BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 czerwca 2025, 22:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4059 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 203  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Boks, MMA i inne sporty walki.
PostNapisane: 8 stycznia 2014, 15:05 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
a Dark knight napisał(a):
tutaj film dokumentalny ;)

oglądałem, świetny dokument.. :ok:

i coś ode mnie, trochę stare ale na prawdę warto.. :super:

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 10 stycznia 2014, 21:10 
Przyjaciel forum

Adamek - Głazkow - 15 marca 2014 r.
http://www.boxingnews.pl/index.php?opti ... atest-news

Potyczek słownych ciąg dalszy,a walki w tym roku podobno i tak nie będzie,ewentualnie w 2015 r.

PostNapisane: 12 stycznia 2014, 22:08 
byku1600 napisał(a):
Potyczek słownych ciąg dalszy,a walki w tym roku podobno i tak nie będzie,ewentualnie w 2015 r.

a no tak ciąg dalszy....aż do znudzenia...masakra :zakrecony:
Floyd nie chce dać Arumowi zarobić, Manny boi się igieł :rotfl: i tak w koło macieju :rotfl:

Podobno Haye wrócił na salę treningową :hyhy: miejmy nadzieję, że uda się go jeszcze zobaczyć w ringu!

PostNapisane: 13 stycznia 2014, 14:59 
Forumowy terrorysta

Szpilka nie został wpuszczony do USA http://www.ringpolska.pl/artur-szpilka/ ... t-niewazna ,walka więc pod duzym znakiem zapytania.

PostNapisane: 13 stycznia 2014, 15:11 
mówiłem, że nie uwierze dopóki nie zobaczę ich w ringu :) Wasyl nie ma zwyczaju wypuszczania swoich baloników na grząski grunt :D z reguły wygląda to tak jak z kołodziejem czy jonakiem obijanie węgrów i słowaków aż do rekordu 30-0-28 KO, wspinanie się po szczebelkach rankingów oby tylko po najmniejszej linii oporu dostać tittleshoota :D Jeśli zaś do walki dojdzie będzie niezła wymówka z aklimatyzacją :D dziś jest 13 więc mamy 12 dni do walki wszystko może potrwać z tego co piszą 3-4 dni a to już tylko 7 dni na aklimatyzację :hyhy: mniej niż Adamek miał przed Witem :rotfl:

nic się nie dzieje, zrobią chłopaki wojak boxing night w Radomiu lol :rotfl: ściągną cały czas gotowego Pawła Silvina i na co komu Jennings :rotfl:

PostNapisane: 14 stycznia 2014, 11:27 
Zacna persona forum

Lepiej żeby walka się odbyła, bo wtedy Jennings wybiłby Szpilce boks z głowy..

PostNapisane: 14 stycznia 2014, 11:46 
Daniel_85 napisał(a):

też na to liczę...
Szpilberg już snuł plany był (wywiad na ringpolska)...najpierw Jennings, później wilder , arreola i pas WBC :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jennings jest technicznie dobry, poukładany , zdyscyplinowany bokser. Może nie ma "kowadła" w łapie ale wypyka szpilberga. No chyba, że ajtuj sprawi nam wszystkim niespodziankę...i jozpiejdoji jenningsa :rotfl:

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 10:46 
Forumowicz

Moje BMW: 330xd
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=121602
Oj panowie panowie ;-] Nie sadze aby sytuacja w Usa była świadomym działaniem Wasyla. prędzej dam wiarę wersji że to usa komplikują aby wybić szpilę z rytmu bo już przyjezdzał i bił ich ludzi ;]- Nie rozumiem też dlaczego jesteście przeciwko szpilce ? przeciez to polak który ma zdecydowanie większe szanse na pas niz adamek który niestety nie został stworzony do tej wagi. Jego zachowanie w mediach było kontrowersyjne i smieszne czasami ale między innymi dzieki temu o nim wiemy np. Zimnoch żeby nie szpilka byłby całowitym anonimem mimo podobnego rekordu do szpilki. Moim zdaniem w ofensywie Szpilberg jest jednym z najlepszych bokserów w tej chwili, jest szybki, duzo sie porusza, ma wysoką celnosc i zdrowe jebnęcie. Co do obrony to wszyscy wiemy popełnia mase błędów, dlatego potrzebuje takich jak jennings którzy będą go atakować. Mollo ogólnie słaby piesciaż ale walczący niezwykle ofensywnie sprawił problemy szpilce, takie walki uczą nawet szpilke wiec mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Co do samej walki s v j to myślę że jennings nie powali szpilki ale na punkty może wygrać szpilka zaś jest w stanie znokautowac jenningsa . Tak czy inaczej walka będzie szalenie ciekawa! A i nie bądzcie typowymi polaczkami i kibicujcie polakowi w końcu nie mamy zbyt wielu powodów do szczęścia jezeli chodzi o naszą reprezentację ! ;-] pozdr

