘ i NIEPRAWDĘ. Jeśli czegoś nie wiesz, to po prostu o tym nie pisz. Proste. Ulgi dla studentów zlikwidowało SLD i przyjmij to do wiadomości.

792238975 napisał(a):
Ja przynajmniej staram się w jakiś sposób wyjaśnić swoje poglądy a Ty ... ?

Jakoś nie zauważyłem gdzie wyjaśniasz swoje poglądy. Nadal nie wiem skąd wziąłeś sumę 400 tys zł. Podaj konkretne źródło. Konkrety się liczą, a nie gdzieś słyszałem, gdzieś czytałem, mama mi mówiła. Przeciętnie 30 sekundowa reklama w TVP kosztuje od 200 zł (TVP Kultura 9 rano) do 80 tys. zł (po M jak Miłość 20:45). Skąd 400 tys. zł? Trochę powagi.

792238975 napisał(a):
Bo nie potrafisz wymienić nawet jednej pozytywnej strony swoich bochaterów, już chyba wiem czemu Ci tak na nich zależy, bo są z Warszawy :rotfl:

Gdybyś przeczytał inne wątki na tym forum o polityce, to byś zauważył dlaczego głosuję na PiS. Nie mam zamiaru pisać w każdym wątku tego samego. Jeśli Twoim boCHaterem jest Tusk, to brawo. Ja nie mam boHaterów :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 00:22 
Forumowicz

A ja z innej beczki. Jak zwykle przed wyborami remontują drogi (przynajmniej w mojej okolicy). Przedterminowe wybory powinny być więc co rok :cisza: :cisza: :cisza:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 02:18 
Ja mam następującą wizję na scenariusz po wyborach. PiS wygrywa wybory i tworzy koalicję z konserwatywną częścią PO. Jak to możliwe? Już odpowiadam. Z list PiSu startuje Maciej Płażyński (jeden z założycieli Platformy Obywatelskiej), znany z konserwatywnych poglądów. Uważa, że Platforma kieruje się na lewo. Jest zwolennikiem koalicji POPiS. Dalej. Nelly Rokita usuwa Jana Rokitę w cień (na czas kampanii). Jest to zamierzony cel, ustalony wspólnie z małżonkiem. Jak wiemy Jan Rokita jest również przeciwnikiem "lewej nogi", także o konserwatywnych poglądach. Te dwie osoby o silnej pozycji (Płażyński i Rokita) są w stanie wyciągnąć z PO sporą konserwatwyną część i stworzyć koalicję z PiSem. Taki jest też plan Kaczyńskiego. Marginalizowanie Tuska jest celowe i ryzykowne, ale jeśli wszystko się uda będzie :super:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 07:31 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Bagor napisał(a):
Taki jest też plan Kaczyńskiego. Marginalizowanie Tuska jest celowe i ryzykowne, ale jeśli wszystko się uda będzie :super:

szkoda tylko że ten wielki antykomunista robiąc to nagania głosów LiD - owi. Tak to sobie wymyślił, by nie zdecydowani, by wrogowie PiS wybrali LiD a nie PO.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 07:47 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Bagor napisał(a):
PO zbytnio brata się z postkomunistami. Jan Rokita znany przeciwnik jakichkolwiek sojusz z postkomunistami, został odsunięty na dalszy plan, aż w końcu odszedł. Z list PO na PIERWSZYM miejscu w Katowicach wystartuje Kazimierz Kutz :!: Związany od lat z lewicowym środowiskiem. To ten sam, który uczestniczył w naradach PZPR. To ten sam, który skrytykował Bareję (twórca kultowego filmu "Miś") i potem nie mógł przez dwa lata nakręcić żadnego filmu.

Naradach PZPR? Ale na temat kultury Bagor, ponieważ pan Kutz był współorganizatorem Kongresu Kultury, rzeczywiście straszna zbrodnia.

