GARCIA RAMIREZ napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
zagłosować na jakąś normalną partię
przykłady, przykłady z uzasadnieniem????
MAJSU_WuWuA napisał(a):
takim debilom z PiS`u
uzasadnienie, uzasadnienie z przykładami ?????
PIS??? Dziwie się ludzią którzy raz się nabrali i jeszcze raz chcą się nabrać, niech ktoś mi powie co się poprawiło??? Może tak jak premier twierdzi zmniejszyło się bezrobocie, brawa drogi premierze że odesłałeś z kwitkiem 50% w poszukiwaniu pieniędzy na życie (normalnych) do krajów UE głównie na wyspy a teraz chodzisz dumny i jeszcze masz czelność mówić w kampanii że zmniejszyło się bezrobocie.
Rządy objeły osoby kompetentne a Polska napewno zyskała uznanie w świecie ale prędzej za sprawą TYSKIEGO
Patrze na swoją babcie i ręce mi opadają jak ostatni grosz ze swojej marnej emeretury rzuci na koło radia Maryja i nie da powiedzieć złego swłowa o ojcu dyrektorze, który za te pieniążki kupuje nowe A6 z pełnym wyposażeniem bo przecież bez nawigacji nie trafiłby do Częstochowy. Komentarze starszych ludzi na ten temat "ojciec musi jeździć bezpiecznym autem i wcale nie jest rozrzutny bo kupił auto za ćwierć miliona a mógł kupić za milion."
Pan Zbigniew Z. następna aktywna osoba która jest sterowana jak kukiełka i za wszelką cenę próbuje błysnąć wśród narodu, co za tym idzie najpierw aresztowania a później wypłacenia słonych odszkodowań dla niesłusznie zamkniętych - z czyjej kieszeni .... PS. Pan Zbyszek samotny kawaler który pewnie nigdy nie miał kobiety więc musi to z siebie wyrzucić w jakiś sposób - takiego chłopaka to ze świeczką szukać
Dlaczego nawiązałem do radia Marysia ponieważ to jest najsłabszy punkt naszego państwa niby śmieszne ale "Imperium Rydzyka" przekształciło się w sektę która metodą "coś za coś" połączyła się z PISem, teraz ojciec mówi że w rządzie są sami złodzieje to babcie klaszczą idą na wybory i na kogo głosują oczywiście na tych najsprawiedliwszych ludzi prawa... (mam nadzieje że Nelly R. wprowadzi trochę zamieszania w kręgu imperium po tym jak powiedziała że popiera aborcje)
A co się podziało z młodymi??? Oczywiście podbijają wyspę i choć by chcieli zagłosować to nie mogą. Ci co zostali twierdzą że i tak nic zmienią i mają wybory głęboko w d....
Ktoś już to pisał ale powtórze
"LUDZIE WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ TO WASZ ZASRANY OBOWIĄZEK ABY POŚWIĘCIĆ TE 15 MIN I WRZUCIĆ KOPERTĘ DO URNY, JEST ŹLE A MOŻE BYĆ JESZCZE GORZEJ!!!"
co z was za patrioci skoro nasza ojczyzna jest wam obojątna, zauważcie co się dzieje na drogach same radary i radiowozy, na ulicach wszedzie policja, państwo prawa, a żeby było mało to przed wyborami nasz premier oświadczyłe że pieski dostaną jeszcze po 500zł podwyżki !!! Bardzo mobilizujące zagranie. Dziwnym trafem nagle znalazły się pieniądze dla pielegniarek - też ciekawe!!!
Jak widzę w TV lub słyszę w radiu głowy państwa to aż ciarki mi na plecach przechodzą, a już jak widzę ich super reklamę to brak mi słów.
Ja będe głosował na PO - dlaczego bo są największym konkurentem PISU i tylko oni mogą z nim wygrać. Więc każdy głos może się liczyć, pozatym po części popieram zamiary Tuska nie tylko ja, jak widać zawsze po wyborach to PO wygrywa w dużych miastach gdzie głosują ludzie wykształceni. A poza tym jest to partia typowo demokratyczna, wkońcu ile lat walczyli nasi przodkowie byśmy mieli tą pseudo demokracje. Chcecie mieć znowu godziny policyjne??!!??
Nie zaprzepaszczajcie tego IDŹCIE na wybory skoro macie jeszcze prawo głosu!!!
Dzięki za przeczytanie przemówienia

ja odpuszczam bo to i tak to nic nie zmieni w moim zyciu ani w zyciu moich bliskich