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 11:29 
Zacna persona forum

Smokin napisał(a):
Daniel_85 napisał(a):

też na to liczę...
Szpilberg już snuł plany był (wywiad na ringpolska)...najpierw Jennings, później wilder , arreola i pas WBC :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jennings jest technicznie dobry, poukładany , zdyscyplinowany bokser. Może nie ma "kowadła" w łapie ale wypyka szpilberga. No chyba, że ajtuj sprawi nam wszystkim niespodziankę...i jozpiejdoji jenningsa :rotfl:

Prędzej zrobi mu dziecko :rotfl: hehe

Kosmiczny1989 - dla mnie Szpilka to cienias, który nabił ranking kelnerami. Niektórzy nawet na walki bez butów przyjeżdżali..
Jak wygra z kimś, kto jest przynajmniej w pierwszej 20-tce rankingu to może zmienię zdanie.
W tej walce kibicuję Jenningsowi i życzę mu wygranej przed czasem :)

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 12:40 
Forumowy terrorysta

Kosmiczny1989 napisał(a):
adamek który niestety nie został stworzony do tej wagi.

Zgadza sie, to zwiększanie wagi u Adamka porownałbym do zwiekszania liczby wygranych u innych przez potyczki z kelnerami, taki sam ''sztuczny'' mechanizm.

Daniel_85 napisał(a):

Dobre hahah, pamiętna wypowiedź. :rotfl: .

Co do walk Szpilki
Raz
Daniel_85 napisał(a):
nabił ranking kelnerami

Dwa
potrzebuje takich jak jennings którzy będą go atakować.

Trzy
musi pokazać na co go stać w walkach z bokserami doświadczonymi, technicznymi, ktorzy z ''niejednego pieca chleb jedli''.

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 17:41 
Nie rozumiem też dlaczego jesteście przeciwko szpilce ?

to Ci powiem dlaczego np ja jestem przeciwko niemu...
Jako Polak nie lubię jak godło narodowe jakim jest dumny biały orzeł w koronie jest łączone z bandyckimi skrótami PDW!!! (pozdrowienia dla więzienia) nie lubie i nie życzę sobie żeby to samo godło było łączone z bandyckim pomarańczowym kubrakiem!!! Nie chcę aby ktoś kto promuje subkulturę więzienną reprezentował mój kraj i jednocześnie robił oborę na skale międzynarodową!!! Co do Admaka daj sobie na wstrzymanie do czasu aż nasz więzienny troglodyta pokona kogoś pokroju Arreoli czy Granta, bo na razie klepie kolesi bez butów i mega zardzewiałych, schorowanych gości którzy są przygotowani tylko na wypłatę (mollo). Co do wagi wydaje Ci się, że szpila to rasowy cięzki? Przypominam , że zanim został zapuszkowany walczył w Cruiser....a , że państwo Polskie dobrze żywi swoje czarne owce to mamy cięzkiego Szpilkę :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nie przesadzałbym też z tym jego uderzeniem...saulsberry padł z wycieńczenia, basile bo kilku nokdaunach a na koncu po kombinacji kilku czyściochów, minto , mcline też kowadła nie uświadczyli...Nie przesadzajmy od tego w tym biznesie jest pan Kostyra .
Obrazek

póki co nie zrobił kompletnie nic aby być za nim!!! Bo pleść trzy po trzy to każdy może.
Nie zrobił nawet obiecanego dziecka Zimnochowi! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dla mnie jest najzwyklejszym balonikiem który kiedyś pierdyknie z takim hukiem jak balon o nazwie Andrzej Wawrzyk.

