mroova81 napisał(a):
Nie myl posiadania, z posiadaniem wiedzy na temat. Mając trypla nie czyni Cię to specjalistą od chorób zakaźnych. W drugą stronę to też działa, nie każdy doktor od tych chorób, przez nie przechodził.
a jednak suma sumarum kobiety wolą chodzić do kobiety ginekologa, bo chociaż facet gin delikatniejszy, to jednak lekarz kobieta też ma c...e i końcowo lepiej w temacie się rozeznaje....
mroova81 napisał(a):
Nazwij je więc. Nie cywilne, więc jakie? Kurna, wojskowe? Czyli takie co się ich nie da kupić? Jakie jeszcze mogą być technologie?
żeby było jasne, to cywilne określam jako niewymagające wiedzy i zaangażowania - po prostu klient ma dostać produkt, a produkt ma być dla klienta a nie odwrotnie. I to ja nazywam cywilnym.
mroova81 napisał(a):
Napisz jak dbać, co robić, czego doglądać i na czym polegają najczęstrze problemy, czy z czego odlać nowy dzwon po awarii; skoro jesteś specjalistą, a nie się przypychasz, bo ty masz i jest OK i każdy ma tak sądzić.
Mroova, ale czy Ty tu widzisz jakieś problemy techniczne zgłaszane? bo ja widze tylko, że może automat, a może dsg, a może to i nie było BMW, ale smg to kupa...
Mamy osobny dział, można temat założyć, napewno coś sie w nim ciekawego znajdzie... galeria pewnie i tak będzie poczyszczona
mroova81 napisał(a):
Boże Boogie, skąd ty tego specjalistę dostałeś? 8lat na forum, a ja nie mogę znaleść żadnego konkretnego technicznego posta twojego autorstwa,
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
słabo szukałeś, ale im więcej na forum będzie M5 i M6, tym więcej będzie poruszanych tematów technicznych gdzie nie omieszkam się udzielić...
mroova81 napisał(a):
bo ty masz i jest OK i każdy ma tak sądzić.
mamy wolność, każdy może zasięgać porady i słuchać kogo chce, nie lubie osobiście tylko jak coś jest obrzydzane przez powierzchowną znajomość tematu, bez przyczyny