BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 05:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 10:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Zadziwiajaca pogarda, bezczelność i chamstwo w stosunku do zwykłych ludzi ze strony PiS owców udzieliła sie chyba niektórym :oczami:

Bagor,
myslisz, że jak ktoś jest kucharzem to musiał skończyć podstawówke i zawodówkę ??.
znam kosmetologa - dziwczynę po studiach pedgogicznych i prawniczych,
sam chwytałem sie różnej pracy - chwilowo jestem bezrobotny, a jestem po dwóch kierunkach studiów i jeszcze planuję sie wybrać na następne - czekaj czekaj to już będą trzecie - pewnie wg Ciebie jestem tępym butem i g.... wiem.

Nie rzucaj więc bezczelnie i pogardliwie jak PiS hasłami, obelgami i niesprawdzonymi informacjami, bo działa to jedynie na Twoja niekorzyść.

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 12:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
jestem magistrem ekonomii, a kucharzenie to dająca zarobić pasja, więc Bagor jeszcze musi się trochę pouczyć :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 12:38 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
A ja studiuję prawo w Niemczech :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 12:41 
Kucharz napisał(a):
no teraz PiS to wszystkich będzie zatrzymywał, byle tylko szeryf mógł się wykazać, więc nie dziwię się, że nikt poza TVP nie zamierza mu w tym pomagać

Tak wszystkich, każdego obywatela. Spakuj już torby, bo zaraz przyjdą i po Ciebie :rotfl:

Kucharz napisał(a):
czemu głosuję na PO?
bo tylko oni są na dzień dzisiejszy w stanie wygrać z PiS, a to jest cel no.1

Jak zwykle, zero konkretów. Jedynym argumentem zwolenników PO, jest odsunięcie PiS od władzy :wstyd: Myślicie, że wygra PO i będzie jak w bajce? Przecież oni już byli, tylko nazwę formacji zmienili. Weźmy np. Komorowskiego. Druga twarz PO, niby taki czysty, bez dorobku. Tylko kto był wiceministrem obrony narodowej w rządzie Suchockiej? Kto należał do Unii Demokratycznej? Kto należał do Unii Wolności? Kto był posłem AWSu? Kto był ministrem obrony nardowej w rządzie Buzka? No właśnie, Komorowski.

Kucharz napisał(a):
poza tym tylko PO oferuje liberalizm gospodarczy

Na czym ma polegać ten liberalizm gospodarczy? Jednynie na podatku liniowym, który zresztą PO raz chce wprowadzić, a raz nie?

Kucharz napisał(a):
drogi Bagorku, jak skończysz tyle szkół co ja, i poznasz tyle języków to pogadamy, bo na raze nie ma o czym

W takim razie powiedz co skończyłeś i jakie języki znasz. Nie wstydź się.

Labrador napisał(a):
po pierwsze znając historie każdy wie i w tym przypadku było tak samo ze dziadek Tuska został wcielony do Wehrmachtu siłą ,a później kiedy tylko nadarzyła sie okazja ,tak jak wielu polaków przeszedł na stronę polską i przyłączył sie do formułującej sie armii Andersa ,jeśli nie masz pojęcia o ówczesnej sytuacji to nie pisz

Widzę, że masz wiedzę na ten temat dość ograniczoną. Dlaczego inni służyli w Armii Krajowej, a jego dziadek w Wehrmachcie u wroga? Zrozum, że jakby nie chciał, to by nie służył! Niektórzy wybrali śmierć, a niektórzy służyli w AK. Ale nie o to w tym chodzi. Istotą rzeczy jest fakt, że Tusk kłamał. Powiedział, że jego nie dziadek nie służył w Wehrmachcie, a jak było, to później się wydało.

bierute napisał(a):
Bagor, z pewnością Kucharz bez problemu radzi sobie z burakami, o czym masz okazję się przekonać.

Niestety nie było mi dane gościć u niego. Ale za to Ty coś o tym wiesz.

bierute napisał(a):
Bagor, a tak swoją drogą: umiesz ugotować rosół, czy tylko zjeść?

Nie, ale za to przyrządzam świetną sałatkę buraczaną, tylko składników mi brakuje, może zgłosisz się na ochotnika?

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 12:42 
EniGmatiC napisał(a):
Zadziwiajaca pogarda, bezczelność i chamstwo w stosunku do zwykłych ludzi ze strony PiS owców udzieliła sie chyba niektórym

Jak nazwiesz określanie wyborców PiSu moherami, ciemnotą i innymi epitetami?
Jak skometujesz takie oto słowa:
Kucharz napisał(a):
Bagor, tego ciemnogrodu to na UW się nauczyłeś, wysłuchałeś u ojca-biznesmena czy może mama Ci do poduszki opowiada?