dziękuję, pozdrawiam! :cwaniak:

Ostatnio edytowano 15 stycznia 2014, 19:17 przez Michu, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 18:17 
Przyjaciel forum

Ja za Szpilką jestem,tylko dlatego,że jest Polakiem,ale tak ogólnie to mnie drażni.
W poprzednich walkach pokazał,że jeszcze duuużo mu brakuje do czołówki,z którą już chciałby walczyć,Jennings skutecznie i pewnie boleśnie przekona go o tym,że jeszcze nie pora.
W więzieniu Szpilka przytył 35 kg,ale od samej wagi nie zostaje się mistrzem.

Tutaj Szpilka w 2007 r.
Obrazek
Obrazek

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 20:42 
Forumowicz

Moje BMW: 330xd
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=121602
Daniel_85 napisał(a):

Kosmiczny1989 - dla mnie Szpilka to cienias, który nabił ranking kelnerami. Niektórzy nawet na walki bez butów przyjeżdżali..
Jak wygra z kimś, kto jest przynajmniej w pierwszej 20-tce rankingu to może zmienię zdanie.
W tej walce kibicuję Jenningsowi i życzę mu wygranej przed czasem :)

Sam był kelnerem to i bił kelnerów, każdy tak robił nie rozumiem. Ja nie widzę nic zlego w zdobywaniu doświadczenia powoli spokojnie to raz, a dwa i tak lepszych walk by nie dostał. Dopiero po potyczkach z mollo zaczął być zauważany. Czy jest gotowy na top 10 rankingów ? Zobaczymy, ta walka wiele może wyjaśnić choć i tak jak Szpilka wygra to będzie opinia "dalej o nim nic nie wiemy, nic nie pokazał"

Smokin napisał(a):
Nie rozumiem też dlaczego jesteście przeciwko szpilce ?

to Ci powiem dlaczego np ja jestem przeciwko niemu...
Jako Polak nie lubię jak godło narodowe jakim jest dumny biały orzeł w koronie jest łączone z bandyckimi skrótami PDW!!! (pozdrowienia dla więzienia) nie lubie i nie życzę sobie żeby to samo godło było łączone z bandyckim pomarańczowym kubrakiem!!! Nie chcę aby ktoś kto promuje subkulturę więzienną reprezentował mój kraj i jednocześnie robił oborę na skale międzynarodową!!! Co do Admaka daj sobie na wstrzymanie do czasu aż nasz więzienny troglodyta pokona kogoś pokroju Arreoli czy Granta, bo na razie klepie kolesi bez butów i mega zardzewiałych, schorowanych gości którzy są przygotowani tylko na wypłatę (mollo). Co do wagi wydaje Ci się, że szpila to rasowy cięzki? Przypominam , że zanim został zapuszkowany walczył w Cruiser....a , że państwo Polskie dobrze żywi swoje czarne owce to mamy cięzkiego Szpilkę :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nie przesadzałbym też z tym jego uderzeniem...saulsberry padł z wycieńczenia, basile bo kilku nokdaunach a na koncu po kombinacji kilku czyściochów, minto , mcline też kowadła nie uświadczyli...Nie przesadzajmy od tego w tym biznesie jest pan Kostyra .

póki co nie zrobił kompletnie nic aby być za nim!!! Bo pleść trzy po trzy to każdy może.
Nie zrobił nawet obiecanego dziecka Zimnochowi! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dla mnie jest najzwyklejszym balonikiem który kiedyś pierdyknie z takim hukiem jak balon o nazwie Andrzej Wawrzyk.

dziękuję, pozdrawiam! :cwaniak:

Marketing i kreowanie wizerunku. Każdy w tym dopatrzy się czegoś co mu nie pasuje. Teraz Szpilka zmienił wizerunek, nie chce być już kojarzony z więzieniem tylko z Polską. Moim zdaniem wybrał lepszą drogę a wszystko idzie ku poprawie co nie zmienia faktu że propagował i szczycił się więziennictwem czy swoją przeszlością kryminalną. Ale zawsze mówił że więzienie było nauczką i nie popełni już takich błędów. Może i nie był typowym ciężkim jak miał 15 lat ale nie przesadzajmy kto był ? Szpilka to typowy cieżki od 20 roku życia waży ponad 100kg ale nie sama waga jest ważna ma 194cm wzrostu i niezły zasięg ramion czego nie ma niestety adamek. Ma też udeżenie na wagę ciężką, samo 2 krotne znokautowanie mollo który nigdy wcześniej na deskach nie leżał o czymś świadczy.

