Mam pewien problem, próbowałem zakodować zamykanie z szyb w sposób:
viewtopic.php?f=25&t=45922 i się nie dało, więc spróbowałem tym sposobem:
http://www.youtube.com/watch?v=GDUeOiDwrH0wybrałem gm4 i chciałem zrobić w ten sposób sam ale wyskoczył błąd kodowania.
Następnie chciałem sprawdzić z ciekawości i poczytać coś innego i wybrałem EWS i odczytało mi ten plik (FSW_PSW.trc) i nagle po chwili słyszę jak jakiś "impuls" przerywa mi radio, przy tym impulsie przygasa też światło no i najważniejsze to nie mogę odpalić auta, próbując przekręcić rozrusznikiem, impuls ten przerywał zapłon, nie przygasało lampki jak np na słabym zapłonie tylko były jakby odłączane. Impuls słychać pewnie też dlatego że jest wzmacniacz i subwoofer i właśnie z niego dobrze to słychać. Impuls ten na zapłonie i na 1 poz słychać co ileś sekund.
Rozłączyłem akumulator, po kilku minutach nadal słychać impuls, a jak próbuje przekręcić to rozrusznik strzela.
Inpą sprawdziłem, łączy się z wszystkimi modułami i w żadnym nie wykazuje błędów.
Inpa pokazuje napięcie aku niby na 11,7V, miernik na 12,4 V.
Co to może być?
Dopiszę jeszcze że przed chwilą było tak że po przekręceniu kluczyka na 1 pozycje i jest ok, w radiu np zapogromowałem stację i działa, włączam zapłon wciąż jest ok, ale po tym jak spróbowałem zakręcić rozrusznikiem, zaraz od razu rozłącza zapłon, nie próbuje kręcić dalej ale co kilka sekund ok 3s, słychać "impuls" w subwooferze i rozłącza radio cały czas, jak podczas odpalania się to dzieje. Po przekręceniu na próbę zakręcenia rozrusznikiem, z pierwszym impulsem radio straciło pamięć. Po tym impuls ten słychać na 1 poz jak i na zapłonie. nawet po wyjęciu kluczyka i ponownym włożeniu.