s2power napisał(a):
SMG to kupa, nawet sam miałem przygodę z M6 gdzie skrzynia po prostu fiksowala. Znajomy z tego powodu sprzedal auto a kolejny znajomy walczy ze skrzynia od dłuższego czasu z marnym skutkiem.
sln, na zdjęciu widze jakiegoś hamerykanca a ja od tych aut trzymam się jak najdalej.
Ja po prostu wole manual i tyle. Dlatego bardzo ubolewam, ze Porsche w 911 Turbo S nie daje takiego wyboru. Chociaz w "manualnym" trybie PDK naprawde slucha kierowcy. Ostatnie konkretne coupe z manualem to Ferrari 599 GTB. Tylko ich tez jest jak na recepte i będą drozec ze względu na swoja unikatowosc.
O Panie, ja to kocham SMG, kolega przewiozl mnie raz M6 V10, drugi M5 V10 trzeci M3 E46 i ta skrzynia tak fajnie kopie w plecy ze az sie w niej zakochalem, kopie tak samo jak PDK w 991S na sport+

Sam mam auto w manualu ale wiem ze DKG jest pod kazdym wzgledem lepsze - zapewnia lepsze osiagi, jest wygodniejsze, szybsze i w zabawie tez niczego mu nie brakuje - ale to moje zdanie

599GTB bylo z manualem? Takiem z pedalem sprzegla dla kierowcy? WOW, to chyba biale kruki jakies.
Autko ladne, ot zwykle 650i

Pozdr.
s2power napisał(a):
Prawda jest taka, ze jedno i drugie powyzej 200 km/h nie ma zadowalajacego ciagu. Tutaj ratunkiem jest wlasnie ostatnia odslona 911 Turbo S.
zartujesz? 991 turboS ciagnie powyzej 200? Panie... przy autach za te cene to chyba najslabsze auto z osiagami 100-300...