A więc pewnie wyjdzie że bronię szpilki i częściowo tak jest gdyż widzę w nim potencjał. a i z drugiej strony nie lubię hejterów co im nic nigdy nie pasuje. Trenowałem boks i wiem że trzeba miec szacunek do każdego zawodnika nie wazne czy kelnera czy mistrza. Mówić o Szpilce "PRZYSZŁY MISTRZ" jest za szybko ale mówić "kiedyś pierdyknie z takim hukiem jak balon o nazwie Andrzej Wawrzyk" też nie ma podstaw . Pozdro

PostNapisane: 15 stycznia 2014, 21:28 
Teraz Szpilka zmienił wizerunek, nie chce być już kojarzony z więzieniem tylko z Polską.

myślisz, ze to pomysł szpilki? heh zabawne... to wymysł wasilewskiego bo widział jaki odbiór ma pomarańczowy kubrak...jak go goście w studio na pierwszej walce z Mollo wyszydzili. Nagle w przeciągu miesiąca z gościa który szczycił się pobytem w pierdlu i grypserą przemienił się w zagorzałego husarza, patriotę!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Wierzysz w to? :wstyd:
samo 2 krotne znokautowanie mollo który nigdy wcześniej na deskach nie leżał o czymś świadczy.

stary to nie był mike mollo tylko jego marny cień! Mollo w dyspozycji chociażby takiej jak z Gołotą wciąga gita nosem. Czy kiedy Danny Wiliams znokautował Iron Mikea a raczej jego pozostałości też byłeś pod wrażeniem? Przypomnę Ci jaki williams ma teraz rekord won 45 (KO 34) + lost 20 (KO 10) ... jest marnym journeymanem który daje walić sobie w łeb za kilkaset dolców... ostatnio dostał KO od Tomasa Mrazka won 9 (KO 5) + lost 45 (KO 14) :rotfl: nie dawaj takich porównań bo nie są absolutnie trafne i o niczym nie świadczą.
Nokaut na mollo nie świadczy absolutnie o tym, że szpilka ma cios...Mike w drugiej walce nie był jakoś specjalnie zamroczony mógł wstać wcześniej a ewidentnie nie chciał wstawać...oddychał skarpetami, łapał powietrze jak karp w wannie bez wody :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Trenowałem boks i wiem że trzeba miec szacunek do każdego zawodnika nie wazne czy kelnera czy mistrza.

owszem trzeba go mieć dla każdego a nie "robić komuś dzieci" tudzież nagrywać durne filmiki w podkoszulce "śmierć konfidentom"
Obrazek
ale mówić "kiedyś pierdyknie z takim hukiem jak balon o nazwie Andrzej Wawrzyk" też nie ma podstaw .

póki co niestety są bo szpila to na dzień dzisiejszy medialny balonik, przerost formy nad treścią!!!Walki Saulsberrym, mollo, basile, bidenko nie mówią nam o arturze nic...walki z odrobinę lepszymi journeymanami takimi jak mcline i minto pokazały duże braki artura. Nie mówię o wygranej ale jeśli ładnie przegra z jenningsem można będzie mówić o nim, że jakieś tam szanse na ugranie czegokolwiek wiekszego niż EBU ma. Ale na chwilę obecną po tym co nam pokazał tacy jak Perez, Stiverne, Fury, arreola są dla niego ścianą nie do przebicia.

Dużym plusem u niego jest ambicja i determinacja...ale to by było na tyle zestawiając go z innym prospektami z czołówek rankingów....

pozdro!

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 07:56 
Jak mi się czyta te hejty na polskich wojowników, to mi się rzygać chce.

