BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 17:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 19:54 
Sylwek_ch napisał(a):
Bagor, pisząc że Kaczyński jest dobrą, wrażliwą na krzywdę osobą, a potem przywołując Matkę Teresę i Jana Pawła II(wszyscy wiemy jacy byli oni wrażliwi na krzywdę ludzką i nie tylko) porównujesz go do Nich. :!:

Ile razy mam Ci powtarzać jaki był sens mojej wypowiedzi? Myślałem, że jednak aż tak niepojętny nie jesteś. Wiesz lepiej ode mnie co chciałem napisać? Jak Ty w ogóle chcesz porównać Kaczyńskiego do Matki Teresy, Dalajlamy czy Jana Pawła II? To są osoby kościelne, a Kaczyński jest świecki. Nie widzę tu żadnego łącznika. Jeśli nadal nie rozumiesz mojej wypowiedzi i jej przesłania, to przeczytaj ją jeszcze raz. Nie lubię jak ktoś mi wciska coś, czego nie powiedziałem. Rozumiemy się?

Sylwek_ch napisał(a):
ps. Naprawdę cię podniecają akcje CBA? Bo po twoich wypowiedziach wnioskuję że tym się jarasz.. Wg mnie walka z korupcją nie powinna być priorytetem rządu(oczywiście powinna BYć ale nie na pierwszym miejscu), ale to jest moje zdanie.

Budowanie nowej Polski nie jest możliwe na starych podwalinach. Polskę zżera korupcja, nie da się tworzyć nowoczesnej, normalnej Polski z korupcją w tle. Nie "jara" mnie jak kogoś zatrzymują, ale cieszy mnie, że jest o następnego niegodziwca mniej. Wolę żeby walka z korupcją była priorytetem, niźli korupcja grała pierwsze skrzypce.
Słyszałeś do czego Leszek Miller porównał dziś CBA? Do SS. Słyszałeś co mówiła Sawicka o CBA i jak się tej instytucji obawiała? Dla mnie jest to wystarczający dowód o słuszności działania tychże organów.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 20:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
jak na razie CBA działa tylko na płaszczyźnie kampanii wyborczej, a to jest po prostu naganne

jak CBA nie było to policja, CBS i ABW też sobie radziły z korupcją, ale bez niepotrzebnego szumu medialnego i politycznego wykorzystywania

i w końcu czy walka z korupcją ma polegać na prowokowaniu słabych jednostek do jej popełniania, bo jeżeli tak, to za taką walkę z korupcją ja podziękuję

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 20:41 
No brawo :!: Kolejny przykład korupcji wśród polityków PO:
http://fakty.interia.pl/gieldy/news/po- ... 94424,1844
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tomasz- ... 54867.html
Dlaczego TVN tak cicho siedzi? Dlaczego nie można tej informacji znaleźć na ich stronach tvn24? To mają być obiektywne media? Swój swego kryje, a ręka rękę myje?

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 20:44 
Przyjaciel forum

rozbawiłeś mnie Bagor, jakaż to niby korupcja :)

zresztą dziwne, że tak socjalistyczna partia jak PiS przez 2 lata nie zadbała o interesy pracowników PGNiG

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 20:46 
Uzależniony od forum :)

a kiedy zobaczymy materialy z zatrzymania handlarza narkotykow z palacu prezydenckiego? kiedy zobaczymy materialy z afer korupcyjnych ministra sportu?

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 20:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 M3 + E60
Kod silnika: S54 + M54
A ja takie coś znalazłem:

http://www.youtube.com/watch?v=HkbGhGwRcUk

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:22 
Specjalista

Moje BMW: E-36 320i Touring 95
Kod silnika: M52b20
Wpełni popieram Bagora jeżeli dla większości młodych ludzi udział w wyborach i głosowanie na PO to tylko nieobwiązujące zgrywy .Agrafa napisała że zawsze ma wyjście-Irlandia a jakie wyjście mają ludzie którzy zostaną.Oczywiście zajmą się nami ludzie tacy jak Pani Sawicka i jej podobni.Ja już pracowałem za 900zł namiesiąc w trzech ratach niema czego zazdrościć Kaczyńscy dobrali się do:dziennikarzy lekarzy sędziów adwokatów i innych korporacij których nikt przez wiele lat niemógł ruszyć .Ruszyli też służby specjalne wojskowe oraz dawne układy UBeckie .Wtedy właśnie ruszł na nich wściekły atak,trwał dwa lata i doprowadziłdo wyborów.Aby przeprowadzić taki atak trzeba mieć dużo determinacij i pieniędzy.Piszę to poto aby uzmysłowić młodym ludziom że wybory to nie zgrywy a sprawa poważna zadecydujecie o losie nietylko swoim.Ludzie tacy jak Bagor podnoszą mnie na duchu może jeszcze nie wszystkim wyprali muzgi. :niepewny: :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:39 
ryszard55 napisał(a):
Wpełni popieram Bagora jeżeli dla większości młodych ludzi udział w wyborach i głosowanie na PO to tylko nieobwiązujące zgrywy .Agrafa napisała że zawsze ma wyjście-Irlandia a jakie wyjście mają ludzie którzy zostaną.Oczywiście zajmą się nami ludzie tacy jak Pani Sawicka i jej podobni.Ja już pracowałem za 900zł namiesiąc w trzech ratach niema czego zazdrościć Kaczyńscy dobrali się do:dziennikarzy lekarzy sędziów adwokatów i innych korporacij których nikt przez wiele lat niemógł ruszyć .Ruszyli też służby specjalne wojskowe oraz dawne układy UBeckie .Wtedy właśnie ruszł na nich wściekły atak,trwał dwa lata i doprowadziłdo wyborów.Aby przeprowadzić taki atak trzeba mieć dużo determinacij i pieniędzy.Piszę to poto aby uzmysłowić młodym ludziom że wybory to nie zgrywy a sprawa poważna zadecydujecie o losie nietylko swoim.Ludzie tacy jak Bagor podnoszą mnie na duchu może jeszcze nie wszystkim wyprali muzgi. :niepewny: :niepewny:

Dzięki za te słowa. Zgadzam się z Tobą w zupełności. Taka właśnie jest prawda.
Dlaczego ten rząd jest tak atakowany? Dlaczego nie przetrwał pełnej kadencji? Czyżby był za dobry i nareszczcie dbał o interes Polski? Dlaczego ciągle PO na przemian z SLD składały wnioski o rozwiązanie sejmu? Nikt mi nie wmówi, że dla dobra Polski, bo już widzieliśmy od 17 lat, jak tym ludziom zależy, ale na własnym interesie. Rząd Kaczyńskiego miał za dobre wyniki, gospodaraka jest w świetnym stanie, spadło bezrobocie, mamy rekordową ilość zagranicznych inwestycji, w końcu po tylu latach zaczęto rozliczać niechlubne czasy i osoby za to odpowiedzialne. Ale ruszono również "nieodpowiednie", niegdyś nietykalne osoby. Zaczęto dobierać się do układów, zależności, lewych interesów, ale za daleko już zaszli i trzeba było ich "odsunąć od władzy". Mam tylko nadzieję, że PiS znowu wygra i dokończy zaczęte dzieło.
Żyjecie w totalitarnym państwie? Ktoś z Was czuje się zagrożony? Demokracja jest zagrożona? Boicie się, że przyjdzie do Was CBA? Nie ma wolności słowa? Boicie się obrażać Kaczyńskich? No właśnie, odpowiedź brzmi NIE. Więc po co jest sztucznie tworzona taka atmosfera? Kto ją kreuje? Osoby zagrożone... A ludzie dają sobą manipulować, powtarzają jakieś bezsensowne formułki typu "Kaczor nie ma konta", "Kaczor kurdupel", "Kaczor ma kota i mieszka z matką"... Takim prostym sposobem tworzy się wrogość do drugiej osoby, w tym przypadku wobec Kaczyńskich, a zarazem uzyskuje się zamierzony cel - ludzie na nich nie zagłosują, czyli odsuną ich od władzy. III RP odzyskana. Oby nie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:41 
Specjalista

Cytuj:
dobrali się do:dziennikarzy lekarzy sędziów adwokatów i innych korporacij których nikt przez wiele lat niemógł ruszyć .Ruszyli też służby specjalne wojskowe oraz dawne układy UBeckie

Czy to w jakiś sposób wpłynęło pozytywnie na życie pojedyńczego obywatela lub całych rodzin tym bardziej tych w których zagościła patologia społeczna ???????

