BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 17:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 06:54 
Zacna persona forum

Panowie, ale się w to wczuwacie! Żadni nie są siebie warci, ale trzeba wybrać mniejsze zło!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 07:14 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
http://nt.interia.pl/komputery/wiadomos ... row,995282

Coś o gospodarności Naszych Ukochanych Włodarzy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 09:55 
Forumowicz

fajne

http://www.smog.pl/wideo/13527/najmocniejsza_reklama_anty_pis_owska/

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 11:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
bierute napisał/a:
i tu się objawia niezdrowa obsesja PIS i jej wodza. autostrady - tak, ale w taki sposób, żeby nikt na nich nie zarobił. chyba wszyscy, którzy słuchali debaty byli tego świadkami. pies ogrodnika i tyle. tyle, że normalne to to nie jest... trafna była obserwacja, że wódz nie lubi bogatych... bo co robi bogaty? po pierwsze, trzyma kasę na koncie. na co może wydać? fajne mieszkanie... fajna fura... imprezki... laski... podróże... wszystko to, z czym wódz nigdy nie miał do czynienia... pies ogrodnika... to znaczy, nie pies, bo psów się boi. kot.

bierute, wiesz, że można być bogatym duchowo? Można być również bogatym materialnie, jak i duchowo. Można być też tylko bogatym materialnie, ale to jest najgorsza opcja z mozliwych. Obawiam się, że tak właśnie jest w Twoim przypadku. Jakie to ma znaczenie, że premier nie ma konta? Według Ciebie lepiej było, jak politycy SLD mieli lewe konta w Szwajcarii? Lepiej było jak za SLD nie budowano autostrad, a kasa mimo to znikała? Przepisy budowania autostrad, przetargów należało zmienić. Bez tego nigdy byśmy nie ruszyli. Teraz mamy już porządne podstawy i budowa jest tylko formalnością. Zresztą autostrady i drogi szybkiego ruchu są budowane, wystarczy przejechać się po Polsce. PiS rządził tylko 2 lata, więc autostrad w takim czasie za wiele się nie wybuduje. Jakby rządzili całą kadencję, to efekty by były.
Argument, że psów się boi jest również nie trafiony. Ostatnio oglądałem reportaż o Kaczyńskim, jak był jeszcze młody. Na kanapie obok niego siedział pies, którego głaskał. Obok również był kot ;) Kaczyński dokarmiał psy i koty w swojej dzielnicy. To świadczy o jego dobroci oraz wielkiej inteligencji emocjonalnej. Mahatma Gandhi, Dalajlama, Matka Teresa, Jan Paweł II itd. Czy Ci ludzie są/byli gorsi od Kulczyka, bo nie mieli/mają wielkiego majątku? Kaczyński zresztą ma 58 lat, nie musi znać się na nowoczesnej technice, czy mieć konta. Ważne, że robi coś dla Polski i wbrew powszechnej opinii idzie mu to bardzo dobrze. Ogólnie w Twojej wypowiedzi jest wiele złośliwości i zwykłej chorobliwej zawiści. Atakujesz tzw. obyczajówką. No cóż, niektórzy swą małość (bynajmniej nie fizyczną) w jakiś sposób muszą rekompensować.

wiesz co, Bagor, stwierdzam z przykrością, że niestety słabiutko u Ciebie z rozsądkiem i trzeźwym spojrzeniem na rzeczywistośc. nie jesteś w stanie dostrzec różnicy pomiedzy poważną dyskusją, uszczypliwym komentarzem czy humoreską... trochę dystansu, bo spalisz sie za młodu! zawsze traktujesz czyjąś wypowiedź jako osobistą wycieczkę - po Twoich postach wnioskuję, że brak Ci dojrzałości bo pleciesz androny na mój temat, mimo, że mnie nie znasz, że nie wspomnę o "dobroci Jarosława Kaczyńskiego" porównywalnej z Mahatmą Gandhi, Dalajlamą, Matką Teresą, Janem Pawełem II - co Ty pleciesz???