Adamek - w swojej naturalnej wadze zrobił wszystko. Poszedł o krok dalej, za to wielki szacun. Wygrał parę walk - nie ważne, czy kelnerzy, czy nie, zawodowi bokserzy. Nie ma mistrzostwa? W takim razie każdy, kto nie miał najcenniejszego pasa, to kelner i ktoś, kto nie jest stworzony do tej wagi.

Aha, rozumiem, że każdy wielki mistrz, urodził się, podrósł i od razu bez atakowania kelnerów obala aktualnego mistrza?

Co do Szpilki - pokazuje wielką ambicję i tak, jak mówi, to w tym kierunku robi DZIAŁANIA, przynajmniej tak to odbieram. Media, więzienie itd. No kurde, to są bokserzy, gdzie większość bokserów bierze się ze środowiska nierozpieszczanego przez społeczeństwo/życie, to jest norma, nie należy tego dosłownie tak traktować. Przecież musi być trochę tego zła, agresji, a jak jest miłość i fajno jest, to wiadomo jaki jest odbiór.

Nie pamiętacie, jak oglądaliście w podstawówce bójkę 2 kolegów, którzy siebie nienawidzą? Ile osób na to patrzyło? Tam, za szkołą, po lekcjach. A ile osób patrzyło, jak się 2 przyjaciół sparuje na rękawice? Jakie emocje temu towarzyszą?

Wiadomo, promocja, media, jakoś trzeba machinę nakręcać. Myślę, że żaden poważny ogarnięty kibic nie bierze tego na 100% serio, zarówno w PL jak i US i A. Faktycznie, bokserzy z USA to sami profesorowie nadzwyczajni lub zwyczajni, tylko bracia Kliczko zatrzymali swoją karierę naukową na doktoratach heheh

No i skoro Szpila to taki cienias, to co, ma przestać boksować i wracać na ulicę? Boks dał mu szansę wyjść na prostą i jeszcze wyżej - więc to chyba dobrze. Z tego co czytałem rano, walka odbędzie się. No i git.

Ups, sorry za więzienne słowo.

Smokin, ale może w takim razie powinieneś więcej powinieneś oglądać więcej tenisa? Grzeczni chłopcy w białych ciuszkach :hyhy:

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 08:29 
Fryderyk napisał(a):
Nie pamiętacie, jak oglądaliście w podstawówce bójkę 2 kolegów, którzy siebie nienawidzą? Ile osób na to patrzyło? Tam, za szkołą, po lekcjach.

Fryderyk napisał(a):
Smokin, ale może w takim razie powinieneś więcej powinieneś oglądać więcej tenisa? Grzeczni chłopcy w białych ciuszkach :hyhy:

wybacz ale nie podejmę z Tobą jakiejś głębszej polemiki bo najwyraźniej nie czytasz ze zrozumieniem albo faktycznie masz tyle lat ile podałeś w profilu :hyhy:
Kompletnie nie wiesz co lub o czym pisałem w poście wyżej skoro wylatujesz mi z golfem :wstyd: Jeśli lubisz uliczne napierd@l@nki i kręci Cie jak się kumple leją za szkołą (ja ten etap przerabiałem jakieś 15 lat temu) to przeżuć się z boksu na walki Kimbo Slicea :hyhy: (tak ten durny i wypaczony argument działa w dwie strony zarówno do golfa jak i do ulicznego mordobicia).

Fryderyk napisał(a):
No kurde, to są bokserzy, gdzie większość bokserów bierze się ze środowiska nierozpieszczanego przez społeczeństwo/życie.

ale akurat niestety tylko nasz chełpi i szczyci się pobytem w ciupie!!! oraz posyła tam pozdrowienia!!!czym de facto promuje subkulturę więzienną...sorry ale niestety nie jest to norma...trzeba mieć po prostu bałagan na strychu żeby tym się obnosić :wstyd:

Fryderyk napisał(a):
Wiadomo, promocja, media, jakoś trzeba machinę nakręcać. Myślę, że żaden poważny ogarnięty kibic nie bierze tego na 100% serio, zarówno w PL jak i US i A.

trashtalking i budowanie napięcia to jedno a robienie z siebie idioty i kryminalisty do drugie... Każdy ogarnięty kibic a nie niedzielny Janusz widzi tą subtelną różnicę...

