BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 06:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 14:49 
Uzależniony od forum :)

Bagor napisał(a):
spider napisał(a):
ostatnio ogladalem w ,,Teraz my'' ze PIS wydal na sam alkohol ponad 70tys.zl w 3 miesiace!!!

Manipulujesz. Dodaj co powiedziano dalej. No śmiało, powiedz ile na alkohol wydało SLD.

jeszcze wiecej i nie manipuluje osobiscie to uwazam,ze tamten i ten rzad to jedno wielkie bagno,sa jak swinie przy korycie i tylko kombinuja jak sie samemu oblowic i maja gdzies spoleczenstwo.Ja mam to gleboko w d...bo nie mieszkam w Polsce ale szkoda mi przedewszystkim mojej rodziny i tych biednych ludzi co zapieprzaja po 800-900zl na miesiac i ledwo wiaza koniec z koncem.Tyle z mojej strony w tym temacie

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 17:24 
Pierwsze kroki

bierute napisał(a):
Bagor napisał(a):
Jesteś egoistką, myślisz tylko o sobie i swoim synku? A co miały powiedzieć samotne matki wychowujące dziecie za rządów SLD. Teraz jest zdecydowanie lepiej. I chyba nie zaprzeczysz?
To jest błędne myślenie. Na to co się teraz dzieje, jaki mamy stan dróg trzeba spojrzeć z perspektywy ostatnich lat. Nie naprawi się państwa w 2 lata :!:

i tak mówi PIS na każdy temat. dlatego nic się nie zmienia. na żadnym polu. i nie zmieni.

"teraz jest zdecydowanie lepiej" - śmiechu warte. PIS chwali się spadkiem przestępczości... a połowa bandziorów i złodziejaszków już dawno siedzi na wyspach, bo łup lepszy. dlatego jest ich mniej w Polsce.

zapomniales dodac ze tylko drobna przestepczosc spadla,powazniejsze przestepstwa wskaznikowo wzrosly-tym juz sie pis nie chwali,ciekawe czemu :znudzony: a podobno jest tak dobrze...
a jak jest tak dobrze to czemu ok 65% Polakow chce konca rzadow kaczorow????

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 17:26 
Pierwsze kroki

Bagor napisał(a):
Czasy gdzie się mówiło "ja mam rację i już, a inni som gupi", już dawno minęły w podstawówce.

czy oby na pewno??? przeciez to wypisz,wymaluj sposob rzadenia pisu!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 17:41 
1kowal1 napisał(a):
zapomniales dodac ze tylko drobna przestepczosc spadla,powazniejsze przestepstwa wskaznikowo wzrosly-tym juz sie pis nie chwali,ciekawe czemu :znudzony: a podobno jest tak dobrze...

Przestań kłamać. Podaj źródło, bo wprowadzasz ludzi w błąd! Przestępczość spadła, przeczytaj sobie te statystyki: http://www.policja.pl/portal/pol/1/5485/

1kowal1 napisał(a):
a jak jest tak dobrze to czemu ok 65% Polakow chce konca rzadow kaczorow????

Skoro jest tak źle, to dlaczego 36% społeczeństwa nadal popiera PiS? ŻADEN rząd nie miał tak dobrych wyników po dwóch latach rządzenia. To chyba o czymś świadczy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 19:45 
agrafga napisał(a):
Konkrety, konkrety.....

Proszę bardzo, Prezydent zatwierdził dzisiaj podwójną ulgę na dzieci:
http://www.tvn24.pl/12692,1523726,0,1,wiadomosc.html
I jak Matko Polko, cieszysz się? Czy teraz wystarczy na dwa dni?

agrafga napisał(a):
becikowe??????? hahahahahahahahahahah -wolne żarty - propaganda i podpucha. Starczyło na tydzień.

Bo to miałobyć na dzieci, a nie dla rodziców :rotfl:

Ostatnio edytowano 5 października 2007, 19:52 przez Bagor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 19:48 
Bagor napisał(a):

:wstyd: każdy przed wyborami robi coś dla ludu, więc nie widzę nic w tym nadzwyczajnego...

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 20:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
kolejne osoby wieją z PISu - dziś - piękny Kazio!