Chyba nie!

Zarobki 900 zł na rękę wciąż istnieją, a nawet i mniejsze. Jak narazie to emigracja rodaków z kraju spowodowała popyt na siłę roboczą w polsce i głównie właśnie to wywarło ogromny wpływ na podejście pracodawcy w stosunku do pracownika (wypłaty w terminie i bez rat)
Ale nadal wartość średniej krajowej zaniżana jest przez te najmniej wartościowe wynagrodzenia, które jakby nie patrzeć, wciąż istnieją.

Czy obywatela lub obywatelkę borykających się z codziennym przeżyciem interesują wybory i to co w kraju się dzieję ?? Były wybory jedne, były drugie i za każdym razem w ich życiu nic na lepsze się nie zmienia.......czy wybory obecne mają im ponownie dawać złudną nadzięję, że może tym razem będzie lepiej ???.......takich argumentów słownych, słyszeli nie raz i optymistycznie ich to nie podbudowało.

Ja czekam i inni zapewne także czekają........na konkrety rzeczowe!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:45 
robertbmw napisał(a):
Ja czekam i inni zapewne także czekają........na konkrety rzeczowe!!!!!!!!!!

A mało to ich masz? Ot chociażby ostatnio: http://www.tvn24.pl/0,1525076,0,1,wiadomosc.html
Tak niby źle za PiSu, a Polska zajęła drugie miejsce na najatrakcyjniejszą gospodarkę.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:47 
Pierwsze kroki

http://pl.youtube.com/watch?v=saqI3tjHzCU :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Że Was nie nudzą już te dyskusje bez końca :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 21:58 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Bagor napisał(a):
ryszard55 napisał(a):

.

to wszystko co piszesz udowadnia na czym bazują Bracia K. . Smutne..

p.s.

muzgi? co to? :niepewny:

[ Dodano: 18 Październik 2007, 23:01 ]
Bagor napisał(a):
[]
Żyjecie w totalitarnym państwie? Ktoś z Was czuje się zagrożony? Demokracja jest zagrożona? Boicie się, że przyjdzie do Was CBA? Nie ma wolności słowa? Boicie się obrażać Kaczyńskich? No właśnie, odpowiedź brzmi NIE.

Po przypadku Sawickiej moje odpowiedzi brzmią:

Tak. Ja. Tak. Tak. Tak. Tak.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:03 
stones1 napisał(a):
to wszystko co piszesz udowadnia na czym bazują Bracia K. . Smutne..

p.s.

muzgi? co to? :niepewny:

To wszystko co masz do napisania? Smutne.

PS nie czepiaj się Ryszarda o błąd ortograficzny. Zwłaszcza, że Twoje wypowiedzi nie są na zbyt wysokim poziomie elokwencji i sam również popełniasz błędy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:06 
Specjalista

Cytuj:
Polska zajęła drugie miejsce na liście najatrakcyjniejszych dla inwestorów krajów świata. Wyprzedziły nas tylko Indie.

I to dzięki czemu???.......Dzięki taniej sile roboczej

Ważniejsze jesto to, które i gdzie zajmujemy miejsce niżeli bieda w wielu zakątkach Polski.
.......może pod tym względem wystartujemy w jakimś rankingu !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:08 

Po prostu nie wiem co Ryszard miał na mysli, nic nie poradze na to ze nie znam słowa "MUZGI" . Wpisze w google, moze cos sie mi zaświta... Wiesz Bagor elokwencja to nie wszystko.