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 11:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Wolność mediów ??

http://wiadomosci.onet.pl/1625569,11,item.html

czemu przy innych aferach nie łamali ramówki i nie robili specjalnych konferencji :wstyd:

a tutaj wypowiedz naszego kaczusia prezydenta marionetke PiS: są podstawy aby zabrac immunitet ludziom I ligi z PO:

http://wiadomosci.onet.pl/1625729,11,item.html

i specjalny cytat kaczusia:

Kod:
Prawo i Sprawiedliwość schwytało własnego ministra spraw wewnętrznych i nie ukrywało tej prawdy, PiS usunęło ministra sportu i aresztowało kierownictwo Centralnego Ośrodka Sportu - mówił prezydent.

od kiedy to PiS jest organem wykonawczym i porzadkowym w naszym kraju.

nie czujecie w ich wypowiedziach dyktatorskich i despotycznych zapedów??

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 11:26 
Zacna persona forum

Marcinkiewicz mial zawsze parcie na szklo , teraz szuka miejsca dla siebie , liczy ze dostanie jakies stanowisko jak wygra platofrma, a co do bartoszewskiego , kiedys uwazalem ze go za normalnego, uwaza ze od 60 lat nie nalezy do zadnej partii , ale ostatnio sie znaczaco ujawnil , teraz sie za bardzo denerwuje i unosi , zrobil sie zatrzeciewiony.

Ja sie smieje jak pokazuja w mediach ze zwolennicy pisu to sa ludzie prosci, bez wyksztalcenia(czytaj tłumoki i ciemnogród) i co zarabiaja po 500 zl miesiecznie. Jak nie chcesz zeby sie z ciebie smieli to glosuj na platfotme, badz trendy. Przy takiej nagonce zeby osmieszyc ludzi ktorzy glosuja na pis trzeba miec naprawde odwage zeby okreslic sie tak jak wojciech kilar

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 14:30 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
EniGmatiC napisał(a):

NIE .

nie czujecie w wypowiedziach Donalda wyreżyserowanego i wyuczonego KRASOMÓWSTWA, z charakterystycznym przymrużeniem powiek? I...

"Ja wierzę, że uda NAM się..." :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

A ja nie wierzę.

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 14:40 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
A napisał(a):
Ja sie smieje jak pokazuja w mediach ze zwolennicy pisu to sa ludzie prosci, bez wyksztalcenia(czytaj tłumoki i ciemnogród) i co zarabiaja po 500 zl miesiecznie. Jak nie chcesz zeby sie z ciebie smieli to glosuj na platfotme, badz trendy. Przy takiej nagonce zeby osmieszyc ludzi ktorzy glosuja na pis trzeba miec naprawde odwage zeby okreslic sie tak jak wojciech kilar

W samo sedno, to taki awans spoleczny, nawet poprzez samo sie nabijanie z Kaczynskich.

Jedna rzecz mnie drazni totalnie jeszcze.

Wiadomo, że kiedy fotograf robi komus fotki, to czesc jest nieudana - zamkniete oczy, usta rozdziawione, grymas jakis ktory na twarzy byl przez 0,01s a uchwycil to aparat.
Każdy kto robi zdjęcia o tym wie.
ZAWSZE bylo tak, ze to byly odpady, zdjęcia nieudane.

Od momentu pewnego, UCISKANE media publikują takie wlasnie zdjęcia.
Zdjęcia Giertycha są zawsze takie, najgorsza fotka, z zamknietymi oczami, usta rozdziawione - pytam sie : co to za zwyczaj, kto to wymyslil ??!!
Kaczynscy to samo, jest nalog publikowania nieudanych zdjęć!

I co znaffcy polityczni, nie widzicie tej glupawej manipulacji z poziomu brodzika intelektualnego?
I coś takiego ma przekonywać do nieglosowania i do niepopierania kogoś, ma przekonywać ludzi z ynteligencji, znawców, obywateli ??? Ma to być racjonalny wywarzony argument ?
Demokracja, deomkracja......

Dla mnie to mega poruta....
Takiej glupawki nie bylo chyba nigdy w Polsce.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 14:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Jeztom napisał(a):
EniGmatiC napisał(a):

NIE .

nie czujecie w wypowiedziach Donalda wyreżyserowanego i wyuczonego KRASOMÓWSTWA, z charakterystycznym przymrużeniem powiek? I...

"Ja wierzę, że uda NAM się..." :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

A ja nie wierzę.

...a nie czujesz cynizmu w pieniackich wystąpieniach Kaczyńskich...obu niestety...?