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 20:40 
bierute napisał(a):

Zanim coś napiszesz, to sprawdź to dwa razy. Sprawa odejścia Kazia nie jest jeszcze przesądzona. Aczkolwiek ja bym się ucieszył, jakby ten goguś w końcu pożegnał się z PiSem.
Przykład Marcinkiwicza doskonale pokazuje obłudę polityków Platformy. Na początku kiedy został premierem, PO go strasznie krytykowało. Mówili, że to najgorszy premier itp. Teraz jest to dla nich świetny polityk, niemal mąż stanu. Hipokryzja, obłuda i cynizm.

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 23:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Prawda, premierem był do kitu, nikt chyba nie miał wątpliwości. To przecież duży kaczor tak go zachwalał, ze to premier na 4 lata, a może i 8... hahaha... a tu taka potwarz... Kazio ma już dość PISowskich metod i wieje... oczywiście cały PIS będzie teraz na nim wieszał psy, mimo, iż przed chwilą jeszcze się nad nim rozpływało...

okręt PIS tonie... ciekawe czy kapitan zatonie razem z nim, czy zwieje i umyje rece :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 23:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Bagor, zauważ, że podwójna ulga na dzieci została uchwalona kiedy PiS nie miał już większości, czyli na czyje konto zapisać?

Wspomniałeś coś o komunie, przyznam, że moim rodzicom żyło się dużo lepiej niż teraz, co oczywiście nie oznacza chęci powrotu do tamtego ustroju

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 października 2007, 23:31 
bierute napisał(a):
okręt PIS tonie... ciekawe czy kapitan zatonie razem z nim, czy zwieje i umyje rece :/

Tonie? Wręcz rośnie w siłę i wypływa na fali. Nie pij już więcej tego napoju, który masz w avatarze, bo widać masz kłopoty z percepcją :zalamany:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 00:21 
Bagor napisał(a):
bierute napisał(a):

Zanim coś napiszesz, to sprawdź to dwa razy. Sprawa odejścia Kazia nie jest jeszcze przesądzona. Aczkolwiek ja bym się ucieszył, jakby ten goguś w końcu pożegnał się z PiSem.
Przykład Marcinkiwicza doskonale pokazuje obłudę polityków Platformy. Na początku kiedy został premierem, PO go strasznie krytykowało. Mówili, że to najgorszy premier itp. Teraz jest to dla nich świetny polityk, niemal mąż stanu. Hipokryzja, obłuda i cynizm.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

nie czaję tego argumentu, skoro wcześniej twierdziłeś, że głosy moherów z radia-maryja to GŁOS JEST GŁOS...... w sprawie marcinkiewicza i studniówek jest to samo, więc WTF??

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 01:33 
Czarny_simr napisał(a):
nie czaję tego argumentu, skoro wcześniej twierdziłeś, że głosy moherów z radia-maryja to GŁOS JEST GŁOS...... w sprawie marcinkiewicza i studniówek jest to samo, więc WTF??

Moim zdaniem nie jest tak samo. Marcinkiewicz jest w PiS, a popiera PO. Działa na szkodę partii. Jeśli sam nie odejdzie, to po wyborach będzie wyrzucony.

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 07:26 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
LEGO napisał(a):
Kucharz napisał(a):
oceniam jako zdecydoiwanie najlepsze w nowoczesnej historii naszego kraju, za nich żyło się najlepiej

teraz zyje Ci sie gorzej?Jak narazie PiS jeszcze nie rzadził tylko wyrywał chwasty :cwaniak:

to się nie przepracowywali za bardzo przez te dwa lata :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 07:41 

Bagor napisał(a):
agrafga napisał(a):
...mój Syn ma dwa latka.....

Więc co ma SLD do mojej obecnej sytuacji??????????????????????

Jesteś egoistką, myślisz tylko o sobie i swoim synku? A co miały powiedzieć samotne matki wychowujące dziecie za rządów SLD. Teraz jest zdecydowanie lepiej. I chyba nie zaprzeczysz?
To jest błędne myślenie. Na to co się teraz dzieje, jaki mamy stan dróg trzeba spojrzeć z perspektywy ostatnich lat. Nie naprawi się państwa w 2 lata :!:

.