Zapomniałeś również o tym że pan Kutz w przeciwieństwie do Jarosława Kaczyńskiego był internowany w stanie wojennym oraz że odszedł z TV na znak protestu przeciwko wydarzeniom w kopalni Wujek.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 08:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: M43B16
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=53724
Będę głosował na LiD i nic tego nie zmieni. Przez obecny rząd przestałem oglądać "Wiadomości" poniewaz jak chce zobaczyć clown-ów to ide do cyrku. PiS i Samoobrona to banda idiotów która się dorwała do władzy a nie ma o tym zielonego pojęcia. Dobrze że wygrzebują te wszystkie brudy i mało ustaw uchwalają bo jak by zaczęli uchwalać po swojemu to katastrofa gwarantowana. :mur: :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 08:57 
Pierwsze kroki

Nie ośmieszaj się Bagor - jeśli reklama w TVP kosztowałaby 200zł to chyba tylko reklamy by w niej leciały, tyle to kosztuje jedna strona w gazecie regionalnej.
Było to napewno w fakcie ale nie magazynuje tych gazet więc Ci teraz nie odszukam tego nr. Nawet Słynny Romek, którego nie trawie zobaczył nieprawidłowość w naszej TVP:

http://www.wirtualnemedia.pl/article/21 ... sciami.htm

Zacznij czytać ze zrozumieniem bo nigdzie nie napisałem że PIS zlikwidował ulgi napisałem tylko że odkąd siedzą przy korycie to nie robią nic dobrego aby poprawić życię dla studentów.

Tym o to akcentem kończe beznadziejny spór słowami:
PIS jest super i nie ma lepszej partii, zrobili dla nas tyle dobrego - Bagor mnie przekonał :super:

Niebęde się kłócił o ty czy PO czy PIS, bo nasz rząd to jeden wielki cyrk, jakbyś do niego wstąpił dostałbyś min 10tys na ręke + dodatki i też byś siedział jak szara myszka nie narażając się nikomu. W cyrku jak to zwykle bywa ktoś kogoś prowadzi... Ja poprostu chciałbym aby rolę sięodwróciły

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 12:21 
Częsty bywalec

Odnośnie wydatków i "taniego" państwa, taki mały przykład z ostatniej chwili ;)
Prezydent Rzeczypospolitej musi mieszkać w dobrym apartamencie, bo czasy prowadzenia dziadowskiej polityki się skończyły. Poza tym Polska nie jest jakąś republika bananową -tak premier odpowiada na pytanie dlaczego Lech Kaczyński i cała delegacja (ok.60 osób)podczas pobytu w Nowym Jorku mieszkali w najdroższym hotelu na Manhattanie. Na czas sesji Narodów Zjednoczonych ceny w hotelach w Nowym Jorku rosną dwu, a nawet trzykrotnie. Według nieoficjalnych informacji za jedno łóżko w hotelu Waldorff Astoria polska delegacja mogła zapłacić nawet 1500 USD.

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 12:53 
792238975 napisał(a):
Nie ośmieszaj się Bagor - jeśli reklama w TVP kosztowałaby 200zł to chyba tylko reklamy by w niej leciały

Specjalnie dla Ciebie zamieszczam aktualny cennik: http://s009.wyslijto.pl/download.php?fi ... 1719707664
I kto miał rację? Jak widzisz są reklamy od 200 zł... Jeśłi nie masz o czymś pojęcia, nie znasz cen, to nie staraj się za wszelką cenę przekonywać ludzi do bzdur.
Abstrahując od kwot. Nie rozumiesz, że nie tylko PiS ma spoty w TV?
Z Twojego toku rozumowania wynika, że inne partie spoty mają za darmo lub płacą dużo mniej, a jeden jedyny PiS płaci 400tys. zł. Zaiste śmieszne. Żyj w niewiedzy i błogiej propagandzie.
Myślę, że bardziej niż Ty nie da się już ośmieszyć. Dosłownie w paru postach pokazałeś brak wiadomości, a Twoje argumenty okazały się bzdurami.

792238975 napisał(a):
Zacznij czytać ze zrozumieniem bo nigdzie nie napisałem że PIS zlikwidował ulgi napisałem tylko że odkąd siedzą przy korycie to nie robią nic dobrego aby poprawić życię dla studentów.

A to kto napisał:
792238975 napisał(a):
Jestem zaocznym studentem [...] Zlikwidowali wszystkie możliwe ulgi.

Nie bądź żałosny, pamięć zawodzi?

792238975 napisał(a):
kończe beznadziejny spór

Masz coś w sobie z Kmicica --> Kończ waść, wstydu oszczędź :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 września 2007, 16:38 

792238975 napisał(a):
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
zagłosować na jakąś normalną partię

przykłady, przykłady z uzasadnieniem????