Napiszę tylko tyle, że ja jako polak wstydzę się, że mój kraj reprezentuje dureń w pomarańczowym kubraku ze skrótem PDW (pozdrowienia dla więzienia) na chuście... z którego szydzą nawet komentatorzy w studio!!!nie podoba mi się, że godło Polski jest łączone z bandyckimi skrótami i symbolami :wstyd: To żaden patriotyzm...to sztuczny medialny balon który ma łapać za serce tych "mniej ogarniętych". To tyle jeśli chodzi o aspekt mentalny bo w aspekcie sportowym tak jak wyżej pisałem szpilka nie zrobił absolutnie nic aby stawiać go wyżej lub nawet na równi z adamkiem a już na pewno aby traktować go jako polską nadzieję wagi ciężkiej :wstyd: bo sportowo szpila to ogromny przerost formy nad treścią.
I nie są to Hejty tylko najzwyklejszy w świecie obiektywizm...

PDF! pozdrownia dla forum i very very christmas lol :rotfl:

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 12:18 
Przyjaciel forum

Dobra Panowie,nie ma co bić piany,wszystko wyjaśni się 25 stycznia :]

Tymczasem szykują nam się inne ciekawe walki,np. Pacquiao vs. Provodnikov (?)
Szczerze to chciałbym ,żeby doszło do tego pojedynku i,żeby Rusłan wygrał.
Przyznam,że zrobił on na mnie spore wrażenie w walce z Bradleyem,według mnie zabrakło jednej rundy,żeby Provodnikov go znokautował.

Walka Kołodziej vs. Hernandez oficjalnie potwierdzona

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 13:15 
Smokin napisał(a):
wybacz ale nie podejmę z Tobą jakiejś głębszej polemiki

Dziękuję bardzo, bo oszczędzi mi to trudu polemizowania z kimś, kto nie potrafi zrozumieć dlaczego przytoczyłem sytuację z bójką po szkole, gdzie nie potrafi zrozumieć, że nawiązuje do działania mechanizmu nakręcania oglądalności, a nie osobistych preferencji.

Smokin napisał(a):
skoro wylatujesz mi z golfem

Jest to kolejny powód, dla którego nie powinienem z Tobą polemizować, ponieważ nie powinienem polemizować, kto zarzuca mi jeden z najbardziej nadużywanych zarzutów - brak czytania ze zrozumieniem - w szczególności wobec zjawiska opisanego w pierwszym tiret mojej wypowiedzi, a na próbę cytowania przytacza inną dyscyplinę sportu, niż ja przytoczyłem.

Smokin napisał(a):
oraz posyła tam pozdrowienia!!!

Mnie to bawi na ten przykład. Na pewno nie przeszkadza. Skoro siedział i ma tam wciąż z kumpli, z którymi się zaprzyjaźnił i posyła pozdrowienia, to mnie to nie przeszkadza :)

Jakby mi to bardzo przeszkadzało, to byłoby coś nie tak. Musiałbym dyskredytować znacznie większą ilość sportowców, nie tylko z PL. W taki sposób nie wyrządza mi krzywdy, to jest sport, brudny, bo brudny, ale taka jego m.in. natura.

Smokin napisał(a):
Napiszę tylko tyle, że ja jako polak wstydzę się, że mój kraj reprezentuje dureń w pomarańczowym kubraku ze skrótem PDW (pozdrowienia dla więzienia) na chuście... z którego szydzą nawet komentatorzy w studio!!!nie podoba mi się, że godło Polski jest łączone z bandyckimi skrótami i symbolami :wstyd: To żaden patriotyzm...

Ale to są jednostkowe przypadki, nikt tego nie poważnie nie bierze, więcej luzu kolego :) Jest Polakiem, odsiedział swoje, wyszedł, wychodzi na prostą, jakie ma godło reprezentować, Arktyki? Więcej bandytów mamy w Parlamencie naszym i euro, a martwisz się jednym agresorem z ulicy heheh

Smokin napisał(a):
aby stawiać go wyżej lub nawet na równi z adamkiem a już na pewno aby traktować go jako polską nadzieję wag

A czy on tak o sobie mówi, że jest na równi z Adamkiem? Jak tak to sorry, ale jak nie, to hejtuj fanbojów i promotorów, czy kogoś tam.