Czyż nie jest to warcholstwo w najczystszej formie? Można się sprzeczać, ale rodziny nie powinno się w to mieszać. Żenujące, jak niski poziom mają co poniektórzy. Używając tego typu słów, dana osoba zbyt wiele sobą nie reprezentuje.

EniGmatiC napisał(a):
Bagor,
myslisz, że jak ktoś jest kucharzem to musiał skończyć podstawówke i zawodówkę ??.
znam kosmetologa - dziwczynę po studiach pedgogicznych i prawniczych,

Oczywiście, że tak nie uważam. Nie wykształcenie świadczy o człowieku, ale skoro Kucharz śmie nazywać 36% wyborców ciemnotą, to niech przedstawi jakieś dowody, że może tak o nich mówić. Co pozwala mu tak określać innych i stawiać się ponad nimi?

EniGmatiC napisał(a):
a jestem po dwóch kierunkach studiów i jeszcze planuję sie wybrać na następne - czekaj czekaj to już będą trzecie - pewnie wg Ciebie jestem tępym butem i g.... wiem.

Ja tak uważam? Jakim cudem wyciągnąłeś takie wnioski? Wiesz coś, czego ja o Tobie nie wiem? Ale skoro tak uważasz, to nie będę polemizował.

EniGmatiC napisał(a):
Nie rzucaj więc bezczelnie i pogardliwie jak PiS hasłami, obelgami i niesprawdzonymi informacjami, bo działa to jedynie na Twoja niekorzyść.

Wskaż mi te niesprawdzone informacje. Wszystko o czym pisałem, potwierdziłem odnośnikami, jest to najzwyklejsza prawda. Widać niektórym ciężko przychodzi przejrzeć na oczy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 12:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
oj Bagor wypalasz się już, zawiodłem się na Twoim poście :D

jakbyś wiedział cokolwiek o gospodarce to wiedziałbyś, że dla drobnego przedsiębiorcy takiego na przykład jak ja liberalizm gospodarczy przejawia się nie w donośnych hasłach makroekonomicznych, a w konkretnych przepisach pozwalających na przykład wypełniać o jeden świstek do US czy ZUS mniej, bo na to traci się czas i pieniądze całkiem spore często.

PO już rządziła powiadasz? i tu się zgodzę, tylko, że ja rządy Suchockiej i Buzka (przy całej mojej niechęci dla współczesnej AWS) oceniam jako zdecydoiwanie najlepsze w nowoczesnej historii naszego kraju, za nich żyło się najlepiej

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Kucharz napisał(a):
oceniam jako zdecydoiwanie najlepsze w nowoczesnej historii naszego kraju, za nich żyło się najlepiej

teraz zyje Ci sie gorzej?Jak narazie PiS jeszcze nie rzadził tylko wyrywał chwasty :cwaniak:

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:15 
Kucharz napisał(a):
oj Bagor wypalasz się już, zawiodłem się na Twoim poście :D

Ja się na Twoich nigdy nie zawodzę :rotfl: Swoją drogą miło mi, że mnie tak wysoko cenisz i oczekujesz jakichś ponadprzeciętnych postów :D

Kucharz napisał(a):
jakbyś wiedział cokolwiek o gospodarce to wiedziałbyś, że dla drobnego przedsiębiorcy takiego na przykład jak ja liberalizm gospodarczy przejawia się nie w donośnych hasłach makroekonomicznych, a w konkretnych przepisach pozwalających na przykład wypełniać o jeden świstek do US czy ZUS mniej, bo na to traci się czas i pieniądze całkiem spore często.

Ty skończyłeś ekonomię, więc wykaż się i daj nam wykład. Czekamy.

Kucharz napisał(a):
PO już rządziła powiadasz? i tu się zgodzę, tylko, że ja rządy Suchockiej i Buzka (przy całej mojej niechęci dla współczesnej AWS) oceniam jako zdecydoiwanie najlepsze w nowoczesnej historii naszego kraju, za nich żyło się najlepiej

Powiadam, że Platforma rządziła. Mocno mnie zdziwiłeś oceną pracy rządu AWS. Jakim cudem rządy Buzka uważasz za najlepsze, skoro po jego rządach SLD miało ogromne poparcie, a AWS się rozpadł?
Nie pierwszy raz widzę u Ciebie ocenianie na podstawie "żyło się najlepiej". Wiesz, że za komuny tez się całkiem nieźle żyło, ludzie mieli pracę, nikt nie głodował, paliwo było za grosze, tylko kraj upadał. To, że żyło Ci się najlepiej, nie oznacza, że nie doprowadziłoby do upadku gospodarki. To jest podejście ekonomisty?

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:39 
Uzależniony od forum :)

BAGOR-KUCHARZ bijcie sie :kijemgo:
przeciez to bez sensu i tak jeden nie przekona drugiego

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Jako Kobieta-Samodzielna Matka się wypowiem.