MAJSU_WuWuA napisał(a):
takim debilom z PiS`u

uzasadnienie, uzasadnienie z przykładami ?????

PIS??? Dziwie się ludzią którzy raz się nabrali i jeszcze raz chcą się nabrać, niech ktoś mi powie co się poprawiło??? Może tak jak premier twierdzi zmniejszyło się bezrobocie, brawa drogi premierze że odesłałeś z kwitkiem 50% w poszukiwaniu pieniędzy na życie (normalnych) do krajów UE głównie na wyspy a teraz chodzisz dumny i jeszcze masz czelność mówić w kampanii że zmniejszyło się bezrobocie.
Rządy objeły osoby kompetentne a Polska napewno zyskała uznanie w świecie ale prędzej za sprawą TYSKIEGO :D
Patrze na swoją babcie i ręce mi opadają jak ostatni grosz ze swojej marnej emeretury rzuci na koło radia Maryja i nie da powiedzieć złego swłowa o ojcu dyrektorze, który za te pieniążki kupuje nowe A6 z pełnym wyposażeniem bo przecież bez nawigacji nie trafiłby do Częstochowy. Komentarze starszych ludzi na ten temat "ojciec musi jeździć bezpiecznym autem i wcale nie jest rozrzutny bo kupił auto za ćwierć miliona a mógł kupić za milion."
Pan Zbigniew Z. następna aktywna osoba która jest sterowana jak kukiełka i za wszelką cenę próbuje błysnąć wśród narodu, co za tym idzie najpierw aresztowania a później wypłacenia słonych odszkodowań dla niesłusznie zamkniętych - z czyjej kieszeni .... PS. Pan Zbyszek samotny kawaler który pewnie nigdy nie miał kobiety więc musi to z siebie wyrzucić w jakiś sposób - takiego chłopaka to ze świeczką szukać :rotfl:

Dlaczego nawiązałem do radia Marysia ponieważ to jest najsłabszy punkt naszego państwa niby śmieszne ale "Imperium Rydzyka" przekształciło się w sektę która metodą "coś za coś" połączyła się z PISem, teraz ojciec mówi że w rządzie są sami złodzieje to babcie klaszczą idą na wybory i na kogo głosują oczywiście na tych najsprawiedliwszych ludzi prawa... (mam nadzieje że Nelly R. wprowadzi trochę zamieszania w kręgu imperium po tym jak powiedziała że popiera aborcje)

A co się podziało z młodymi??? Oczywiście podbijają wyspę i choć by chcieli zagłosować to nie mogą. Ci co zostali twierdzą że i tak nic zmienią i mają wybory głęboko w d....

Ktoś już to pisał ale powtórze

"LUDZIE WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ TO WASZ ZASRANY OBOWIĄZEK ABY POŚWIĘCIĆ TE 15 MIN I WRZUCIĆ KOPERTĘ DO URNY, JEST ŹLE A MOŻE BYĆ JESZCZE GORZEJ!!!"

co z was za patrioci skoro nasza ojczyzna jest wam obojątna, zauważcie co się dzieje na drogach same radary i radiowozy, na ulicach wszedzie policja, państwo prawa, a żeby było mało to przed wyborami nasz premier oświadczyłe że pieski dostaną jeszcze po 500zł podwyżki !!! Bardzo mobilizujące zagranie. Dziwnym trafem nagle znalazły się pieniądze dla pielegniarek - też ciekawe!!!

Jak widzę w TV lub słyszę w radiu głowy państwa to aż ciarki mi na plecach przechodzą, a już jak widzę ich super reklamę to brak mi słów.

Ja będe głosował na PO - dlaczego bo są największym konkurentem PISU i tylko oni mogą z nim wygrać. Więc każdy głos może się liczyć, pozatym po części popieram zamiary Tuska nie tylko ja, jak widać zawsze po wyborach to PO wygrywa w dużych miastach gdzie głosują ludzie wykształceni. A poza tym jest to partia typowo demokratyczna, wkońcu ile lat walczyli nasi przodkowie byśmy mieli tą pseudo demokracje. Chcecie mieć znowu godziny policyjne??!!??
Nie zaprzepaszczajcie tego IDŹCIE na wybory skoro macie jeszcze prawo głosu!!!

Dzięki za przeczytanie przemówienia :-)

ja odpuszczam bo to i tak to nic nie zmieni w moim zyciu ani w zyciu moich bliskich :wstyd:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1