Swoją drogą ciekawy mechanizm widać na podstawie akcji z Sawicką. Ciekawe ilu takich agentów wysłano w Polskę by próbowali kogoś namówić do korupcji... Ciekawa metoda, zawsze myslałem ze najpierw jest przestępstwo, podejrzenie, a potem prowokacja, ale Bracia K udwodnili ze mozna zrobic odwrotnie :ok: , nie ma łapówkarzy? To wyprodukujmy ich :ok:

[ Dodano: 18 Październik 2007, 23:11 ]
robertbmw napisał(a):
Cytuj:
Polska zajęła drugie miejsce na liście najatrakcyjniejszych dla inwestorów krajów świata. Wyprzedziły nas tylko Indie.

I to dzięki czemu???.......Dzięki taniej sile roboczej

!!!!!

No no no.. Indie :ok: . Potęga gospodarcza. Z tego wynika ze jestesmy atrakcyjniejsi od USA... tylko w czym i o czym tak naprawdę ten ranking świadczy. O dostatku ? Przekłada się na poziom życia mieszkańców lidera na tej liście? No tak, Indie to powszechnie znane Eldorado.

Ostatnio edytowano 18 października 2007, 22:13 przez stones1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:11 
robertbmw napisał(a):
Ważniejsze jesto to, które i gdzie zajmujemy miejsce niżeli bieda w wielu zakątkach Polski.
.......może pod tym względem wystartujemy w jakimś rankingu !!!!!

Myślisz, że rządy PO, typowo liberalne, zlikwidują tę biedę? Czy może będzie tak, jak w Rosji? Państwo podzieli się na biednych i bogatych, a to dzięki właśnie podatkowi liniowemu.

[ Dodano: 18 Październik 2007, 23:14 ]
stones1 napisał(a):
tylko w czym i o czym tak naprawdę ten ranking świadczy.

Jeśli nie rozumiesz o czym to świadczy, to Ci wytłumaczę. Sprawa jest prosta. Atrakcyjna gospodarka=zwiększony napływ inwestycji zagranicznych. Co za tym idzie budowa nowych zakładów pracy, a więc mniejsze bezrobocie. Jakież to nieskomplikowane, a jednak nie dla wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:18 

Bagor napisał(a):
[

[ Dodano: 18 Październik 2007, 23:14 ]
stones1 napisał(a):
tylko w czym i o czym tak naprawdę ten ranking świadczy.

Jeśli nie rozumiesz o czym to świadczy, to Ci wytłumaczę. Sprawa jest prosta. Atrakcyjna gospodarka=zwiększony napływ inwestycji zagranicznych. Co za tym idzie budowa nowych zakładów pracy, a więc mniejsze bezrobocie. Jakież to nieskomplikowane, a jednak nie dla wszystkich.

to Ty chyba nie rozumiesz :] , napisałem to retoryczne pytanie , ponieważ odniosłem wrażenie ze Twoim zdaniem to drugie miejsce świadczy o tym iż jesteśmy prawdziwą potęgą... Niemal tak rozwiniętą jak lider... INDIE :rotfl:

Bagor slyszales o tym jakie bzdury pan minister Woźniak opowiada o Polskich rezerwach ropy? NIe ma to jak odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach...

Ostatnio edytowano 18 października 2007, 22:21 przez stones1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:21 
stones1 napisał(a):
to Ty chyba nie rozumiesz :] , napisałem to retoryczne pytanie , ponieważ odniosłem wrażenie ze Twoim zdaniem to drugie miejsce świadczy o tym iż jesteśmy prawdziwą potęgą... Niemal tak rozwiniętą jak lider... INDIE :rotfl:

Jakoś nie zauważyłem na końcu Twego pytania znaku zapytania.
To mylne odniosłeś wrażenie, zresztą nie wiem na jakiej podstawie wysnute.

Tytuł:
PostNapisane: 18 października 2007, 22:21 
Przyjaciel forum

atrakcyjna gospodarka to jedno, a obłąkanie Kaczyńskich odstraszające inwestorów to drugie, i wtedy na nic ranking

Bagor, po dwóch latach rządu PiS, czuje się jak w państwie totalitarnym i na zadane przez Ciebie pytania odpowiadam podobnie jak Stones, ale Ty i tak udzieliłeś sobie odpowiedzi

Obrazek

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1