Większość z Panów uczestniczacych w tej dyskusji nie ma nawet pojęcia ile przeszkód ma w IV RP samodzielna mama.

- płatne żłobki państwowe, w których jest przepełnienie 45 maluchów to normalka i 4 opiekunki. Cena 250 zł. Niedopatrzeń i pogryzień mnóstwo.
-prywatne żłobki kosztują od 900 do 1500 zł ( i więcej owszem) ale czy stać na to matkę zarabiającą 900 zł???
- dobra niania kosztuje 1500 zł i najlepiej zatrudnić ją na czarno a ona jeszcze dorobi sobie jako bezrobotna.
- becikowe??????? hahahahahahahahahahah -wolne żarty - propaganda i podpucha. Starczyło na tydzień.
- Syn alergik, wizyta u alregologa to oczekiwanie 4 miesięcy - stwierdzona astma oskrzelowa - chodzę prywatnie za 70 zł za wizytę
- czemu nie mogę sama płacić składki zdrowotnej na przykład na Signal Idunę która mogłaby płacić za moich lekarzy????? Byłoby szybciej i lepiej zaręczam!!!!
- alimenty.....khm....ściagalność komornicza to abstrakcja a w vczasie kiedy alimenciarz nie płaci - matka dostaje z funduszu alimentaycjnego max 150 zł na m-c mimo że ma zasądzone 400 na przykład....kupa śmiechu co nie??:-)
- sa na ulicach plakaty z samotnymi mamami........niestety to wszytko to prawda.
Samotna mama z dzieckiem to wróg publiczny numer jeden, który chce wyłudzać od państwa kasę!!!

Na dzień dzisiejszy nie mam prawa do lokalu socjalnego o zanizonym nawet standardzie bo prawo takie ma pijak którego eksmitowali z innego lokalu.
Aha...dodatek pielęgnayjny miesięczny na jedno dziecko to kwota....43 zł;-))) Nawet nie mam zamiaru o to prosić:-)

Słucham...co oprócz becikowego zrobił dla mnie PiS?

Rzeczowe argumenty chętnie przeczytam, o ile ktokowliek taką rękawicę podniesie......

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:55 
Nie miałaś tych przeszkód w poprzednich latach? Masz pretensje o ściąganość alimentów do IV RP? Trochę to niepoważne. To wina sądów i ich opieszałości, Ziobro chciał znowelizować kodeks karny, sądownictwo, to sama widzisz jaki napotkał opórł. Co było lepszego w III RP dla samotnych matek wychowujących dzieci? Powiadzasz, że becikowe starczyło na tydzień, a co dało Ci SLD?
Te Twoje zarzuta agrafgo, to tak, jak do garbatego, że ma dzieci proste.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:58 
Przyjaciel forum

...mój Syn ma dwa latka.....

Więc co ma SLD do mojej obecnej sytuacji??????????????????????

Ach i co chcial Ziobro znowelizować ws ściągalności alimentów...nie przypominam sobie...

Konkrety, konkrety.....

Ostatnio edytowano 5 października 2007, 13:59 przez d0nTtOuChm3, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 13:59 
Uzależniony od forum :)

Agrafa szczeze wspolczuje-naprawde i podziwiam za wytrwalosc,a ostatnio ogladalem w ,,Teraz my'' ze PIS wydal na sam alkohol ponad 70tys.zl w 3 miesiace!!! a ludzie zarabiaja 900zl na miesiac.Brak slow,zreszta to temat rzeka i nie chce mi sie nawet w to wnikac.Jak myslicie ile zaproponowali mojej mamie po 30 latach pracy jak by chciala przejsc na wczesniejsza emeryture??

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bagor napisał(a):
ak zwykle, zero konkretów. Jedynym argumentem zwolenników PO, jest odsunięcie PiS od władzy :wstyd: Myślicie, że wygra PO i będzie jak w bajce? Przecież oni już byli, tylko nazwę formacji zmienili. Weźmy np. Komorowskiego. Druga twarz PO, niby taki czysty, bez dorobku. Tylko kto był wiceministrem obrony narodowej w rządzie Suchockiej? Kto należał do Unii Demokratycznej? Kto należał do Unii Wolności? Kto był posłem AWSu? Kto był ministrem obrony nardowej w rządzie Buzka? No właśnie, Komorowski.

hehe... to zabrzmiało jak zarzuty... w Uni jednej... w Unii drugiej... u Suchockiej... co Ty Bagor na ten temat wiesz? z tego co wiem, miałeś wtedy jakieś 5 lat i jedyną wiedzę (?) na temat tamtych lat posiadasz z konwencji wyborczych PIS...