Mnie np. wali, czy jeden, czy drugi kelner, mi się walki Szpilki podobały, bo była tam walka i emocje i to się fajnie ogląda. Tylko za każdym razem, jak się kogoś na piedestał wynosi, to traci "wynoszony".

Fajnie, że jednak zauważyłeś, że chłopak jest ambitny - bo o to mi najbardziej chodzi i to najbardziej doceniam. Dążenie do celu jest git :ok: tzn. spoko :ok:

Smokin napisał(a):
PDF! pozdrownia dla forum i very very christmas lol :rotfl:

Zabawne, że dostaję uwagę dot. mojego wieku od faceta, który tak pozdrawia forum i to w połowie stycznia heh.

Cóż, nie zachowałem konsekwencji z 1. zdania tej wypowiedzi i napisałem kilka słów, teraz żałuje, bo praktycznie nie odpowiedziałeś argumentami, ale skupiłeś się na dewaluowaniu mojej osoby jako komentującej, nawiązując do braku czytania ze zrozumieniem i wieku.

Hmmm... Może ten mój żart z oglądaniem tenisa (bo tak należało to odebrać, a nie argument [przy okazji nadużywając słowa argument]), był zbyt agresywny (może coś zabolało) - przepraszam.

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 14:19 
Fryderyk napisał(a):
nie potrafi zrozumieć, że nawiązuje do działania mechanizmu nakręcania oglądalności, a nie osobistych preferencji.

naprawdę tak działa ten mechanizm? :rotfl: Chyba w przypadku "wybitnie niedzielnych Januszy" którzy z boksem mają tyle do czynienia co w niedziele polsat sport w skróconej wersji puści... bo trashtalking nakierowany jest właśnie na nich. Nie wydaje mi się, że prawdziwy fan boksu który siedzi w temacie głęboko będzie posikiwał z podniecenia dlatego, że np Haye i Chisora pobili się na konferencji prasowej... Gdyż pewne jest, że po walce będą się ściskać jak najwięksi kumple bo zarobili od groma szmalcu. Poza tym pisałem Ci już , że trashtalking to jedno a robienie z siebie imbecyla to drugie...
Money, PacMan, GGG, Ward, Nonioto, Kovalew, BHop...konfiturom dzieci nie robią, w pomarańczu nie latają a i tak ogladają ich miliony. To jak to jest z tym mechanizmem??? Czyż nie liczy się wartość sportowa? toż to przecież sport a nie uliczne mordolanie dwóch kolesi co się nienawidzą lol :rotfl:

Fryderyk napisał(a):
a na próbę cytowania przytacza inną dyscyplinę sportu, niż ja przytoczyłem.

najzwyklejsza pomyłka, piszę w pracy nie zawsze sprawdzam treść. Na prawdę nie zrozumiałeś o co mi chodziło? przecież tak czy siak czy tenis czy golf są przeciwieństwem ulicznego mordobicia. Bajecznie łatwo domyślić się o co kaman z kontekstu całej wypowiedzi ;)
Fryderyk napisał(a):
Skoro siedział i ma tam wciąż z kumpli, z którymi się zaprzyjaźnił i posyła pozdrowienia
doskonale wiesz, że nie chodzi tutaj o przesyłanie pozdrowień tylko o manifestowanie swojej kryminalnej przeszłości...
No chyba, że nie wiesz... A jak chce ich serdecznie pozdrawiać to niech im pocztówki powysyła :rotfl:
Fryderyk napisał(a):
Jest Polakiem, odsiedział swoje, wyszedł, wychodzi na prostą, jakie ma godło reprezentować, Arktyki?

o czym Ty stary piszesz? Czytasz moje posty??? czy ja mu bronię reprezentować godło narodowe?! niech reprezentuje! ale godnie! i nie łączy go z bandyckimi symbolami.
Fryderyk napisał(a):
A czy on tak o sobie mówi, że jest na równi z Adamkiem?