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 16:05 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
agrafga napisał(a):
...a nie czujesz cynizmu w pieniackich wystąpieniach Kaczyńskich...obu niestety...?

jeżeli chodzi Ci o "denerwujące" wystapienia Kaczyńskich w twoim odbiorze, to wiedz że oni mnie nie denerwują, a wręcz przeciwnie, lubię ich słuchać by doszukiwac się ukrytych podtekstów i świetnych zagrań strategicznych czyniących z nich prawdziwych polityków. Wpadki się zdarzają, bo sa tylko ludźmi. Ciesze się, że na czele naszego państwa stoją tacy politycy jak oni dwaj własnie, a nie mierne aktorzyny grające na naiwności mas.

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 16:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
[ Dodano: 18 Październik 2007, 17:17 ]
[quote="] Wpadki się zdarzają, bo sa tylko ludźmi. Ciesze się, że na czele naszego państwa stoją tacy politycy jak oni dwaj własnie, a nie mierne aktorzyny grające na naiwności mas.[/quote]

Owszem wypadki się zdarzają bo nie myli się ten kto nic nie robi.
Nie mam kompletnie nic do aktorstwa, bo teatr lubię , jednak w wypadku Kaczyńskich aktorstwo jest niestety najbardziej widoczne i w ich przypadku mierne. Sztukę zostawmy artystom.
Ja jednak nie jestem dumna z tego, że moim krajem kierują takie osoby jak Kaczyńscy i ich otoczenie.
Mimo tego, że narazie nie widze idealnej opcji dla kraju, to pójde na wybory i zagłosuję.
Jeśli PiS wygra.............zachwycona nie będę ale zawsze wyjście z sytuacji jest. Irlandia?:-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 16:42 
Uzależniony od forum :)

Bagor porównywanie Kaczyńskiego z Janem Pawłem II :kwasny: :wstyd: :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 17:13 
Sylwek_ch napisał(a):
Bagor porównywanie Kaczyńskiego z Janem Pawłem II :kwasny: :wstyd: :mur:

Człowieku, Twoje rozumowanie jest strasznie płytkie. Gdzie ja porównałem Kaczyńskiego z Janem Pawłem II? Napisałem wyraźnie: "Mahatma Gandhi, Dalajlama, Matka Teresa, Jan Paweł II itd. Czy Ci ludzie są/byli gorsi od Kulczyka, bo nie mieli/mają wielkiego majątku?" Gdzie tu widzisz całościowe porównanie do Kaczyńskiego? Nie widzisz tam nazwiska Kulczyk? Masz problemy z poprawną interpretacją tekstu? Chodziło mi tylko i wyłącznie o aspekt materialny, każdej osoby. Moje przesłanie było jasne (przynajmniej dla niektórych) - nie pieniądz świadczy o człowieku. Napisałem to w odpowiedzi na słowa bierute: "trafna była obserwacja, że wódz nie lubi bogatych... bo co robi bogaty? po pierwsze, trzyma kasę na koncie. na co może wydać? fajne mieszkanie... fajna fura... imprezki... laski... podróże... wszystko to, z czym wódz nigdy nie miał do czynienia". Bierute ocenia ludzi na podstawie ich majątku, sfery materialnej, ja zwróciłem uwagę, że jest to błędne postrzeganie ludzi. Stąd mój przykład Jana Pawła II. Oczywiście zaznaczam, że można być zarówno bogatym duchowo jak i materialnie, jedno nie wyklucza drugiego. Tak ciężko to zrozumieć? Przestań krzywić usta ( :kwasny: ), zdejmij ten worek z głowy ( :wstyd: ) i przestań walić głową w ten mur ( :mur: ), to może odbieranie tekstu będzie dla Ciebie prostsze.

Wracając do świata polityki. Co powiecie na to: http://www.tvn24.pl/0,1525087,0,1,wiadomosc.html
Znowu parszywe łapska PO i Sawickiej chiały robić lewe interesy. I kto zablokował ten proceder? Minister Szczygło... Tacy to źli ludzie są w tym PiSie. Wredne Kaczory, ten buc Ziobro, ten cholerny PiS nie dają spokojnie żyć i robić przekrętów...