Bagor napisał(a):
Mocno mnie zdziwiłeś oceną pracy rządu AWS. Jakim cudem rządy Buzka uważasz za najlepsze, skoro po jego rządach SLD miało ogromne poparcie, a AWS się rozpadł?

Bagor, widać, że ocenę sprawnego rządzenia opierasz jedynie z punktu widzenia politycznego. nic dziwnego, skoro jesteś tak zapatrzony na Kaczyńskich. a ja Ci powiem, że sprawne rządzenie to wprowadzanie reform. AWS wprowadził reformę administarcyjną, służby zdrowia, szkolnictwa i emerytalną. (to, że nie wszystkie dały pożądany rezultat - to temat na długą dyskusję.) PIS nie zrobił nic poza zabiegami o poparcie w wyborach.

LEGO napisał(a):
Kucharz napisał/a:
oceniam jako zdecydoiwanie najlepsze w nowoczesnej historii naszego kraju, za nich żyło się najlepiej

teraz zyje Ci sie gorzej?Jak narazie PiS jeszcze nie rzadził tylko wyrywał chwasty :cwaniak:

Lego, nie zrozumiałeś Kucharza - lepiej, czyli były lepsze widoki na rozwój. na przyspieszenie.

oglądam właśnie konwencję PIS. wiceminister infrastruktury na zarzut braku rozbudowy sieci dróg w Polsce ripostował: "buduje się wiele dróg" zaciął się i nie wiedział jaki dać przykład :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:10 
agrafga napisał(a):
...mój Syn ma dwa latka.....

Więc co ma SLD do mojej obecnej sytuacji??????????????????????

Jesteś egoistką, myślisz tylko o sobie i swoim synku? A co miały powiedzieć samotne matki wychowujące dziecie za rządów SLD. Teraz jest zdecydowanie lepiej. I chyba nie zaprzeczysz?
To jest błędne myślenie. Na to co się teraz dzieje, jaki mamy stan dróg trzeba spojrzeć z perspektywy ostatnich lat. Nie naprawi się państwa w 2 lata :!:

agrafga napisał(a):
Ach i co chcial Ziobro znowelizować ws ściągalności alimentów...nie przypominam sobie...
Konkrety, konkrety.....

Agrafgo nie bądź naiwna. Reforma całego sądownictwa nie polega na nowelizacji w ściągalności alimentów. Poprzez gruntowną przemianę, usprawnienie działania, również i ściągalność będzie lepsze.

spider napisał(a):
ostatnio ogladalem w ,,Teraz my'' ze PIS wydal na sam alkohol ponad 70tys.zl w 3 miesiace!!!

Manipulujesz. Dodaj co powiedziano dalej. No śmiało, powiedz ile na alkohol wydało SLD.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:12 
Przyjaciel forum

Tak....jestem egoistką!! JA JEDNA JESTEM EGOISKTKĄ!!!!!

Myślę tylko o sobie!

Syn to dodatek....

Bagor.......znim coś napiszesz racjonalnego.....obudź się walnij sobie kawę a potem napisz ok?

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Bagor napisał(a):
Jesteś egoistką, myślisz tylko o sobie i swoim synku? A co miały powiedzieć samotne matki wychowujące dziecie za rządów SLD. Teraz jest zdecydowanie lepiej. I chyba nie zaprzeczysz?
To jest błędne myślenie. Na to co się teraz dzieje, jaki mamy stan dróg trzeba spojrzeć z perspektywy ostatnich lat. Nie naprawi się państwa w 2 lata :!:

i tak mówi PIS na każdy temat. dlatego nic się nie zmienia. na żadnym polu. i nie zmieni.

"teraz jest zdecydowanie lepiej" - śmiechu warte. PIS chwali się spadkiem przestępczości... a połowa bandziorów i złodziejaszków już dawno siedzi na wyspach, bo łup lepszy. dlatego jest ich mniej w Polsce.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Kto rządził w 1993 - 1998? Bo wtedy było najlepiej. Przynajmniej dla mojej rodziny, w tym dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
PiS owcy mówia tak: (uogólniam)
to co jest złego to winna poprzednich rzadów, a wszystkie sukcesy to efekt ostatnich 2 lat :rotfl: :rotfl: :wstyd:
dajcie spokój to żenujace jest. Njlepiej podkreslił działlność Kaczyńskich prof. Bartoszewski i wpełni sie z nim zgadzam :hurra:

Obrazek

Ostatnio edytowano 5 października 2007, 14:45 przez Enigmate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:45 
Forumowicz

Moje BMW: E28,E34, jest E38
Kod silnika: m60b40
jesli będe miał możliwość, to napewno zagłosuję na lewicę.Czuje wielki wstręt do kaczorów, ich zafajdanej partii, i wszystkich tych lig polskich czy samoobrony.... :krzeslem:

BMW For Life!!

[you] :?:

panie z pińcet....

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1