Co do przednich glosnikow to narazie leza jeszcze na polce. To jest 13 wiec idzie w fabryczne miejsce, w e36 jest to przy samych nogach. Poloze tam pare mat i oczywiscie jakis deliaktny dystans co by sie wszystko ladnie i sztywnie trzymalo Te glosniki wybralem totalnie samodzielnie, heh nawet ich nie slyszac. Sluchalem za to helixow, infinity, jbl itp. Z tych nabardziej podszedl mi helix, ale zaryzyjkowalem na rzecz pb. O 16 myslalem, kurcze ale szkoda mi boczkow psuc. Dobierajac sprzet troche czytalem fora, troche pojezdzilem posluchalem, w koncu wybralem sam. Polka uslyszalem w sklepie kolegi ojca i odrazu najbardziej mi przypasil. Do tego do tej pory mialem carpowera ale poszedl juz w niepamiec na rzecz axtona. Co do audisona namowil mnie wlasnie ten znajomy (poza tym mam go po bardzo dobrej cenie). Na forach tez sie dobrze wypowiadali o nim wiec to dodatkowo wpynelo na moja decyzje. Pioneer. hmm to byl poczatkowy zakup, gra przyzwoicie ostrzy troche gore i delikatnie przeciaga bas, choc jesli chodzi o radia to zadne inne jeszcze u mnie nie siedzialo. Jak go kupowalem w wakacje za pierwsze zarobione przeze mnie pieniadze 2 lata temu bylem w pelnej euforii. Mysle jednak ze teraz pokusilbym sie na co innego. Wracaj do Polka, glosniczek dla mnie bomba, mam go w br(50l) ale chyba przerzuce do zamknietej. Swietny w hh, rocku, ale w techniawce troche sie ociaga. Wydaje mi sie, ze przez ten br. SKrzynia nie jest do niego zaprojektowana, wiec to tez ma ogromny wplyw. Ma naprawde poteznego kopa, ale i potrafi zagrac kojacym basem. Schodzi w miare nisko, ale jednak tycgh najnizszych czest. troszke mi brakuje. Moze gdyby byla inna skrzynka byloby lepiej. pozyjemy zobaczymy

. Tak jak powiedzialem dopiero zaczynam, wiec narazie sie powaznie doksztalcam, metoda prob i bledow.