Ostatnio edytowano 18 października 2007, 17:17 przez Bagor, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 17:45 
Forumowicz

Moje BMW: seat
dziwi mnie postawa niektórych osób za swoją partie daliby się chyba pokroić :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 18:10 
Zacna persona forum

wichura napisał(a):
dziwi mnie postawa niektórych osób za swoją partie daliby się chyba pokroić :zakrecony:

ogolnie rzecz biorac najmlodsi ludzie w wieku 18-19 lat nie sa dokladnie sprecyzowani jezeli chodzi o preferencje wyborcze, wynosza to co w domu powie tatus lub mamusia. Mlodemu zawsze jest najlatwiej kit wcisnac, najlatwiej sterowac , to dlatego do wojska biora wlasnie takich ludzi , im starszy tym bardziej cwany i sie nie da podpuscic :D

[ Dodano: 18 Październik 2007, 19:14 ]
Boogie napisał(a):
A napisał(a):

W samo sedno, to taki awans spoleczny, nawet poprzez samo sie nabijanie z Kaczynskich.

Jedna rzecz mnie drazni totalnie jeszcze.

Wiadomo, że kiedy fotograf robi komus fotki, to czesc jest nieudana - zamkniete oczy, usta rozdziawione, grymas jakis ktory na twarzy byl przez 0,01s a uchwycil to aparat.
Każdy kto robi zdjęcia o tym wie.
ZAWSZE bylo tak, ze to byly odpady, zdjęcia nieudane.

Od momentu pewnego, UCISKANE media publikują takie wlasnie zdjęcia.
Zdjęcia Giertycha są zawsze takie, najgorsza fotka, z zamknietymi oczami, usta rozdziawione - pytam sie : co to za zwyczaj, kto to wymyslil ??!!
Kaczynscy to samo, jest nalog publikowania nieudanych zdjęć!

I co znaffcy polityczni, nie widzicie tej glupawej manipulacji z poziomu brodzika intelektualnego?
I coś takiego ma przekonywać do nieglosowania i do niepopierania kogoś, ma przekonywać ludzi z ynteligencji, znawców, obywateli ??? Ma to być racjonalny wywarzony argument ?
Demokracja, deomkracja......

Dla mnie to mega poruta....
Takiej glupawki nie bylo chyba nigdy w Polsce.

kaczynskiego tak pokazuja , jak pokazywali kwasa albo millera to byla polityczna poprawnosc , nigdy sie nie wspomnialo o ich niskim wzroscie , no chyba nikt mi nie powie ze kwasniewski czy miller sa wysocy? przeciez to takie same kurduple jak kaczory , a jednak nie wypadalo sie smiac z ich wzrostu wsrod mediow typu michnikowskiego , prawdziwi mezowie stanu jak stali przy wysokim chiracu :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 18:27 

A napisał(a):
ogolnie rzecz biorac najmlodsi ludzie w wieku 18-19 lat nie sa dokladnie sprecyzowani jezeli chodzi o preferencje wyborcze, wynosza to co w domu powie tatus lub mamusia. Mlodemu zawsze jest najlatwiej kit wcisnac, najlatwiej sterowac , to dlatego do wojska biora wlasnie takich ludzi , im starszy tym bardziej cwany i sie nie da podpuscic :D

Ja jestem wyjątkiem, bo u mnie w domu to wszyscy ślepo na PiS, a tylko ja nie. Ba nawet więcej, wszyscy w okolicy chyba glosują na PiS tylko ja nie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 18:56 
A zebyscie sie nie klocili,to wlasnie na szybko namalowalam obrazek i wam pokaze ;) :
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 19:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Czuję że wygramy te wybory. :zdziwko:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 19:22 
Forumowicz

MadziaWU calkiem ladnie ci wyszla ta kaczuszka :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 19:28 

Bagor, pisząc że Kaczyński jest dobrą, wrażliwą na krzywdę osobą, a potem przywołując Matkę Teresę i Jana Pawła II(wszyscy wiemy jacy byli oni wrażliwi na krzywdę ludzką i nie tylko) porównujesz go do Nich. :!:

ps. Naprawdę cię podniecają akcje CBA? Bo po twoich wypowiedziach wnioskuję że tym się jarasz.. Wg mnie walka z korupcją nie powinna być priorytetem rządu(oczywiście powinna BYć ale nie na pierwszym miejscu), ale to jest moje zdanie.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1