a nie mówi? Siedzisz choć odrobinę w temacie? jeszcze niedawno chciał adamka kilku myczków nauczyć, ostatnio ponoć walka z nim go już nie interesuje bo adamek musiałby sobie zasłużyć na walkę z nim :rotfl: odrobinę pokory... :wstyd:
Fryderyk napisał(a):
Zabawne, że dostaję uwagę dot. mojego wieku od faceta, który tak pozdrawia forum i to w połowie stycznia heh.

to był sarkazm który głównie nawiązywał do zachowania gita. Ale o tym też jak widać nie masz bladego pojęcia...
Fryderyk napisał(a):
Cóż, nie zachowałem konsekwencji z 1. zdania tej wypowiedzi i napisałem kilka słów, teraz żałuje, bo praktycznie nie odpowiedziałeś argumentami

lol za to Twoje wypowiedzi wręcz tryskają "merytoryką"... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 stycznia 2014, 14:44 
Smokin napisał(a):
naprawdę tak działa ten mechanizm? :rotfl: Chyba w przypadku "niedzielnych Januszy"

Śmiej się, lub nie, ale tak to działa. Ludzie lubią takie akcje.

Smokin napisał(a):
piszę w pracy nie zawsze sprawdzam treść.

to akurat żadne wytłumaczenie, ale spoko ;)

Smokin napisał(a):
A jak chce ich serdecznie pozdrawiać to niech im pocztówki powysyła

W sumie racja, na rozdaniu Oskarów podobną zasadę trzeba wprowadzić ;)

Smokin napisał(a):
o czym Ty stary piszesz? Czytasz moje posty??? czy ja mu bronię reprezentować godło narodowe?! niech reprezentuje! ale godnie! i nie łączy go z bandyckimi symbolami.

Tak są skonstruowane Twoje wypowiedzi, że rozbudziły moje wątpliwości. Fajnie, że doprecyzowałeś.

Smokin napisał(a):
a nie mówi? Siedzisz choć odrobinę w temacie? jeszcze niedawno chciał adamka kilku myczków nauczyć, ostatnio ponoć walka z nim go już nie interesuje bo adamek musiałby sobie zasłużyć na walkę z nim :rotfl: odrobinę pokory... :wstyd:

Napisałem, że jak mówi, to sorry. Nie wiem i nie śledzę, bo dla mnie choć lubię patrzeć, jak się bije (tak, jestem niedzielnym Januszem) i doceniam ambicje, to nie śledzę wszystkiego co powie, bo uważam, że ma mniej do powiedzenia niż ja, dlatego bardziej skupiam się napisaniu swoich własnych wypowiedzi hehe, ale oczywiście, jeśli tak jest, to przyznaje, żeby go równać z Adamkiem, to jeszcze za młody jest i za mało zrobił i pokora jak najbardziej wskazana.

Smokin napisał(a):
to był sarkazm który głównie nawiązywał do zachowania gita. Ale o tym też nie wiesz...

Po prostu dziwi mnie Twój brak konsekwencji, bo ostatecznie nie wiem jak odbierać Twoje posty, no ale luz.

Smokin napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
Cóż, nie zachowałem konsekwencji z 1. zdania tej wypowiedzi i napisałem kilka słów, teraz żałuje, bo praktycznie nie odpowiedziałeś argumentami,

za to Twoje wypowiedzi wręcz tryskają "merytoryką"... :rotfl:

Ten zarzut jest kompletnie nieuzasadniony. Napisałbym, że może faktycznie nie powinienem się w tym temacie wypowiadać, skoro sam o sobie piszę, że jestem "niedzielnym Januszem" i nie mam bokserów w avatarze, ale wtedy znów mi odpiszesz, że mam 8 lat, albo żebym uważał, bo jak pani w przedszkolu się dowie, że nie leżakuję, tylko trolluję na forum, to dostanę linijką po łapach, czy coś, a mi byłoby wtedy smutno :(

...dlatego nie napiszę i zakopuję topór wojenny :P

Pozdrawiam ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4059 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 203  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1