To jak to jest że sytuację gospodarczą zawdzięczamy PODOBNO rządom PiS-u ? Skoro w dwa lata nie naprawi się państwa, to dzięki komu mamy tak dobre wskaźniki ? :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 07:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
stones1, przeca oni układ zwalczali :D

a tak na marginesie polecam książeczkę z serii Pod Lupą Newsweeka, poświęconą prawdziwej historii kariery Ziobry. Bardzo dobrze ilustruje to czego w PiS się obawiam najbardziej, że tak opętani ludzie jak Jarosław czy Ziobro będą rządzić w dalszym ciagu.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 07:43 

Kucharz napisał(a):
stones1, przeca oni układ zwalczali :D

.

jeeeeeezu to strach pomyslec co bedzie jak już zaczną rządzić :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 08:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Bagor napisał(a):
agrafga napisał(a):
Konkrety, konkrety.....

http://www.tvn24.pl/12692,1523726,0,1,wiadomosc.html
I jak Matko Polko, cieszysz się? Czy teraz wystarczy na dwa dni?

agrafga napisał(a):
becikowe??????? hahahahahahahahahahah -wolne żarty - propaganda i podpucha. Starczyło na tydzień.

Bo to miałobyć na dzieci, a nie dla rodziców :rotfl:

A gdzie napisałam że wydałam to na siebie?????????????? Pisząc takie zdanie już widzę w tobie cynika a nie osobę do wymiany zdań....To nie było nawet śmieszne.....

Panie Mądry,

Jak rozumiem twoje posty wynikają z wiedzy i zapewne wiesz ile trzeba wydać miesięcznie na dziecko ze stwierdzona alergią i astmą oskrzelową, więc proszę....zaproponuj mi tutaj a może i nawet oświecisz mnie co mi przyjdzie z tej ulgi?

A może zaproponuj mi jak mam wydać te pieniądze z odliczenia.

A może napisz mi gdzie masz zaoszczędzić bo może ja gdzieś popełniam błędy i źle zarządzam swoimi wydatkami?

Zarobek: 900 zł netto miesięcznie

Ostatnie wydatki miesięczne:
- leki 600 zł
- jedzenie na dwie osoby 400 zł (jedznie dla alergików w sklepach z żywnością ekologiczna również)
- gaz (odwożenie i przywożenie dziecka od "teściowej") min 450 zł plus paliwo 100 zł
- spłata kredytu 350 zł
- zakup odzieży w "pewexach" ok 50 zł
- artykuły higieniczne 100 zł

Alimenty 400 zł

Za chwilę będę musiała wynająć mieszkanie bo mieszkam kątem u rodziców, a mieszkana z gminy nie dostanę nawet socjalnego. Więc wynajem w Wawie to koszt ok 1000 zł..........polus liczniki.

A może ja po prostu powinnam się powiesić???

Żeby nie było - nie żalę się, nie błagam o pomoc, jakoś sobie radzę bo gdyby nie bliska mi osoba to padłabym na ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale irytuje mnie ignorancja osób takich jak ty, i to totalny brak........wyobraźni.

Ciekawi mnie gdzie i z kim mieszkasz, czy rodzice ci chcą pomagać, ile zarabiasz i skąd w tobie taki optymizm i nadzieja w obecnie rządzących....???

Za rządów SLD moja pensja nigdy nie była niższa niż 2000 zł na rękę plus oficjalnie ujęte w PITach dodatki.

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 08:45 

Agrafko widzisz teraz jest lepiej :ok: , fakty się nie liczą, liczą się paranoje Ziobry, Jarosława, bicie piany, walka z urojenieniami, rozgrzebywanie przeszłości, chwalenie się jakimiś wyimaginowanymi sukcesami....

Tytuł:
PostNapisane: 6 października 2007, 08:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
stones1 napisał(a):
Agrafko widzisz teraz jest lepiej :ok: , fakty się nie liczą, liczą się paranoje Ziobry, Jarosława, bicie piany, walka z urojenieniami, rozgrzebywanie przeszłości, chwalenie się jakimiś wyimaginowanymi sukcesami....

Owszem a ja głodnego dobrym słowem i obiecankami cacankami nakarmię....PYSZNE!

Jakie idealne i tanie;-)))

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1